СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Дали знаете кој ден е денес? :wink:
Дали знаете дека никој...
ама апсолутно никој не ја победил до сега Србија на овој ден.

Кој знае?
Последниот пат кога игравме со Србија играчите на оваа земја избегаа како пич*ци на десет минути пред крај кога губеа само со шест разлика. Бев во Задар, знам како се таму расположени Хрватите, и верувај денес Србија ќе изгуби пред преполна сала, која ако не се лажам може да прими 8.000 гледачи :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Последниот пат кога игравме со Србија играчите на оваа земја избегаа како пич*ци на десет минути пред крај кога губеа само со шест разлика. Бев во Задар, знам како се таму расположени Хрватите, и верувај денес Србија ќе изгуби пред преполна сала, која ако не се лажам може да прими 8.000 гледачи :)
во велес беше овој натпревар

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да да сегашниот тренер неможеше да сфати дека губат од Македонија па демек беше незадоволен од судењето, што немаше никаква врска. + тоа беше пријателски натпревар, се гледа колкави пичици се. Што требаше ние да направиме на светсково, да се откажеме одма заради судиите...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
:eek:ftopic:
Да се отклучи темата за натпреварот со Србија не би било лошо, за нешто повеќе од 2 часа почнува натпреварот :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ќе бидам најсреќниот ако ги потопиме! Денес МОРА победа!!!

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ништо нема да ги спречи денес нашиве да ја победат Србија, денеска осеќам дека ке биде ден на резервите. Некој од клупата многу ке не изненади:)

Кире ке има голем мотив да ги стрела Сврбиве, да биде најдобар стрелец на сите времиња, а воедно нашите ке сакаат да им се реваншираат на пичкиците за тоа што киднаа од Велес кога ги повлече селекторот!

Ниеден пораз не се брои, вие сте нашите ХЕРОИ!! МАКЕДОНИЈА!!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Zdravo decki. i jas mislam deka Srbija ke izgubi denes i toa katastrofalno

Ke ima prenos na atdhe.net ili na nekoja druga stranica ?

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Ништо нема да ги спречи денес нашиве да ја победат Србија, денеска осеќам дека ке биде ден на резервите. Некој од клупата многу ке не изненади:)

Кире ке има голем мотив да ги стрела Сврбиве, да биде најдобар стрелец на сите времиња, а воедно нашите ке сакаат да им се реваншираат на пичкиците за тоа што киднаа од Велес кога ги повлече селекторот!

Ниеден пораз не се брои, вие сте нашите ХЕРОИ!! МАКЕДОНИЈА!!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Дај Боже да е така! Тешко ќе биде да даде Кире премногу голови ако му играат фластер, ама пак ќе биде прв стрелец. Толку ќе ми биде мило и рекордот да го сруши. Мора денес да дадат се од себе. И без тоа не се под притисок, па ќе можат да покажат се што знаат :).

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
абе утакмицава само што не почнала дајте стреам схо работи:)

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Не знам што им стана ....
Водевме 6 гола разлика и се отпуштија, си рекоа готово е, заврши наптреварот . ц ц ц такви сме секогаш, да се надеваме дека ќе се вратат назад, Само победа Македонија :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom