СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Статус
Затворена за нови мислења.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
А да пробаш вака да се замараш за името. А, шо викаш?
Што да се замарам со името сеа ако почнам со тоа ќе ми речеш ги сакаш и грциве.Све контра удираш ти си за во Буркина Фасо Уагадугу брат за рипеир.:pos::pos::pos:

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Мислиш ли дека е само до Тито работата,не бе,доколку била само до него работата немало да го добиеме ни овој дел што го имаме од Србија,а Балистите уште тогаш ќе ги задржеле некои делови кој денес сеуште се наши.Биди реален во проценките.Тито само проценил дека "ѕид со глава не се турка" барем во тој момент.Сепак факт е дека овој дел што го имаме пред 60 години не бил наш и одкако го добивме можеме многу лесно да го загубиме само ако не ја одбереме вистинската страна.
ТИТО е главниот виновник за ситуацијата во која се наоѓаме денеска, поделени и распарчени. Него нејсе, не е овде местото за ваква дискусија. А btw, која е вистинската страна?

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Што да се замарам со името сеа ако почнам со тоа ќе ми речеш ги сакаш и грциве.Све контра удираш ти си за во Буркина Фасо Уагадугу брат за рипеир.:pos::pos::pos:
Не одам контра само не сум СВРБОМАН. Си ја сакам земјава и ако дискутираш за актуелниот проблем со името и да ги браниш Македонските ставови сигурно нема да те нападнам туку ќе се сложиме. А ова со Буркина Фасо стварно јак штос ти е.:vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се согласувам само што како и земјите што не го признаваат Косово така и ние НЕ ни оди во интерес да биде признаено од причина што може истото да не снајде и нас за некоја година.Епа браќа МАКЕДОНЦИ,ние од мојот преубав град сме први на тапет во тој случај да Албанците посакаат нова држава.Значи ситуацијава во Белград директно или индиректно не смешува и нас внатре.Сите сме во оваа работа.
Види вака, во ред е да ја посматраш ситуацијата,да бидеш во тек, фала Богу и јас следам се што се случува.

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Не одам контра само не сум СВРБОМАН. Си ја сакам земјава и ако дискутираш за актуелниот проблем со името и да ги браниш Македонските ставови сигурно нема да те нападнам туку ќе се сложиме. А ова со Буркина Фасо стварно јак штос ти е.:vozbud:
Ме нанервира се сложуваш со тој Дарданија кога знаеш дека со него нема што да се сложиш.Уште од мал знам како сум проаѓал со таквите ко него,во крв им е со некого да се закачат.Никој не рече дека треба да ги сакаме Србите или нешто такво,едноставно поблиску ни се во многу карактеристики отколку Албанците со коишто имаме многу малку допирни точки.

efendi

Трпение Спасение
Член од
20 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
АБЦ не само што немале балистите да здржат делови него денска немаше да си ја имаме бељата со шипциве. А башка и Солун ќе бил наш. А за уривање ѕид со глава, тито беше специјалист. Беше еден од тие што мислеа дека ќе прескакаат политички уредувања. Мислеше дека ќе напраи утопија. Зарем ова не е со глава у ѕид.

P

Princ

Гостин
Зрбите изгледа сакаат да ги снема. Секоја вечер се поголеми бељи прават. А мене како помал ме учеа "закачај се со кој сакаш, со Големиот Брат немој".
Ако ако, нека ја испеат "Затворите све кафане, нек се моја душа смири" и нека отидат во историјата.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Ме нанервира се сложуваш со тој Дарданија кога знаеш дека со него нема што да се сложиш.Уште од мал знам како сум проаѓал со таквите ко него,во крв им е со некого да се закачат.Никој не рече дека треба да ги сакаме Србите или нешто такво,едноставно поблиску ни се во многу карактеристики отколку Албанците со коишто имаме многу малку допирни точки.
Па поентата е во тоа, ДА СЕ СЛОЖУВАМЕ. Не мора да се сакаме. Можеби тебе СВРБИВЕ ти се поблиски, али мене искрено поблиски ми се Ескимите.

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
А признавањето на Косово ти е од третостепена важност?Знаеш за што ја запалиле амбасадата во Белград?УТРЕ МОЖЕ ИСТОТО НАС ДА НЕ ЈАДЕ КАКО МОЖЕ ДА МИ БИДЕ ВТОРОСТЕПЕНО ТОА АЛООО.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
ТИТО е главниот виновник за ситуацијата во која се наоѓаме денеска, поделени и распарчени. Него нејсе, не е овде местото за ваква дискусија. А btw, која е вистинската страна?
Tурците се виновни за оваа ситуација во која се наоѓаме денес,поделени и распарчени.Тито само дозволил да воскресне "Македонскиот Феникс" од пепелот што бил оставен да тлее.Пак ќе пофторам дека секој кој ќе ни даде дел од Историска Македонија,секогаш ќе го рачунам за поблизок од оној кој размислува да ни ја одземе и оваа што ја имаме.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Tурците се виновни за оваа ситуација во која се наоѓаме денес,поделени и распарчени.Тито само дозволил да воскресне "Македонскиот Феникс" од пепелот што бил оставен да тлее.Пак ќе пофторам дека секој кој ќе ни даде дел од Историска Македонија,секогаш ќе го рачунам за поблизок од оној кој размислува да ни ја одземе и оваа што ја имаме.
Ќе ти дадам да читнеш една книга "Судени за Македонија", па после ќе праиме муабет што дозволил а што не дозволил БРАВАРОТ. А не ми одговори на прашањето. Која е правата страна?

efendi

Трпение Спасение
Член од
20 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
ABC иди пресели се у србија, зачлени се на српски форум, стај си ја на прва пинк, пали амерички амбасади, и не замарај некои што стварно си ја сакаат Македонија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom