R
Rigel Kent
Гостин
Нека добие бан еден месец , каква несериозност.Португалија остана...@kimi... Ако неможе тој, нека среди некој на брзинка, 2-3 збора, да не остане сеа за една..
![]()
Нека добие бан еден месец , каква несериозност.Португалија остана...@kimi... Ако неможе тој, нека среди некој на брзинка, 2-3 збора, да не остане сеа за една..
![]()
Ja bi mu dal eden permaban.... Ebate bar ne se prijavuvaj ako ne mislis da go napravis...Нека добие бан еден месец , каква несериозност.
Ти како издржуваш секоја ти чест, јас би експлодирала од возбуда кога ќе дојде Австралија на ред (Ja bi mu dal eden permaban.... Ebate bar ne se prijavuvaj ako ne mislis da go napravis...
Тешко тебе, сите на фудбал мислат ти за на Иран знамето, јак курац дали ќе светело дали не.Статуата на Исус во Рио во националните бои на земјите учесници
Познатата статуа на Исус Христос во Рио де Женеиро синоќа беше осветлена во боите на националните знамиња на репрезентациите кои учествуваат на 20. Светско фудбалско првенство во Бразил
![]()
Илуминациите на статуата назименично се менуваа со боите на знамињата на 32 држави чии национални фудбалски селекции во наредните трисетина дена ќе играат во Бразил.
Мундијалот вечер во 22 часот на Арената Коринтијанс во Сао Паоло пред 62 илјади гледачи го отвораат домаќинот Бразил и Хрватска. Според најавите на организаторите, премиерниот меч на Светското првенство преку телевизиските екрани ќе го следат околу две милијарди луѓе ширум светот.(МИА)
Interesna i ubava rabota, praznik za ochi.
Se prashuvam dali na ova reagiraa Islamskite uchesnici, kako na primer Iran, BiH(?) ,So nacionalnite boi na Iran iluminirana statua na Isus.
Mozhebi organizatorot pobara dozvola od sekoja uchesnichka dozvola za da bidat iluminirani nivnite nacionalni boi. Ako e takov sluchajot i Iran se soglasil, jas od srce im posakuvam golem uspeh na turnirot.
Абе уште сум некако несвесен дека почнува.Пробувам да не мислам (си имам 100 работи што морам да ги завршам денес до утакмицата),а и човек се навикнува после толку настапи по ЕП,СП, ОИ, ЗОИ и квалификации во кои стварно се очекува нешто.Ти како издржуваш секоја ти чест, јас би експлодирала од возбуда кога ќе дојде Австралија на ред (), со среќа вечер
![]()