Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малце повеќе не се точни! Знаеш колкумина до сега сум начекал да продаваат некое издание по цена поскапа од таа кај издавачот во книжарница?Малце оф топик, ама овие продавачиве на старо што се на Фејсбук малце не се точни со цениве.
Малце повеќе не се точни! Знаеш колкумина до сега сум начекал да продаваат некое издание по цена поскапа од таа кај издавачот во книжарница?
Ама тоа знаеш како го обландираат, како „старо издание" ептен бараноМалце оф топик, ама овие продавачиве на старо што се на Фејсбук малце не се точни со цениве.
Ама тоа знаеш како го обландираат, како „старо издание" ептен барано, а ти гледаш да се дограбаш до книгата само по некоја ок цена. Пред некое време му пишав на еден за „Така зборуваше Заратустра", 600-ки ми враќа и тоа на српски што беше. Ја најдов за 150 денари од ТРИ, на македонски на старо од кај еден. Или кога ќе ги лупнат увис тоа колекциите Толстој, Хемингвеј, Достоевски, што ти знам по 50 евра и фазла нагоре. Бркај ги.
Постои ли уште ова?Браќа Карамазови она џепното издание на Табернакул со микроскоп што треба да го читаш 900 денари двата тома
Постои ли уште ова?
Со години го барам тоа издание, буквално уште пред да затворат Табернакул, само уште таа ми фали од бестселерите на Достоевски ама ја немаше никаде да се најде на времето.
Ако збориме за оние темно кафеавите изданија.