- Член од
- 17 април 2023
- Мислења
- 275
- Поени од реакции
- 362
А и плус, спонзоруши има колку сакаш, ама машко ќе ебе све без пари, ама па за пари не се дава, има толку гордост.
za pari ne se dava ali dava pari za seks, jebala te takva gordost.
А и плус, спонзоруши има колку сакаш, ама машко ќе ебе све без пари, ама па за пари не се дава, има толку гордост.
Малку ми ставаш зборови во уста тука, да пробам да се објаснам. Маж се дава за секоја причина, зашто курот му го дувнал ветер на лево денес, ама ретко за пари. Бев во стрип клуб со друштво и реално не го сфаќам го доживљај, не ми е филм да плаќам за трљање/секс со стриптизерка, па колку сака да е јака, но ако генерализирам и ја ко тебе, демек секој маж плаќа за секс, ја таму видов многу стриптизерки што се чепатат и ебат за пари, значи автоматски сите жени се чепатат и ебат за пари, но мислам не е така, така да да не си ставаме зборови во уста и да генерализираме.
za pari ne se dava ali dava pari za seks, jebala te takva gordost.
i te kako bi se ebele za pari povekjeto mazi samo sto nikoj ne se nudi da im plati pa mora oni da platat.ама ретко за пари.
exactly, that's how it's doneВака сакам женско да ми се извини ...
Има што ебат за пари, идат во немачка пред пензиите да стасаат.i te kako bi se ebele za pari povekjeto mazi samo sto nikoj ne se nudi da im plati pa mora oni da platat.
We all know where this is going