СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 април 2012
Мислења
32.898
Поени од реакции
67.549
Чуамени е далеку од Погба од аспект на талент и технички способности, Погба да имаше во главата ќе беше на ниво на Зидан. Али циганот направи кариера ала Аквилани.
Во право си. Мислев на потенцијaл да биде светска класа на играч, не на стил на игра, ама сакам кажам, не знам речам во 1 преку ноќ. Требаше да допрецизирам зошто ми текна на паралелата. Мислев дека се подразбира дека се различни профил на играчи.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
179
Поени од реакции
350
Е сега за кој да навиваме во финалето, дали за циганите од Латинска Америка или за Африканците од Европа.
Јас ќе навивам најверојатно за вториве пошто не можам да ги читам членовите овде како Меси скриениот плачко, дволичното гомно бил најдобар фудбалер на сите времиња. Жал ми е, ама таа титула му припаѓа само на еден и единствен ПЕЛЕ.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.735
Поени од реакции
12.787
Е сега за кој да навиваме во финалето, дали за циганите од Латинска Америка или за Африканците од Европа.
Јас ќе навивам најверојатно за вториве пошто не можам да ги читам членовите овде како Меси скриениот плачко, дволичното гомно бил најдобар фудбалер на сите времиња. Жал ми е, ама таа титула му припаѓа само на еден и единствен ПЕЛЕ.
Навивав за Иран - отпаднаа
Навивав за Јапонија - отпаднаа
Навивав за Бразил - отпаднаа
Навивав за Мароко - отпаднаа

Во финалево за Аргентина ќе навивавм :sneaky:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Навивав за Иран - отпаднаа
Навивав за Јапонија - отпаднаа
Навивав за Бразил - отпаднаа
Навивав за Мароко - отпаднаа

Во финалево за Аргентина ќе навивавм :sneaky:

Навивај и за ДУИ малку, по завршувањево на Мундијалов.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.373
Поени од реакции
28.502
Прегледај го приврзокот 358919

Испразнил јајца Филе посабајлечки на Аргентина и Меси, се олесил убаво чоекот. :D
Во недела ако победи Аргентина очекувајте жена му за 9 месеци од сега да роди 3 трето дете. Ако е машко ќе се вика Лајонел по Лајонел Ричи. Ако е женско ќе се вика Ванда по теренот на Атлетико Мадрид.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Па и реално
pogba e eden od najtalentiranite fudbaleri ever, ama kako sto rece nema vo glavata odnosno mislam poveke e sto ne se zamara i saka da si tera po svoe.

inace strasno e kakva dlabocina imaat francuzite, na natprevarot so maroko zaradi povredi im falea 7-8 potencijalni starteri (ako se racunaat i tie koi otpadnaa uste pred pocetok na SP) i sepak imaat jak starten sostav so jaka klupa. na druga reprezentacija da i falat 7-8 potencijalni starteri kade kade ke bidat poslabi, kaj ovie ne se ni primetuva. komotno mozat da izvadat 3 startni sostavi koi bi imale sansa da osvojat SP. samo brazil moze da konkurira koga e vo prasanje fondot na igraci, site drugi se daleku pozadi niv.
Франција со играчите што ги има може да направи 3 репрезентации и 3те ќе бидат конкурентни :D

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Иако Мароко ќе беше полесен противник на хартија, баш ми е драго што Аргентина ќе игра со Франција во финале. Секоја чест за аутсајдери ама финале на светско си личи со две големи репрезентации. А титулата е послатка кога ќе се освои против најтешкиот противник. Како лани со Бразил на Копа Америка.

Секако со ова не викам дека сигурно ќе освојат. Очекувам многу тврд и израмнет меч, можно е и од 120 минути. Се спремам уште од сега за тензични 2-3 саати.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Член од
24 јуни 2009
Мислења
179
Поени од реакции
350
И да додадам
Ветувам дека на Facebook профилот на Меси ќе му ја закачам песната од Кисми-Две солзи ми капнаа, за добро расположение и провод, да се сеќава на мене цел живот, хехе.
Ќе разбере он, циганче си е:)

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Иако Мароко ќе беше полесен противник на хартија, баш ми е драго што Аргентина ќе игра со Франција во финале. Секоја чест за аутсајдери ама финале на светско си личи со две големи репрезентации. А титулата е послатка кога ќе се освои против најтешкиот противник. Како лани со Бразил на Копа Америка.

Секако со ова не викам дека сигурно ќе освојат. Очекувам многу тврд и израмнет меч, можно е и од 120 минути. Се спремам уште од сега за тензични 2-3 саати.
Демек душата ти се треси и паѓаш во бунило заради Аргентина?

Kajgana Shop

На врв Bottom