Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.597
Поени од реакции
6.795
Незнам зашто 90% од девојките се против секс за една вечер? Тоа е една незаборавна авантура,нема да бидеш курва ако имаш секс со некој кој едвај го знаеш.Туку и вие имате чуства и хормони зашто да не го искористите тоа додека сте млади ? Али сепак е тоа мое мислење.....

Сега ми стана јасно зашто Момците Македонци се повеке и повеке идат накај Бугарија (мала шала) :helou:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Просто е.
Женските неќат, машките сакаат. Со искљулок 0,5 %

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Добро е тоа...макар и за една вечер.:)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Никогаш не сум имал секс за едмна вечер секогаш сум бил сериозен(два вечери):pos2:.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Abe koa nemas vreme jebiga klecas i begas :toe::icon_lol::helou:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..млада сум си ја, ама и никогаш не би го практикувала ова! Некако ми е безвезе заш он ќе ме има една вечер, Фактички ќе ме искористи и после што? Ништо, ме заебал!!
..а ова за анкетава, веруем дека машкиве све гласале за Да!!:nenene:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
А женските нема да искористат? Или нив со сила ги приморуваат на тоа? :)

и не... немаат сите машки гласано за да... има и женски, кои сакаат и пректикуваат таков секс, не го измислиле само машките истиот.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
..млада сум си ја, ама и никогаш не би го практикувала ова! Некако ми е безвезе заш он ќе ме има една вечер, Фактички ќе ме искористи и после што? Ништо, ме заебал!!
Така е бе, не ги слушај овие блудници. То си е драгоцена ствар не се дава на секој. Да те заеби некој за една вечер да те малтретира, па сексо е саможртва не се дава на секој.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Врска нема. Што мислиш, ние не користиме а? Зошто да те заебал, кога и ти си сакала и си свесна дека е тоа само за една вечер. Не ќе очекуваш ваљда врска да имате после тоа. Имаш секс таа вечер убаво си поминуваш и чао. Као демек нас не ни се сака :helou:
Не зборам за тоа дали ти би го практикувала ова или не, туку општо на муабетот шо го имаш подоле.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Врска нема. Што мислиш, ние не користиме а? Зошто да те заебал, кога и ти си сакала и си свесна дека е тоа само за една вечер. Не ќе очекуваш ваљда врска да имате после тоа. Имаш секс таа вечер убаво си поминуваш и чао. Као демек нас не ни се сака :helou:
Не зборам за тоа дали ти би го практикувала ова или не, туку општо на муабетот шо го имаш подоле.
Пшшшшт...

Не кажвај оти ви се сака бе. Страмота е. :nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom