Biljbilj08
1987
- Член од
- 19 ноември 2011
- Мислења
- 698
- Поени од реакции
- 312
а џабе ти ако си испотен и стаиш дезодоранс уште повеќе ке мирисаш
абе не мириса приајтеле..ама се познава по облека.. тоа ми е зборот.измиј се со топла вода накај пожешка нека биде со сапун под пазувите 2-3 пати и стави дезодоранс, ич нема да мирисаш
сум пробал и со стикче..исти ку*ац..Шо ти значи да си „градско дете“
А покрај дезодорансите, си пробал со стикче? Потта ти ја претвара во немиризлива вода и нема да ти се лепи ја до 16 година имав такви проблеми ама ко почнав стикови ова она неам више
try it
Темата веќе постоеше. Ја споив твојата со веќепостоечката.абе не мириса приајтеле..ама се познава по облека.. тоа ми е зборот.
--- надополнето: 29 март 2012 во 10:44 ---
сум пробал и со стикче..исти ку*ац..
Јас сум машко и имам 16 години. Од пред една...една ипол година почнав да имам проблеми со потење во пределот на пазувите..пробав со разни дезодоранси..без ефект.
има некој друг како мене..и што да правам?
И јас исто го имам овој проблем сега дури и летоска се повеќе ќе биде зачестен а имма другари кои ич не се потат! Сум пробал со сите дезедоранси ама небива...Вака имам проблем со потење под пазуви(мишки).Се потам многу,ама потта не ми мириса туку ми се познава на маица,кошула и изгледа многу грдо,дури и ми стана комплекс тоа,и одите дотаму што сега бирам и какви бои на облека ќе земам се со цел да не се познава толку.
Сум ги пробал сите стикови од најефтин до најскап,ама проблемот уште си е тука.На ниедно друго место не се потам толку колку што се потам под пазуви.
Ако може некој да ми даде некој совет или да ми препорача некој препарат за да го отргнам овој проблем.
И да , бричи сеА под пазуви депилиран си или како прашума ти се ?
Лидера? Од каде што како?Лидера(крема) друже користи па после да частиш Пиво