Рамна Земја?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.346
Поени од реакции
16.522
У темата Хелиоцентризам ќе ти покаже нова сликовница од пеинт што ја има спремано неделава за викендов да не " спаси " од мракот на НАСА и РОСКОСМОС што ни го перат мозокот.
Иначе одбанирај го тука. Тука му е неговиот домашен терен.
Боље овде само да спама него на 10 други теми. Темата НЛО веќе ја усра.
Автоматски споено мислење:

Овие теми не се за дискутирање затоа што се факти а не теории на заговор.
работата е до каде е процесот, почнаа да купуваат Европјаните радиоактивен јод, гоа за атомска ВВ3, а можеби за друго... пред 40.ооо години имало доволно пештери за народот, сега НЕМА место...

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.570
Не ни може, баниран е од темава, ама се јави во приватна порака, па го чекам таму, можеби.
Neli mozesh da go odbanirash privremeno da ni objasni na site dali i kako se desilo, do utre ova vreme? :)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.888
Поени од реакции
27.118
работата е до каде е процесот, почнаа да купуваат Европјаните радиоактивен јод, гоа за атомска ВВ3, а можеби за друго... пред 40.ооо години имало доволно пештери за народот, сега НЕМА место...
Има чичо него сите сакаат да живеат во град. Вода да им тече од ѕид и све да им биде на копче. Еве 4 саата Скопје немаше вода, пола град мислеа дека крај на светот е дојден.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.712
Таа е глупа ко два.
Мислу дека не е бш оргинал глупа.
Него е само Шутка производња,бувљак имитација, знаеш оној кд толко ти сече а се праиш бренд а не си.Индиго бумер,а устфари модра слепоќа.
Сакам да се издвоју као посебна,а од целу причу искочу смрдљива као салама.

Е тој ти е Лолобриџида.
Никад нема да забраву кд ми се праи паметна за Месечину, а ме праша зшто некад се гледа у облаци у дн,а некад не се гледа на ведро небо.

Значи смрт.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.888
Поени од реакции
27.118
Мислу дека не е бш оргинал глупа.
Него е само Шутка производња,бувљак имитација, знаеш оној кд толко ти сече а се праиш бренд а не си.Индиго бумер,а устфари модра слепоќа.
Сакам да се издвоју као посебна,а од целу причу искочу смрдљива као салама.

Е тој ти е Лолобриџида.
Никад нема да забраву кд ми се праи паметна за Месечину, а ме праша зшто некад се гледа у облаци у дн,а некад не се гледа на ведро небо.

Значи смрт.
Па да де не е како овој. Таа цело време глуми дека е дипломирана лекарка а уствари е надри лекар.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.612
Поени од реакции
37.576
...а нешто да напишете за себе, кога веќе ме опишавте и ми дадовте секакви погрдни епитети со ништо предизвикано, вие овака како сте, арни, дипломирани стручњаци за форумов или?

...на ваков начин ли дебатирате со лица со спротивни мислења, тоа само докажува дека со спуштање на нивото „дунда“, „глупа“ глумење дипломирана докторка, оправдувате нешто што нели е докажано не е ни можно поинаку, така сме учеле и пораснале или можно е поинаку токму затоа што така се однесувате? :toe:

...ако веќе се дава картата на „рамноземјашите“ нека биде како треба кружно мапирана, а не како лента, ништо повеќе не постирав, а каква бура на реакција со вреѓање, цццц цццц!

Flag_of_the_United_Nations.gif

Организација на Обединените нации (OOН) како рамноземјаши користат иста мапа на рамна Земја? :confused:

П.С
а тоа дека е „глуп како qур“ Зурла, тоа е ваше мислење, тој има три особини споени ретко кај мажите - ем убав, ем интелигентен, ем воспитан! (y)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom