СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Статус
Затворена за нови мислења.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Чоече дај те молам не се обидувај на овие да им докажеш било што. Не гледаш дека на секој коментар против СВРБИЈА добиваат напад на епилепсија.:pos2::pos2::pos2:
Не заборавај дека Грција има уште два дела од Историска Македонија а Србите до`41 имаа еден кој по`45 им го предадоа на вистинските сопственици Македонци.Тоа ги минимализира сите злосторства направени од Српска страна врз Македонскиот народ.Доколку Грција и Бугарија ни ги дадат деловите од Македонија како што тоа го стори Србија,биди убеден дека вечно ќе ги заборавиме сите злосторства што некогаш ги направиле врз Македонците и ќе бидат наши најголеми пријатели.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Што си мислевте вие албанците дека со тоа што си направивте нова албанска држава нешто убаво постигнавте ?
Успеавте да створите меѓуетничка тензија и услови за нова војна која по изгледиве е доста реално сценарио , мислевте дека србите ќе се откажат од своја територија ?
Косово е лулка на српската црква и историја и нормално од нивна страна што не го даваат. Да ве прашам Македонци како ќе ни е нас ако западниот дел на македонија стане дел од федерација, афтономија и на крај суверена република "дарданија" , каде што главен збор ќе го имаат албанците ?
За косово се кршат сите закони и права а ние ако се декларираме како промотери на почитување на правата и како евентуални членки на европската унија треба да ги почитуваме сите напишани закони и правила кои ги има поставено европската унија и советот за безбедност а во овој случај со косово цел свет е сведок дека се кршат. Таа ваша Албанската држава е создадена во далечната 1912 година кога Србите, Бугарите и Грците со заеднички сили ги протераа турците од балканот. Таа територија на која се формира Албанската држава требаше да ја поделат Србите и Грците но големите сили се уплашија од такви моќни и големи држави и ја создадоја Албанската држава. Погледајте ја демогравската карта на Албанската држава се има а најмалу Албанци затоа не провоцирајте ги вашите вековни пријатели и сојузници.
Доста ви е една Албанска држава

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Да треба да им го туриме, чисто онака за да видат како ни било нас додека не масирале. А што се однесува до Албанците треба да најдеме начин да се сложуваме зошто сите живееме на овие простори. А од политиката на СВРБИЈА аир нема. Почнаа со СРБИЈА ДО ТОКИЈА а завршија со СРБИЈА ДО МЕТОХИЈА.:pos2::pos2::pos2:
Ако ти гушни се со шипоњата и терај си по патот.Па може и да ти го цакне ку*ето за да си бидете послични еден на друг пошто НИШТО не не поврзува со нив:pos::pos:!! Ја си знам дали треба попрво со него или со србулето да се дружам не се секирај ;)

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Otide Makedonija , zagrizuvajki se za brakata srbi , deneska imase seriozni slucuvanja vo Mk , megjutoa najinteresno vi e Srbija , mnogu se grizite za srbendite :)

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Абе ако така глеаш, кај секој народ може да најдеме нешто такво. Ама има големи разлики меѓу Албанците и Србите во однос на Македонија. Едноставно, нема што да се дискутира тоа...

Трагично е вака ако размислуваш.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Не заборавај дека Грција има уште два дела од Историска Македонија а Србите до`41 имаа еден кој по`45 им го предадоа на вистинските сопственици Македонци.Тоа ги минимализира сите злосторства направени од Српска страна врз Македонскиот народ.Доколку Грција и Бугарија ни ги дадат деловите од Македонија како што тоа го стори Србија,биди убеден дека вечно ќе ги заборавиме сите злосторства што некогаш ги направиле врз Македонците и ќе бидат наши најголеми пријатели.
Ништо не ни дал никој, оваа земја имала големи дејци кои што крв дале за оваа земја, и не ти држи тезата дека некој онака ни дал нешто зашто сме убави.

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Izgleda ne ste gi prasale vie dedovcite za srpskiot zulum , zatoa tolku ste zalubeni vo ovie divi zivotni
Ajde za lubimcite na zivotnite , neka go poglednat ovoj klip, i ako im se dopadne uste ova , e togas ste uspele da gi najdete svoite srpski koreni, a ako ste makedonci , nikogas ne bi gi sakale srbite, aj so sreka
Ајдее, ко демек Албанските качаци не прале зулуми а? Цвеќе за мирисање биле:smir:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Ако ако, нека палат...сами свои згради палат....убаво е тоа. Ете и свој човек запалиле.

П.С сеа коментар....Се за мајка Србија?? Или? :)

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Ако ти гушни се со шипоњата и терај си по патот.Па може и да ти го цакне ку*ето за да си бидете послични еден на друг пошто НИШТО не не поврзува со нив:pos::pos:!! Ја си знам дали треба попрво со него или со србулето да се дружам не се секирај ;)
Дружи се со Шешељ, и зирни ко клипчето што го постирал Дарданиа, кратко е (а богами и јасно)!!

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
moze i mojot kur sega da go zapalat.sega samo da ni go fatat kurot........toa e

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
i eden da e covek e ..ajde da gi isterame i niv ..spon eden
Работата е што ти си СВРБОМАН. Тука е проблемот главен на Македонецот. Само ти изгледа уште си во еволутивна фаза на симнување од гранка.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ништо не ни дал никој, оваа земја имала големи дејци кои што крв дале за оваа земја, и не ти држи тезата дека некој онака ни дал нешто зашто сме убави.
Сепак не можеш да го занемариш фактот,дека Грците ни држат уште два дела а Бугарите уште еден дел,додека Албанците прават обиди да ни скубнат и од овој дел.Си размилил ли некогаш зошто нашите храбри и големи дејци дале крв само за оваа поранешна Српска окупирана територија,немале доволно за другите три окупирани територии?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom