Сакам да знам!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Струмица ќе закачам сифилис од некој педер, најверојатно @wot ... Благоев град не сум бил, али му верувам на педерот...А Будва во мај ? озбилно ?

Де кажете некој добар а ефтин курварлук или солиден стриптиз бар, само моља вас од соседниве нека ни биде...Србија, Бугарија, Грција....

Некој некакво си искуство со Ниш/Белград ?

Бугарија не сум бил никогаш, ама ме тепа филм дека ако отидам ќе ме тепаат, ограбат и на крај силуваат :D
Белград бе будало! БЕОГРАААААААААААААААААААААДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.743
Поени од реакции
11.626
До колку работат бутиците во Рамстор?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Струмица ќе закачам сифилис од некој педер, најверојатно @wot ... Благоев град не сум бил, али му верувам на педерот...А Будва во мај ? озбилно ?

Де кажете некој добар а ефтин курварлук или солиден стриптиз бар, само моља вас од соседниве нека ни биде...Србија, Бугарија, Грција....

Бугарија не сум бил никогаш, ама ме тепа филм дека ако отидам ќе ме тепаат, ограбат и на крај силуваат :D
Не е баш така во Бугарија ама ти си знаеш сопред мене како што имаш избор во Бугарија на друго место тешко. Плус јаки стиптиз барови има во Стумица нека не лажат веќе аман :) Инаку и ова во Визбегово е топ опција само најди си стриптизета и ете ергенска https://www.facebook.com/Motel-Villa-1163991980297756/

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928

Зарем во скопје нема такво место оти и мене ми интересира ???

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Колку време треба да се чека за да стигнат пари во плико, пратени преку пошта? Поминаа 8 дена уште нема ништо стигнато, пратено е од Германија.

TheMessenger

Кодош
Член од
18 февруари 2012
Мислења
371
Поени од реакции
473
Колку чини 3D-принтање (мали димензии, 5*5*5 cm) и има некое место во Скопје за тоа?

Член од
23 мај 2016
Мислења
3
Поени од реакции
0
Сакам да знам дали некој од вас некогаш има делено трошоци за превоз? Принципот на објавување слободни седишта и делење на трошоците со луѓе кои патуваат на исти дестинации? Искуство? Позитивни и негативни страни?

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
602
Сакам да знам дали некој од вас некогаш има делено трошоци за превоз? Принципот на објавување слободни седишта и делење на трошоците со луѓе кои патуваат на исти дестинации? Искуство? Позитивни и негативни страни?
Знам дека битолчани постојано го прават тоа. Ретко кој оди со автобус на релација Битола-Скопје-Битола и лично и јас се имам возено. Има група на фејсбук и буквално се случува 2 часа пред да тргнеш да се организира турата. Си пишуваат едно слободно место од Битола-Скопје, тргагање 5 попладне во недела и 4 слободни места знаат за 1 час да се наполнат. Се слушаш по телефон се договараш од кај да те земе шоферот, му кажуваш кај да те симне, ни дополнителни трошоци за такси или локален автобус нит ништо. Одлично е! Негативни страни-мало дете ако ти се погоди у кола :)

E

Epsilon

Гостин
Дај препорачајте некое лепило што лепи патики т.е. гума ама стварно да залепи, а не кај ова што лепат патики едно друго на 3 места ги однесов и кизнај со шо ми ги лепат ваљда УФО лепило :mad:

И ако може онлајн да се порача...

Член од
26 ноември 2014
Мислења
834
Поени од реакции
1.368
Кај може да најдам информации за водовод, кога се санира нешто. Знам дека на некоја страна може да се види. За Центар конкретно ме занима.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Кетеринг служба низ Скопјево ама поефтина некоја ја у неколку што прашав цените се многу скапи.

Член од
13 декември 2015
Мислења
34
Поени од реакции
34
Кетеринг служба низ Скопјево ама поефтина некоја ја у неколку што прашав цените се многу скапи.
Во бифето на Технолошко-металуршки факултет прашај :)[DOUBLEPOST=1464522832][/DOUBLEPOST]
Во бифето на Технолошко-металуршки факултет прашај :)

E

Epsilon

Гостин
Да не знае некој што изработува семинарски, ама не оние општи и стандардни, значи мојава е поспецифична и треба во аутокад и е за природни и технички науки?

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
како е односот на динар према денар,поточно колку треба за 3.500 српски денари да се претворет во евра.Или 100 Е = ххххх динари.
Дали за Србија влез е само со лична карта за нас немам пасош.

Kajgana Shop

На врв Bottom