picki angliski... se nesto ne im ciniОдлични услови за тренинг кажа и остана жив.
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
picki angliski... se nesto ne im ciniОдлични услови за тренинг кажа и остана жив.
И после кашлаат. Епа нормално, испотени одат ладен фен да ги дува. Сигурно и на ладен бетон седат..Одлични услови за тренинг кажа и остана жив.
garant i voda so mraz pijat i pivo (bezalkoholno) direkt od frizider...И после кашлаат. Епа нормално, испотени одат ладен фен да ги дува. Сигурно и на ладен бетон седат..
abe daНе е Костиќ ова.
Ова е некој напатен провинцијалец што бил ебен од татко му а подоцна и од очувот.
Со што сум те демотивирал толку бе друже?
Кој е овој инцест знае ли некој баш ме интересира?![]()
Singl na 100 denara sekoja utakmica 7+... Nad 50 kvota ti e bilo koja tekma za 7+... Makar edna ke bide...Другари, кажете некоја предлог стратегија за кладење на светсково. Дали дневно да се игра сингл-дубл, дали да се бркаат 0-2 гола, Х-ови, играње на фаворити или бркање изненадувања...
Знам дека има посебна тема за кладење, ама ова конкретно е поврзано за СП, па нека стои овде ако може.
Поидеално време не може, 28 степени НУЛА влажност.Одлични услови за тренинг кажа и остана жив.
Singl na 100 denara sekoja utakmica 7+... Nad 50 kvota ti e bilo koja tekma za 7+... Makar edna ke bide...
ako igras na golovi vo grupna faza od 48 natprevari okolu 30 ke bidat 2-4 po moe ili ako sakas pogolema kvota igraj 2-3 , 0-2 ke bide pola pola isto kako i 3 plus ,ili izigraj nesto od specijalnite igri primer argentina da stigne do cetvrtfinale (najdobri osum ) kvota e 1,75 singl so poveke pariДругари, кажете некоја предлог стратегија за кладење на светсково. Дали дневно да се игра сингл-дубл, дали да се бркаат 0-2 гола, Х-ови, играње на фаворити или бркање изненадувања...
Знам дека има посебна тема за кладење, ама ова конкретно е поврзано за СП, па нека стои овде ако може.
Исто ко штулов универзитетЕ, не!