СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Одлични услови за тренинг кажа и остана жив.

28 степени било денес. Сосема нормални услови за фудбал. Моментално сум на слична клима како таа во Доха (географски и според акуведер). Навечер дури и свежо е, мора по долги, а денски е доста пријатно за шетање или спортување.

Последно уредено:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
Karim Benzema will not feature for France vs Australia & the status of his participation for the entirety of the World Cup is considered “very uncertain,” according to L’Équipe.

Reminder: France have until tomorrow night to make changes to the squad in case of injury.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.174
Поени од реакции
2.796
Излезе инфо сега за Бензема дека го пропушта СП...

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Ае да ти ебам среќата да ти ебам го пропушта изгледа Бензема последното СП на кое што можеше да учествува, нема ваљда следно на 39 години да оде на следно СП.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
40.993

Јас имам предлог за уште подобро отварање нс првенството.

Али Ахмети облечен у Милан тренека, седнати у некој ресторан што е дел од мотел покрај пат, како во оние селана пред Кичево со име Ресторант Бизнис, Цирих. Околу него криминалци, шишани 3ка-кец, со педеруши, Али влече црвено Марлборо, испред него кисела вода, Кока Кола и Голден Игл, а во исто време рока љоптарска музика, урла тој на мандолината, ја мава до даска, влагаат сите у транс, и тек тогаш влага оџата на сцена у рецитира делови од куранот каде што се повикува на колеж над неверниците/каурите.

Или нешто налик ова:

Прекрасно. :love:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425

Јас имам предлог за уште подобро отварање нс првенството.

Али Ахмети облечен у Милан тренека, седнати у некој ресторан што е дел од мотел покрај пат, како во оние селана пред Кичево со име Ресторант Бизнис, Цирих. Околу него криминалци, шишани 3ка-кец, со педеруши, Али влече црвено Марлборо, испред него кисела вода, Кока Кола и Голден Игл, а во исто време рока љоптарска музика, урла тој на мандолината, ја мава до даска, влагаат сите у транс, и тек тогаш влага оџата на сцена у рецитира делови од куранот каде што се повикува на колеж над неверниците/каурите.

Или нешто налик ова:

Прекрасно. :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom