The Savior
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.134
- Поени од реакции
- 9.806
Да ако мислиш на глобусот.
Се теоретизира 5та 11та ние уште дводимензионално
Незнам. Не сум ТЕОРЕТСКИ физичар. За 4та сум сигурен. За дугите тајната можеби се крие некаде каде не важат физичките закони и сили. Центар на црна дупка или во квантна физика. Можеби Иван исцелител може да ти биде од повеќе помош.Како „изгледа„ 6-тата димензија, живо ме занима?...
Е ми, јас до тебе се обратив, не до Иван „као„ исцелителот, кој нема врска со муабетов.Незнам. Не сум ТЕОРЕТСКИ физичар. За 4та сум сигурен. За дугите тајната можеби се крие некаде каде не важат физичките закони и сили. Центар на црна дупка или во квантна физика. Можеби Иван исцелител може да ти биде од повеќе помош.
Е ми, јас до тебе се обратив, не до Иван „као„ исцелителот, кој нема врска со муабетов.
А што велиш, што е со 4-тата димензија? Каков е нејзиниот „изглед„?
Ќе ја вратиме Византија и Рим, а тоа не го сакаме воопшто....
И од мене едно „видео„, кое дава прецизен опис на мултидимензионалноста од нашата Вселена:
Пушти си Baby TV, снимаj неколку минути и можеш да го аплоудираш.
Еве, имаш шанса ти да бидеш првиот.До сега никој го нема обиколено Антарктикот... I wonder why
Интересен податок...Пушти си Baby TV, снимаj неколку минути и можеш да го аплоудираш.
Доста поинтересно ќе биде од ова и другите видеа што ги постираш.
Еве, имаш шанса ти да бидеш првиот.
Цццц. Ми толку средства за ракета една камера. WtfАjде и од мене едно видео чисто да не заборавите какви сте и какви се вашите успеси.
Наjхрабриот (наjлудиот) рамноземjаш проба двапати да jа докаже нивната нереална теориjа, не му успеа и го загуби своjот живот.
@Homoluncus
Нема им лек на рамноземjашите, имаат потреба да бидат центар на вниманието и да докажат нешто што не постои.
Тоа е како типичните секташи (голем процент лабилни луѓе), веруваат во глупости и се сметаат за специjални затоа што се различни од другите.
Ти си игнор кон целиот свет, рамноземjаш еден.Фризби,хомосапиенс и пентаграм од сега сите сте на игнор кај мене