jas sum sekogas u pravo, ostaj ti zurli i tapaniМногу нелогичен потег од Србиве. Не ја гледав утакмицата ама изгледав хајлајтси.
Јас стварно не сакам да се правам нешто паметен и демек сум го пробил форматов, ама толку бе нема никој што им ги прави калкулацииве? Не е можно значи колку се НЕЛОГИЧНИ потезиве.
Водиш 3-1, имаш 3 бода и гол разлика 0 во тој момент.
Од друга страна конкурентот (Швајцарија) има 3 бода и +1 гол разлика.
Ако изгуби Швајцарија од Бразил со 1 разлика, ќе ти треба НЕРЕШЕНО во меѓусебната за да одиш понатаму. Оти имате исто бодови и гол разлика ама повеќе гола си дал од нив. АКО НЕ ИЗГУБИ ШВАЈЦАРИЈА од Бразил, тогаш ти ако сакаш тепај го Камерун и 100-0, џабе. Ќе ти треба победа во МЕЃУСЕБНАТА, оти имаш бод помалку.
И која е логикава при ваква ситуација и 3-1 водство да играш онака? 2 гола во кои одбраната е на центарот.Глупаци невидени. Да задржеле 2 гола разлика со малку посмирен и подефанзивен пристап ќе им одговараше и нерешено.
Кано пријателе, самото тоа што лајк ти стегнал Зурла е јасно колку си во право. Истиот тој што ја исправаше рамната плоча такозвана ЗЕМЈА со цел форум.
![Курац :kuracc: :kuracc:](/styles/default/xenforo/emot/bip.gif)
inace fino sto potvrdi toa so kazav pred 20 minuti...
sega uste da si ja gledal i utakmicata pa da znaese deka na poluvreme bese 2-1 sto e nedovolno, odnosno seuste brkaa gol taka da rano bese za takticki izmeni.
3-1 povodoa na start na 2ro i vodea neceli 10 min. valjda sakal da poceka uste malku pred da pravi zameni. koga primi vtor veke nemase poenta da se brani... taka da kriticni bea nekoj 10 min od 53ta do 63ta.... najlesno e da se zbori na zavrsena utakmica ali koj pravi togas izmeni pogotovo koga gledas nema zakana. kamerun dade vtor gol prilicno srekno i toa so prvata zakana u vtoro... do toj moment nikade gi nemase a posle toa veke bese seedno dali ke primat uste eden, pobitno im bese da dadat pak.
bidna, ke vidime sto ke bide so svajcarija. ete im sansa da se pokazat.