Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
3 месеци важност од денот на враќање е за цела еу.
Имаше вчера вечерта скоќање на јаже активност .дали некој знае што случување ќе има на плоштадот Македонија во Скопје, синоќа монтираа бина.
European week of sport.дали некој знае што случување ќе има на плоштадот Македонија во Скопје, синоќа монтираа бина.
Дебитна не знам, а за сметка со полномошно од родители може.Здраво
Дали можам да отворам сметка во банка и да извадам дебитна на истата?
Имам лична карта но не сум полнолетен имам 16год.
Фала однапред.
Со полни 16 можеш да извадиш дебитна картичкаЗдраво
Дали можам да отворам сметка во банка и да извадам дебитна на истата?
Имам лична карта но не сум полнолетен имам 16год.
Фала однапред.
ааа, ту ме нема па пак ме нема, затоа
ул.Дамаска, На списокот на планирани исклучувања заради подобрување на мрежата, за денес се во Скопје: ул.Дамаска, делови од ул. Емил Зола и останатите кај училиштето Златен Сремац... ако не си во овие делови, тогаш има некоја ујдурма ![]() |
Фала, а кај го најде ова? Во тие делови сум.
ул.Дамаска,
На списокот на планирани исклучувања заради подобрување на мрежата, за денес се во Скопје: ул.Дамаска, делови од ул. Емил Зола и останатите кај училиштето Златен Сремац...
ако не си во овие делови, тогаш има некоја ујдурма
Сега видов, иначе проблемот со ова е што никој жив не проверува секој ден дали они имаат планирано исклучување на неговата улица. Мене ништо не ми вреди да дознаам дека објавиле дека планираат исклучување откако веќе сум исклучен. А дефинитивно комшијата побарал дислокација на сандачето, ама наводно не знаел ни он кога од ЕВН ќе дошле да интервенираат.На официјалната страна на evn.mk секој ден има excell со планирани исклучувања. Можеш да си провериш и да знаеш дали е нешто од нивна страна или си исклучен![]()
Мислам дека фирмите ги известуваат а физичките лица не...барем некаде има што работат да можеш да провериш.Сега видов, иначе проблемот со ова е што никој жив не проверува секој ден дали они имаат планирано исклучување на неговата улица. Мене ништо не ми вреди да дознаам дека објавиле дека планираат исклучување откако веќе сум исклучен. А дефинитивно комшијата побарал дислокација на сандачето, ама наводно не знаел ни он кога од ЕВН ќе дошле да интервенираат.
Фала на одговорите![]()
А зашто гледаш дека е проблем комшијата сам не го сторил ,си пријавил во ЕВН и тие тоа го сториле да добро на негово барањеСега видов, иначе проблемот со ова е што никој жив не проверува секој ден дали они имаат планирано исклучување на неговата улица. Мене ништо не ми вреди да дознаам дека објавиле дека планираат исклучување откако веќе сум исклучен. А дефинитивно комшијата побарал дислокација на сандачето, ама наводно не знаел ни он кога од ЕВН ќе дошле да интервенираат.
Фала на одговорите![]()