Z
I wish
Е де, тоа ти е фетишот.I wish
Sme imale Ron ama ne znam kolku kje ti se u prilog.... primer eve se zacopuvash u kjerka mi sakash da ja ozenish, mi idesh da ja pobarash od mene kako sho praele nashte stari, da me isposhtuvash. Ja vegetarijanec te gledam so debelite namrdeni vegji, znam shto sve seresh za nekarnivorite i ti treba da me ubedish da ti ja dadam a ja sakam da se osvatam so @Bafra. Plus te znam eve sho se ti se mota u glavata. Sho prajsh ti u taa situacija?Сме имале ние многу добра работа порано,
А што ако ќерката одбере веган, знаеме па тие што се серат за остатокот на луѓе, вклучувајќи и за вегетаријанците.Sme imale Ron ama ne znam kolku kje ti se u prilog.... primer eve se zacopuvash u kjerka mi sakash da ja ozenish, mi idesh da ja pobarash od mene kako sho praele nashte stari, da me isposhtuvash. Ja vegetarijanec te gledam so debelite namrdeni vegji, znam shto sve seresh za nekarnivorite i ti treba da me ubedish da ti ja dadam a ja sakam da se osvatam so @Bafra. Plus te znam eve sho se ti se mota u glavata. Sho prajsh ti u taa situacija?
Fokus Bafra, edukacijata na ron... za 3,76 god. kje treba da ja pobara Darling od tatko i poshto on e novorazbuden tradicionalista....taj moze da e i pozabegan od mene.А што ако ќерката одбере веган, знаеме па тие што се серат за остатокот на луѓе, вклучувајќи и за вегетаријанците.
Одлична опција за сега ти е со Агда да се посватиш, секако доколку нејзиниот принц, израсне во стрејт маж.
Нема ништо лошо во тоа што жените го користат сексот како оружје, тоа е дел од нивната природа.
Така е Бафра душо....и ке се користи се додека мажите изиграваат доброволно МЕТА за гаѓање........ жените го користат сексот како оружје, тоа е дел од нивната природа.
Поздрав еден топол душовадник, тоа така си е исконски, тоа се основите кај човекот. Машко сака да има секс со многу жени, жена сака да има многу секс со еден маж.Така е Бафра душо....и ке се користи се додека мажите изиграваат доброволно МЕТА за гаѓање...
За да веднаш во следната епизода барате рамноправност и еднаква родова застапеност.Така е Бафра душо....и ке се користи се додека мажите изиграваат доброволно МЕТА за гаѓање...
А како поинаку ќе ги гледаш тие деца ако прво не се оствариш себеси и како личност и да се стабилизираш финансиски?Често ќе чуете одговор од модерните жени еден ист рефрен како одговор на прашањето за одгледувањето деца и формирањето дом: “Сакам прво да се остварам на професионален план, да завршам јако школо, јака диплома, да дојдам до јако работно место“ а од друга страна како поискусен знаете какви адути жените користат за да напредуваат во “кариерата“ па нормално ќе се прашате “За каква тоа професија вашето Височество ќе се остварува?“.
Ма какво стабилизирање. Плеснеш едно 12 деца и после ќе кукаш по телевизии дека не можеш да ги најадеш и облечеш.А како поинаку ќе ги гледаш тие деца ако прво не се оствариш себеси и како личност и да се стабилизираш финансиски?