ne samo sto ke ja legnes tuki i rende ke ja naprajs...kutrata kefoj ke bidi :back:За една вечер ако имаш нагони (НАГОНИ) за Секс, макар и контенјер да е, ке легнеш, па да не збориме ако уште се има фрлено некоја чашка!
svakati cas!!!poveketo toa go pravat a vaka vo razgovor negoduvaat takvi taboti demek posteni se...pa ako ti se ebe odi izebise stodeka e samo za edna vecer toa sepak e fizioloska potreba,ako ne se ebis ke go drkas:pos2:i ne mesaj ljubov i sex vo edna vecer...Откако ќе се случи долгоочекуваниот прв секс, веќе натаму и не е важно. Ми се случи еднаш да имам однос за една вечер. Не се каам заради тоа. Ми беше убаво, дечкото симпатичен, фин + го познавам од порано. Секако не би имала однос со странец. Мислам дека е индивидуално кој со кого ќе има секс и колку пати, но често сексот за една ноќ е многу осудуван, не знам зошто.
Sum imala prilika za seks za samo edna vecer..no toa e nesto nesfatlivo za mene? Ako veke sakas seks za edna vecer postojat i takvi uslugi Sepak moe mislenje ako ednas se sluci ke se sluci i use ednas
сакаш да кажеш дека си немал, а делиш памет по форумов за тоа?!Во животот све што ке пробаш е искуство
А и сексот за една вечер е искуство, какво такво, сепак е искуство
Ја би , да би пробал, зошто па да не, додека размислувам на фактот кој после тоа како и зошто ке ме осудува, јас би си го дозволил и тоа задоволство
сакаш да кажеш дека си немал, а делиш памет по форумов за тоа?!