- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.527
- Поени од реакции
- 18.430
Што е со скопското лименка, само мене ли ми мириса на изгорена гума горниот дел од кај што се пие?
Mo\eш влезница чини 60 денари е сеа незнам како е работното време ја пред 4 години бевДали и кога може да се посети археолошкиот локалитет Скупи?
Оди на Pirate Bay и напиши fappening 2017sakam da znam koj ima linkovi od ovie novite hakerski ukradeni sliki od poznatite licnosti sto se pisuva nis fb a nikoj ne postira link![]()
Мислам дека влез беше 100 денари инаку што се нуди може да видиш на фан страната на фб https://www.facebook.com/makedonskoselo/Дали се плаќа карта за влез во Македонско село на Водно, тоа што е блиску до Горно Нерези и ако да, која цена е? И дали има нешто горе кафани, кафичи...... и во тој случај ако има, што нудат и какви се цените?![]()
Оди кај македонско село таму ќе завршиш работа за твоите потреби има и кафани ,барови па дури и смествување за сештоДали се плаќа карта за влез во Македонско село на Водно, тоа што е блиску до Горно Нерези и ако да, која цена е? И дали има нешто горе кафани, кафичи...... и во тој случај ако има, што нудат и какви се цените?![]()
Бесплатен ти е влезот, имаш ресторанче за седнување - цените според мене се во граници на нормалата. Во куќарките само гостите на хотелот влагаат. Спроти него ти е Пантелејмон - и во дворот на црквата исто имаш ресторанче со делумен поглед на Скопје.Дали се плаќа карта за влез во Македонско село на Водно, тоа што е блиску до Горно Нерези и ако да, која цена е? И дали има нешто горе кафани, кафичи...... и во тој случај ако има, што нудат и какви се цените?![]()
Побарај во земјоделска аптека. Инаку каустична сода се вика.[DOUBLEPOST=1492679783][/DOUBLEPOST]Луѓе, чекам повраток на данок од земја од ЕУ. Дали УЈП зема некои провизии/данок откако ќе стигнат парите на сметка? Станува збор за сума од 300 евра.Дали има LYE (sodium hydroxide) по нашите патеки? Ми треба за домашен сапун.
Повели, мапа на продавници Лидл низ цела Европа. https://www.walkingclub.org.uk/shops/lidl.shtmldali znaete koj e najbliskiot lidl vo grcija
nekade okolu granicata mislam, ili posle granicata , otprilika nekoj da znae