Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
И мојава блудна душа би :pos::pos:
А зашто па да не?
Јес да е ризик ама па тоа е моментот :baeh:
Count me in.
Повеќе ради возбудата од one night stand,отколку ради сексот,али either way,звучи убаво.:)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ни пијан, ни дрогиран, па ни трезен го немам направено тоа и не ни мислам.

M

marsovka

Гостин
Би го сторила тоа,иако ми се нема десено.
Онака како што ги гледам машките како гладен волк и ги замислувам....посебно оние со добро тело и фаца..или некој искусен ...ммммммммм месо

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Сум Сум !:)
Само после пак ќе ми се присака ако ми се допаднало па ќе го барам бројоТ.
Сум имал ваква случка ама од една вечер испадна 1 месец заедно.:vozbud:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Барем моето размислување е следново.Доколку се имало таканаречен секс за една вечер и партнерите уживале во него нема шанси а да не се повтори барем уште еднаш.Значи повторувам двајцата партнери задоволни.А доколку тоа било само онака стави ми го колку да не си го ставам прстот тогаш ништо не правиме.Мене лично првиот секс со девојче никогаш не ми бил убав но сум бил упорен и затоа наму кај 3-4пат сум уживал.Ако не го познаваш девојчето/машкото ни муабетот не ти е пријатен не па тоа.Затоа првите патеви це испитување на силите после секс на екс.Реков барем моето размислување е такво

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Јас сум против секс за една вечер. Мислам дека ваквите авантури говорат за неизживеаност, ама се лажат тие што мислат дека со г`зот ќе фатат врапче. Кога добро го познаваш сексуалниот партнер, сексот во голема мера добива на квалитет, си ги знаете вкусовите, потребите, можностите..., а да не зборувам и дека е многу побезбедно.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Јас сум против секс за една вечер. Мислам дека ваквите авантури говорат за неизживеаност, ама се лажат тие што мислат дека со г`зот ќе фатат врапче. Кога добро го познаваш сексуалниот партнер, сексот во голема мера добива на квалитет, си ги знаете вкусовите, потребите, можностите..., а да не зборувам и дека е многу побезбедно.

Добро, секс е секс.
Водење љубов е друго.
Некои се осудени да имаат почесто секс со различна личност,
што има тука лошо.
Знае да биде многу добро,
бидејќи неискусните не се пуштаат во таква авантура.

Има некои кои не сакаат секој ден ист грав да јадат:smir:

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
па нели за се има прв пат...па нормално при првото такво искуство ќе биде неискусен/на :smir:

bijonse

Madonna
Член од
25 декември 2008
Мислења
19
Поени од реакции
1
Eee, ne bas taka .......odma za edna vecer.......pa mora malku emocii..........pa nekolku nedeli "lavi davi" pa posle da se zapoznaes vo krevet ....vo brzina na "vozenje" za da moze da receme posle eden mesec "da gi usoglasis stavovite" i da bide zaednicki donesen zakonot.........da ne recam orgazamot..........:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom