СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Cварно зашто не е повикан Лазе Мајнов во репрезентација?
Одличен играч е само сеа незнам кај игра некако се изгуби:toe:
Пишано е веќе претходно, Лазе Мајнов игра на позиција десен бек, значи на место на Кире Лазаров, Марковски и Митков. Па сега заклучи сам.
Нас дефинитивно хендикеп ни е левата бековска позиција, па моментално и центарската позиција без Мојсовски.

ПС. За денешниот дуел со Србија мислам дека нема да недостасува многу Алушовски којшто има пукнат мускул и се надевам дека Макалоски достојно ќе го замени...

K

kaiser soze

Гостин
moze li nekoj da kaze neso poveke za kuzmanovski kade igra,nekoj link ovo ono,pls
Мислам дека напишав претходно,Кузманоски настапува во Шведска во Трелеборг и има одличен просек.Еве ти еден линк со статистика од натпревар во кој тој го реши победникот.
http://www.heh.nu/MatchRef.aspx?id=694&l=1

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Najslaba alka vo nasiot tim definitivno e selektorot Ilija Temelkovski,tipot pojma nema od moderen rakomet,a baska i na natprevarite so Danska i Norveska neznam kako ne se odluci na flaster igra vo odbranata.I da si najgolem laik i prvpat da gledas rakomet ke svatis od kaj ti doaga najgolemata opasnost i ke postavis flaster igrac.A i neznam kako mozese da go vrati Rade vo Skopje i da zeme tret piker koga od mars se gleda deka sme najslabi na levata bekovska pozicija.Momentalno najdobar trener za ovaa reprezentacija a da ne e stranec e tipot sto gi vodese devojkite pred dve godini na svetskoto prvenstvo za zeni vo Francija,ne mi teknuva kako se vikase,nekoj ako znae neka pise.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.860
Поени од реакции
5.716
На која позиција игра тој Кузмановски?
на местото од Мојсо значи организатор е, а може и бек да игра. Кој не знае, Горан Кузмановски беше еден од носителите на играта на Јуниорската репрезентација на Македонија, која беше 4-та на ЕП во Полска пред некоја година. Селектор на таа репрезентација беше Илија Темелковски. од тука и прашањето како може тогаш да му биде главен играч, а сеа никаде да го нема??? јас мислам дека Темелкоски е одличен тренер но на ова СП според мене друг му ја праеше тактиката и друг му ги селектираше играчите за жал ....

Член од
12 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Ајде утре да ги растртиме српските пички и да им вратиме за старите долгови...
едвај чекам да почне утакмицата:vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Bad Boy е баниран од тема, dzale1 е баниран недела дена а OdMitico и Gjore се опоменати пред бан.

Ајде да видиме кој е следен.

N

n/a

Гостин
Дали знаете кој ден е денес? :wink:
Дали знаете дека никој...
ама апсолутно никој не ја победил до сега Србија на овој ден.

Кој знае?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680

Кој знае?
За се има прв пат.
Патем не знаев дека никој не ја победил дружината на селјаците :helou:

H

HITCH

Гостин

Кој знае?
Абе не бидете толку сигурни дека Св. Сава ќе ви помогне денес одамна ве чекаме

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хахаха, само бидете сигурни дека ако не сте изгубиле на овој ден, дека нема ни денеска да изгубите. Не би бил толку сигурен јас. Ги газиме денеска србите, доволно е и пола од публиката што беше пред 2-3 дена да е таму, + хрватските навивачи, и ги газиме! Во школо сум јас ама ќе побегнем, нема друго :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom