Во право си. Мислев на потенцијaл да биде светска класа на играч, не на стил на игра, ама сакам кажам, не знам речам во 1 преку ноќ. Требаше да допрецизирам зошто ми текна на паралелата. Мислев дека се подразбира дека се различни профил на играчи.Чуамени е далеку од Погба од аспект на талент и технички способности, Погба да имаше во главата ќе беше на ниво на Зидан. Али циганот направи кариера ала Аквилани.
Навивав за Иран - отпаднааЕ сега за кој да навиваме во финалето, дали за циганите од Латинска Америка или за Африканците од Европа.
Јас ќе навивам најверојатно за вториве пошто не можам да ги читам членовите овде како Меси скриениот плачко, дволичното гомно бил најдобар фудбалер на сите времиња. Жал ми е, ама таа титула му припаѓа само на еден и единствен ПЕЛЕ.
Навивав за Иран - отпаднаа
Навивав за Јапонија - отпаднаа
Навивав за Бразил - отпаднаа
Навивав за Мароко - отпаднаа
Во финалево за Аргентина ќе навивавм![]()
Во недела ако победи Аргентина очекувајте жена му за 9 месеци од сега да роди 3 трето дете. Ако е машко ќе се вика Лајонел по Лајонел Ричи. Ако е женско ќе се вика Ванда по теренот на Атлетико Мадрид.Прегледај го приврзокот 358919
Испразнил јајца Филе посабајлечки на Аргентина и Меси, се олесил убаво чоекот.![]()
Франција со играчите што ги има може да направи 3 репрезентации и 3те ќе бидат конкурентниpogba e eden od najtalentiranite fudbaleri ever, ama kako sto rece nema vo glavata odnosno mislam poveke e sto ne se zamara i saka da si tera po svoe.
inace strasno e kakva dlabocina imaat francuzite, na natprevarot so maroko zaradi povredi im falea 7-8 potencijalni starteri (ako se racunaat i tie koi otpadnaa uste pred pocetok na SP) i sepak imaat jak starten sostav so jaka klupa. na druga reprezentacija da i falat 7-8 potencijalni starteri kade kade ke bidat poslabi, kaj ovie ne se ni primetuva. komotno mozat da izvadat 3 startni sostavi koi bi imale sansa da osvojat SP. samo brazil moze da konkurira koga e vo prasanje fondot na igraci, site drugi se daleku pozadi niv.
Изборот е или црнчуги или цигани, УПМ.
За Франција...ради Мбапе, 2 титули светски првак на 23 години, нека цвикаат Роки и Меси.
Демек душата ти се треси и паѓаш во бунило заради Аргентина?Иако Мароко ќе беше полесен противник на хартија, баш ми е драго што Аргентина ќе игра со Франција во финале. Секоја чест за аутсајдери ама финале на светско си личи со две големи репрезентации. А титулата е послатка кога ќе се освои против најтешкиот противник. Како лани со Бразил на Копа Америка.
Секако со ова не викам дека сигурно ќе освојат. Очекувам многу тврд и израмнет меч, можно е и од 120 минути. Се спремам уште од сега за тензични 2-3 саати.