- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.120
- Поени од реакции
- 37.603
Добри сме во второво: за пола полувреме веќе имаме повеќе голови од првото полувреме. Што ли им кажал Дебакло Брестовац во соблекувалните, што ги мотивирал вака?
Абе ти читаш што ти пишуваат?!Изгледа и ти не сакаш да ме разбериш.
Пораз дали 10 дали 20 разлика е ист ...се што е над 7-8 е веќе убедлив пораз...јас пробвам да ви објаснам дека неможите на некој што е слаб да му се лутите зошто е слаб...убав пример ти дадов со ПЛ екипите .
Ја вртиш работата у круг цело време, сега до салите и условите ли е или до менталниот склоп на играчот, или до тоа шо мама и тато ќе платат синчето да игра.Кире,Пандев и останатите легенди се исклучок...а не секојдневие...такви еднаш на 30 години се раѓаат и успеваат....спортисти на нивото на Талески и Кузмановски се нашата реалност.
Проверив сега нешто, значи на СветскоЗарем е важно? играта е за никаде
Автоматски споено мислење:
ај ќе разберев 20:10, ама 30:10
Не е исто. Пораз од 7-8 разлика е веќе израз на неквалитет. Пораз од 20 разлика е декласирање и израз на пичкарење и предавање.Изгледа и ти не сакаш да ме разбериш.
Пораз дали 10 дали 20 разлика е ист ...се што е над 7-8 е веќе убедлив пораз...јас пробвам да ви објаснам дека неможите на некој што е слаб да му се лутите зошто е слаб...убав пример ти дадов со ПЛ екипите .
Ја не можам да сварам кога играчи кои се по 24-25 години, а ми ги продаваат коментаториве ко млади. Тоа треба веќе да се созреани играчи.Тоа што се млади не е никакво оправдување.
Не постои млад или стар играч. Постои добар и лош играч.Тоа што се млади не е никакво оправдување. Едно е искуство, а друго е правење почетнички грешки и немање желба за докажување. Немаат мотивација, целосно се изгубени.
јадел ќевапи од крокодил...Богами оној од Конго пикерот има јадено и тоа многу повеќе од еднаш.
Па тоа го зборам три дена уназад. Заедно почнаа да играат и Талески и Кузмановски и Пешевски.Ја не можам да сварам кога играчи кои се по 24-25 години, а ми ги продаваат коментаториве ко млади. Тоа треба веќе да се созреани играчи.