- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.727
- Поени од реакции
- 36.597
Арс Ламина имаат само еднаш годишно ОК попуст, кога им е роденденот. Тогаш имаат попуст на сѐ што продаваат. Чекајте ги, не брзајте.
Прочитав на англиски 5-6 романи и сите беа отприлика 150-200 странички, така што 250 ден е максимум што би требало да наплаќаат. 300 денари би вределе само ако се со тврди корици и саглам превод, што според досегашните искуства со Арс Ламина е тешко веројатно.Барем за комплет да ги продаваа по 250-300
Има интересни наслови, јас ги земав Есента на Патријархот од Маркес од 500 на 150 и Во Кралството на Мразот од Хемптон Сајдс од 420 на 100. За овој вториов немав чуено но ми се допадна резиметоПопусти
www.literatura.mk
Idese 150 200 denari mislam u trafiki ednas, od tamu ja imam jas zemenoИма интересни наслови, јас ги земав Есента на Патријархот од Маркес од 500 на 150
Убава работа, гледам во подготовка им се и останатите дела од Кундера, така што ќе ги издадат неговите собрани дела. А да беа со тврди корици ќе беше уште поубаво. Јас знам дека скоро и не се издаваат книги со тврди корици, ама за вакви собрани дела тврди корици треба да се задолжителни.