Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Вем,бем тенк ју мем :) или со други зборови плескање за една вечер и никогаш повеке.Од овој синдром повише патат оженети мужи(лајк ми) или омужени жени.Сепак,брзото темпо на живот ретко остава време за подлабоки релации и најчесто се сведува на луд секс за една употреба.
Сте имале :?: И колкава е веројатноста да остане баш тоа-само сега и никогаш више :?:

Член од
9 јуни 2005
Мислења
489
Поени од реакции
0
Искрено не сум го направила и не го сакам на таков начин

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
I have to love to make love - taka da ne sum probalo i verovatnosta deka ke probam e 0,0001%

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Сум го направил само еднаш до сега (да биде само за една ноќ), али најчесто инсистирам да има уште неколку ноќи :P

бај д веј рагаца има разлика мегју мејк лов и хев секс :P :wink:

Член од
22 јуни 2005
Мислења
79
Поени од реакции
1
Добро е тоа, не само гледано од машка страна него нели е подруго од грав да свртиш на нешто друго. Тогаш и своето повеќе си го сакаш. Мала авантура е најбоља ствар.

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
maximax напиша:
Добро е тоа, не само гледано од машка страна него нели е подруго од грав да свртиш на нешто друго. Тогаш и своето повеќе си го сакаш. Мала авантура е најбоља ствар.
Само недај боже да ти се уарни многу - мислам на тоа партнерките за уан најт стенд да бидат многу често подобри од брачната партнерка ... отиде јабана бракот :P

Член од
22 јуни 2005
Мислења
79
Поени од реакции
1
Све што е убаво кратко трае :lol: :lol: :lol:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Повеќето ми се такви примери :oops:

Член од
20 јуни 2005
Мислења
132
Поени од реакции
2
Sto samo ednas i tolku :?: Pa so eden vol niva ne se ora :lol: mislam deka e bez veze za vecer edna nemozes da napravis premnogu, barem cel vikend pa posle da si brkame rabota ponedelnicki

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
dete напиша:
Sto samo ednas i tolku :?: Pa so eden vol niva ne se ora :lol: mislam deka e bez veze za vecer edna nemozes da napravis premnogu, barem cel vikend pa posle da si brkame rabota ponedelnicki
Еве, конечно - чоек со мерка :wink:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ma sto znam,
Ama valjda najdobriot sex so sum go imal ednas mi se ima deseno, i toa ovaa godina. A bi sakal i repriza...ama kao tesko ke ide.

Sto znam, ja sum za one night stands, ama samo ako navistina zracat seksualno i dvete zainteresirani stranki.Pa fala bogu, ne mi e alatov opstinski pecat.
Ako ne sfakate, ke sfatite ako perfect stranger vi izleze pred oci...i tolku brzo se odvivaat nastanite ( a ne kako vo spanska serija) i se desi toa sto ke se desi.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.232
Поени од реакции
34.533
Никогаш не ми се случило... Што не значи дека нема да се случи. :wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ne mi se slucilo i nema da dozvolam da mi se. Ne za drugo nego, nikoj so ednas ne me ostava :lol: :lol: :lol: :P Sala na strana, ne sum takov tip, sekogas cuvstvata mi preovladuvaat, taka da samo problem bi mi bilo :wink:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ми се случи, но не жалам... Знам дека нема да остане само на една :D

Kajgana Shop

На врв Bottom