СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Неофициално, изгореното тело т.е човекот е Србин кој учествувал со палењето на амбасадата, бидејки сите луѓе вработени во амбасадата биле евакуирани уште пред да дојде до нападот.
Se storija 5001 , nisto posebno , ima uste da se palat :)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ја отворив темата повторно.

Ќе ја исчистам од сите оф топик мислења. Нареден оф топик делам банови.
Си задремал изгледа друже...

Се воздржувам од коментари на темава, премногу мирише на веќе видено одродено!
Повеќе се соживуваат со Србиве отколку со својот народ.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
ajdeee.posle americkata u skopje pa red bese i taa da se zapali.
hools united.vidov na protestov kako dvajca ,edniot so duks na zvezda ,drugiot so dres na partizan veat srpski znaminja.toa se postuva,drzavni interesi.vreme bese da se obedinat za nesto.
na ambasadata e frlen samo eden molotov koktel sto e malku za takvi gjubrinja.trebalo 10 minimum.toa treba so zemja da se sramni.da nema amerikanska teritorija na srpsko tlo.
Абе Америка ќе ја работи СВРБИЈА уште долго, ја се надевам на минимум едно 50 години, ама што е најинтересно овие ќе уживаат зошто слушнав Америве користеле некој нов лубрикант за дупло задоволство. :pos2::pos2::pos2:

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Se storija 5001 , nisto posebno , ima uste da se palat :)
Чекај цуцо ова не завршува тука....
Ќе горат и ваши и те како ќе горат....
Помеѓу Србин и сида има една сличност - и двете се неизлечиви болести...:salut:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Твојата глупост е на исто рамниште со таа на ТМРО, срамота е што се нарекувате Македонци!! Ебате тоа СРБОМАНИТЕ!
Ти мали ко шипоња ми делуваш,олади тоа тиквата малу.На сите глеам им повраќаш не провоцирај.Ако имаш нешто паметно кажи немора да чукаш само постови безвеза.Ако си Македонец понашај се достоинствено како што прилега!!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па дури и на концерт каде се собираат 1 милион луѓе се оди со пресметка од 1-2ца мртви,така да овој протест се рачуна за навистина мирен протест.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Опасен ти не си ништо поголем патриот од било кој ти си еден Квази Националист ! ( а преку глава ми е од такви како вас , у к...ц веќе ) и не се фурај многу...
Јас дали сум или не сум не си ти тука да судиш! Него трагично е што се палиш на СВРБИВЕ, а они ти се лузери број 1 на овие простори!! А такви ко тебе се најквази патриоти зборуваат за Македонија а се палат на СВРБИЈА. Жива патетика!!

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Како немаме заедничко? А ВЕРАТА? Ти ако си нешто друго, ок. Исто како и со Бугарите што имаме заедничка вера. Со Албанците имаме најмалце заедничко. Не е убаво да им се ситиме, не само на Србите, туку на било кого во ваква ситуација, а посебно поради тоа што утре може и на нас да ни се случи слично нешто.
Ni se ima deshavano se e i seshto na nas, pa zsh da ne se smeeme...

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
И прекинете со тоа Србомани!!! Ако некој рекол дека Косово неправедно е окупирано и одземено на Србија не значи дека е србоман. Ги сакам и Италијанците па не сум ИТАЛОФИЛ!

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Izgleda ne ste gi prasale vie dedovcite za srpskiot zulum , zatoa tolku ste zalubeni vo ovie divi zivotni
Ajde za lubimcite na zivotnite , neka go poglednat ovoj klip, i ako im se dopadne uste ova , e togas ste uspele da gi najdete svoite srpski koreni, a ako ste makedonci , nikogas ne bi gi sakale srbite, aj so sreka

ovie tuka pametat balisticki zulumi :( mladi se seuste im se svezi balistickite zverstva i golema albanijaa 2001 isto taka povampireni balisti

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
abe dajte linkovi da se procita nesto, pa i da se vidi nekoja snimka

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Прееска збореше Холбрук на CNN и рече дека е многу веројатно дека ова нема да биде изолиран инцидент и дека ќе се прошири на Косово и во регионот. Тоа не е добро...

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Како немаме заедничко? А ВЕРАТА? Ти ако си нешто друго, ок. Исто како и со Бугарите што имаме заедничка вера. Со Албанците имаме најмалце заедничко. Не е убаво да им се ситиме, не само на Србите, туку на било кого во ваква ситуација, а посебно поради тоа што утре може и на нас да ни се случи слично нешто.
Абе која вера чоеку алоооооооооооооооо, свести се, црква не ти признава ти за вера ми зборуваш ејјјјјјјјјјјјјјјјјјј. Прости им господе не знаат што прават.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
нека гори племе нивно америчко.......
ова ми личи на трета светска....

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
najloso od se e sto na ovie iskomplicirani do maksimum odnosi na balkanot resenijata gi donesuva USA koja nema vrska sto e balkanot i zatoa ke povlecuva sekogas pogresni potezi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom