- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 3.271
- Поени од реакции
- 708
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=02&dd=21&nav_id=285912abe dajte linkovi da se procita nesto, pa i da se vidi nekoja snimka
i www.cnn.com
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=02&dd=21&nav_id=285912abe dajte linkovi da se procita nesto, pa i da se vidi nekoja snimka
Јас се понашам најдостоинствено и за разлика од ова Србоманиве јас бев на протестот за да си го поддржам моето уставно име. Во сегашнава ситуација само тоа ме интересира. А зошто ти личам на албанец, дека не ги поднесувам СВРБИВЕ? ТРАГЕДИЈА!!Ти мали ко шипоња ми делуваш,олади тоа тиквата малу.На сите глеам им повраќаш не провоцирај.Ако имаш нешто паметно кажи немора да чукаш само постови безвеза.Ако си Македонец понашај се достоинствено како што прилега!!
Православието. ПОПОВИТЕ НЕ СЕ ВЕРАТА. Јас сум си верник и знам за што зборам.Абе која вера чоеку алоооооооооооооооо, свести се, црква не ти признава ти за вера ми зборуваш ејјјјјјјјјјјјјјјјјјј. Прости им господе не знаат што прават.
А за теророт што ни го прават на Прохор Пчински? А Јужна Бановина? А теророт што го правел Прелиќ? Дај ти се молам соземи се малце ептен си забегал.Православието. ПОПОВИТЕ НЕ СЕ ВЕРАТА. Јас сум си верник и знам за што зборам.
Не би рекол дека потезите се погрешни,туку се намерно и добро испланирани за да се тргне вниманието на светската јавност од САД каде се спремаат избори во кој на Албанците им е дадена многу важна улога и во двете противнички екипи.Инаку колку за потсетување Албанската мафија веќе стана бр.1 во САД па одтука доаѓаат сигурни и високи "доброволни" прилози за скапите кампањи при избор на Американски председатели.najloso od se e sto na ovie iskomplicirani do maksimum odnosi na balkanot resenijata gi donesuva USA koja nema vrska sto e balkanot i zatoa ke povlecuva sekogas pogresni potezi
potpolno se soglasuvam ..osobeno so boldiranoto :smir:Не би рекол дека потезите се погрешни,туку се намерно и добро испланирани за да се тргне вниманието на светската јавност од САД каде се спремаат избори во кој на Албанците им е дадена многу важна улога и во двете противнички екипи.Инаку колку за потсетување Албанската мафија веќе стана бр.1 во САД па одтука доаѓаат сигурни и високи "доброволни" прилози за скапите кампањи при избор на Американски председатели.
И сеа според тебе треба сите да им го туриме к**от на србите и да се гушнеме со Албанциве и све е ок?Ај објасни ми го овој твој феномен?Јас се понашам најдостоинствено и за разлика од ова Србоманиве јас бев на протестот за да си го поддржам моето уставно име. Во сегашнава ситуација само тоа ме интересира. А зошто ти личам на албанец, дека не ги поднесувам СВРБИВЕ? ТРАГЕДИЈА!!
Чоече дај те молам не се обидувај на овие да им докажеш било што. Не гледаш дека на секој коментар против СВРБИЈА добиваат напад на епилепсија.:pos2::pos2::pos2:Eve za onie sto sakaat da gledat sto se slucuvase
http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2008/02/21/vo.serbia.protests.turn.violent.ap
Ahahah ,pobarajte go imate i napadot na Srpskite rezervisti nad kosovskata policija , nekoi mislea vojna se slucuvalo , da no so kamenja
Да треба да им го туриме, чисто онака за да видат како ни било нас додека не масирале. А што се однесува до Албанците треба да најдеме начин да се сложуваме зошто сите живееме на овие простори. А од политиката на СВРБИЈА аир нема. Почнаа со СРБИЈА ДО ТОКИЈА а завршија со СРБИЈА ДО МЕТОХИЈА.:pos2::pos2::pos2:И сеа според тебе треба сите да им го туриме к**от на србите и да се гушнеме со Албанциве и све е ок?Ај објасни ми го овој твој феномен?
pa i srbi ziveat tukaДа треба да им го туриме, чисто онака за да видат како ни било нас додека не масирале. А што се однесува до Албанците треба да најдеме начин да се сложуваме зошто сите живееме на овие простори. А од политиката на СВРБИЈА аир нема. Почнаа со СРБИЈА ДО ТОКИЈА а завршија со СРБИЈА ДО МЕТОХИЈА.:pos2::pos2::pos2:
Абе ако така глеаш, кај секој народ може да најдеме нешто такво. Ама има големи разлики меѓу Албанците и Србите во однос на Македонија. Едноставно, нема што да се дискутира тоа...А за теророт што ни го прават на Прохор Пчински? А Јужна Бановина? А теророт што го правел Прелиќ? Дај ти се молам соземи се малце ептен си забегал.
А не е ли најарно да си ја гледаме нашата работа и нашите маки? Мислиш на србите гајле им е занас? НЕЕЕЕЕ.... бе брат сам ако не се почешаш никој нема да те почеша.И сеа според тебе треба сите да им го туриме к**от на србите и да се гушнеме со Албанциве и све е ок?Ај објасни ми го овој твој феномен?