Сè за потењето

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
кој се поти повеќе нека пие чај од жалфија

Член од
15 јули 2007
Мислења
665
Поени од реакции
2
jas mislam deka citav negde deka imalo nekoi inekcii botoks neznam kako tocno.I 6 meseci nemas nikakov problem so potenje.

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Јас порано два чекори да направаах право цел бех црвен, добро де тва ми беше од здравствени причини. Сега сум ноооооооооооооооооогоо ослабнет и скоро ИЧ не сум црвен и скоро НИКАКВИ проблеми со потење. :helou:

E

elence*$

Гостин
Тоа сигурно не е здраво..
нормално дека не е здраво, доколку целосно го спречиме потењето нема да се исфрлаат штетните материи,туку тие ќе останат во нашето тело.... зато такви работи не, има сега доста методи(стикови, ролони) за да бидеме подносливи за околината :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
имаше пред недела дена на 365.ком.мк за некој ектракт кој се пие еднаш неделно и потта не ти мириса лошо....закон ствар!!!

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Premnogu se potam na racete, naj4esto koga pisuvam ili ke bidat ispoteni ili topli:icon_roll

A za telo ima mnogu kako jas so ke gi nar4eam nepirijateli na pota pa taka ne mi stvara nekoj problem:pipi:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
А јас многу се потам кога пливам. Абе жива вода се правам.:pos2:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Се потам, најмногу на нозете (стапалата), незнам зошто ..
Кога сум бос(без чорапи) за 1 -2 минути одма ке ми се испотат стапалата и незнам одма право си ги мијам или се бањам потоа пак и сега што да правам јбг потат ми се отидовме зимамве една мас занозите ништо не помогна ... инаку се потам секаде ама највеќе на стапалата ..

Член од
10 јануари 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
:drk:
нормално дека не е здраво, доколку целосно го спречиме потењето нема да се исфрлаат штетните материи,туку тие ќе останат во нашето тело.... зато такви работи не, има сега доста методи(стикови, ролони) за да бидеме подносливи за околината :)
zaso da ne e zdravo pa zimoska kako se otstranuvaat tie stetni materii?

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Се потам нормално кога е жешко многу ама секогаш пред да излезам од дома си ставам стик за да не мирисам

Член од
26 август 2008
Мислења
88
Поени од реакции
3
:drk:

zaso da ne e zdravo pa zimoska kako se otstranuvaat tie stetni materii?
Вака сега.. телото се поти КОГА ЌЕ ИМА ПОТРЕБА.. Значи и на зима ако треба ќе се испотиш.
А ако го спречиш ти потењето нема да се исфрлат штетните материи кое телото треба да ги исфрли преку ПОТТА... и тие штетни материи ќе почнат да ти прават хаос во организмот.

Kajgana Shop

На врв Bottom