Саем на книгата

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Три ќе имаат некој попуст за Блек Фрајдејов или тие не следат светски трендови ?

Три ќе имаат некој попуст за Блек Фрајдејов или тие не следат светски трендови ?
Последниве две години имаа. :)
Ова важи во книжарниците така? Планирам едно другарче да испратам да ми земе нешто :D
И во книжарниците и онлајн. :)

Attachments

Последно уредено:
Само Баудолино ми фати око, за една книга не ми се исплати карго :D
Има уште 5 македонски класици кои ги купувам, па што сака нека е: Живко Чинго, 2 од Ѓорѓи Абаџиев и 2 од Димитар Солев. Плус од таа едицијата „Детски класици“ има неколку кои ги немам. Некаде десетина книги.

Петре го имам цел, од МПМ едицијата, ама да проверам ако има нешто тука што го нема таму, може и од него нешто да купам.

Ако сакаш, можам јас да ти ја земам Баудолино, па после ќе се договориме за преземање.

Има уште 5 македонски класици кои ги купувам, па што сака нека е: Живко Чинго, 2 од Ѓорѓи Абаџиев и 2 од Димитар Солев. Плус од таа едицијата „Детски класици“ има неколку кои ги немам. Некаде десетина книги.

Петре го имам цел, од МПМ едицијата, ама да проверам ако има нешто тука што го нема таму, може и од него нешто да купам.

Ако сакаш, можам јас да ти ја земам Баудолино, па после ќе се договориме за преземање.
Петре го имам и јас портокаловиот комплет, од Абаџиев ги имам дома, Чинго и Солев ќе ги оставам за понатаму.

Ми кажа дека ќе заврши работа другаров. Фала ти што се понуди го ценам тоа. ;)o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom