СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Ти мали ко шипоња ми делуваш,олади тоа тиквата малу.На сите глеам им повраќаш не провоцирај.Ако имаш нешто паметно кажи немора да чукаш само постови безвеза.Ако си Македонец понашај се достоинствено како што прилега!!
Јас се понашам најдостоинствено и за разлика од ова Србоманиве јас бев на протестот за да си го поддржам моето уставно име. Во сегашнава ситуација само тоа ме интересира. А зошто ти личам на албанец, дека не ги поднесувам СВРБИВЕ? ТРАГЕДИЈА!!

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Абе која вера чоеку алоооооооооооооооо, свести се, црква не ти признава ти за вера ми зборуваш ејјјјјјјјјјјјјјјјјјј. Прости им господе не знаат што прават.
Православието. ПОПОВИТЕ НЕ СЕ ВЕРАТА. Јас сум си верник и знам за што зборам.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Православието. ПОПОВИТЕ НЕ СЕ ВЕРАТА. Јас сум си верник и знам за што зборам.
А за теророт што ни го прават на Прохор Пчински? А Јужна Бановина? А теророт што го правел Прелиќ? Дај ти се молам соземи се малце ептен си забегал.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
najloso od se e sto na ovie iskomplicirani do maksimum odnosi na balkanot resenijata gi donesuva USA koja nema vrska sto e balkanot i zatoa ke povlecuva sekogas pogresni potezi
Не би рекол дека потезите се погрешни,туку се намерно и добро испланирани за да се тргне вниманието на светската јавност од САД каде се спремаат избори во кој на Албанците им е дадена многу важна улога и во двете противнички екипи.Инаку колку за потсетување Албанската мафија веќе стана бр.1 во САД па одтука доаѓаат сигурни и високи "доброволни" прилози за скапите кампањи при избор на Американски председатели.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Не би рекол дека потезите се погрешни,туку се намерно и добро испланирани за да се тргне вниманието на светската јавност од САД каде се спремаат избори во кој на Албанците им е дадена многу важна улога и во двете противнички екипи.Инаку колку за потсетување Албанската мафија веќе стана бр.1 во САД па одтука доаѓаат сигурни и високи "доброволни" прилози за скапите кампањи при избор на Американски председатели.
potpolno se soglasuvam ..osobeno so boldiranoto :smir:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Јас се понашам најдостоинствено и за разлика од ова Србоманиве јас бев на протестот за да си го поддржам моето уставно име. Во сегашнава ситуација само тоа ме интересира. А зошто ти личам на албанец, дека не ги поднесувам СВРБИВЕ? ТРАГЕДИЈА!!
И сеа според тебе треба сите да им го туриме к**от на србите и да се гушнеме со Албанциве и све е ок?Ај објасни ми го овој твој феномен?

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Eve za onie sto sakaat da gledat sto se slucuvase

http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2008/02/21/vo.serbia.protests.turn.violent.ap

Ahahah ,pobarajte go imate i napadot na Srpskite rezervisti nad kosovskata policija , nekoi mislea vojna se slucuvalo , da no so kamenja :)
Чоече дај те молам не се обидувај на овие да им докажеш било што. Не гледаш дека на секој коментар против СВРБИЈА добиваат напад на епилепсија.:pos2::pos2::pos2:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Ajde srbomani , uzivajte uste ednas , barem nadesta neka ve drzi , mozebi ke go pustat seselj od Hag , pa go imate i negoviot pretstavnik tuka vo Makedonija, glaven e Latas :) isti se , idioti , sizofrenicari

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
И сеа според тебе треба сите да им го туриме к**от на србите и да се гушнеме со Албанциве и све е ок?Ај објасни ми го овој твој феномен?
Да треба да им го туриме, чисто онака за да видат како ни било нас додека не масирале. А што се однесува до Албанците треба да најдеме начин да се сложуваме зошто сите живееме на овие простори. А од политиката на СВРБИЈА аир нема. Почнаа со СРБИЈА ДО ТОКИЈА а завршија со СРБИЈА ДО МЕТОХИЈА.:pos2::pos2::pos2:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
жалам што нашиве влади го продадоа газот на американците,сега они управуваат со нас,ако бевме со Русија како Србија сигурно ќе ни се случуваше истото.америка само напаѓа таму каде што може а ги заебава косоварине,се е дело само за америка да си создаде свои интереси.може и незнам што пишам али не ми треба ни еу ни нато ако ме викаат како што ќе му текне.ете сега темава ја грешив:) јебига нервоза:toe:

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Да треба да им го туриме, чисто онака за да видат како ни било нас додека не масирале. А што се однесува до Албанците треба да најдеме начин да се сложуваме зошто сите живееме на овие простори. А од политиката на СВРБИЈА аир нема. Почнаа со СРБИЈА ДО ТОКИЈА а завршија со СРБИЈА ДО МЕТОХИЈА.:pos2::pos2::pos2:
pa i srbi ziveat tuka

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
А за теророт што ни го прават на Прохор Пчински? А Јужна Бановина? А теророт што го правел Прелиќ? Дај ти се молам соземи се малце ептен си забегал.
Абе ако така глеаш, кај секој народ може да најдеме нешто такво. Ама има големи разлики меѓу Албанците и Србите во однос на Македонија. Едноставно, нема што да се дискутира тоа...

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
А не е ли најарно да си ја гледаме нашата работа и нашите маки? Мислиш на србите гајле им е занас? НЕЕЕЕЕ.... бе брат сам ако не се почешаш никој нема да те почеша.

За тоа и не ја бива Македонија пошто секогаш се замара за други ... а не засебе пошто секогаш сака на другите да не им се случува лошо. Да си ја гледаме нашата да си ја управиме нас да ни е арно а другите ... (знаете кој се 3те магични зборови :) )

Верата нема апсолутно никаква врска пошто ова не е ВЕРСКА РАБОТА !!! а и да е дали зборуваме за истата вера која поради СРБИЈА не не признава цела православна екумена?

хахаха македонска продадена душо !!!! никогаш нема да те биде додека не застаниш зад своето а не да се тепаш меѓусебно за некој ТРЕТ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom