- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.238
- Поени од реакции
- 6.409
Со кој памет Бебешко ги пушти Бабичев и Криштопанс да шутираат пенали стварно не ми е јасно...
Само стварно не знам како ќе се изведе тоа да игра и Барса у лигата, и плус на каков начин ќе биде признаена од ЕХФ со оглед на тоа што е регионална, а овака ќе биде континентална лигата. Освен ако не ги стаат Барса како некој виде special guest.Наводно вчера имале состанок за признавање на лигата и Барселона сакала да се придружи. Доколку ја признаат лигата најверојатно првите 4 екипи ќе одат директно во ЛШ. Крај краева пишав веќе еднаш, учесниците во ЛШ од СЕХА имаат константно солидни резултати во Лигата на шампионите па така да не гледам причина зошто не би ја признале.
Од друга страна разбирливо е ова барање на Барса, затоа што имаат преслаба лига и проблем за оддржување на формата.
Due to existing TV rights it is not possible to broadcast this stream in your countryСите СЕХА мечеви од сезонава и на ehftv.
https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=en Симни, одбери ја Велика Британија како земја и гледај.Due to existing TV rights it is not possible to broadcast this stream in your country
Ја местат нерешено.Meshkov Brest (Blr) 7-5 Vardar (Mac)
Вардар во силен состав, ама нешто не оди ??
a kako e matematikata za polufinale sehaЈа местат нерешено.