znaete deka mojsoski si zamina za spanijaNekoi transferi znaete..Za makedonskite timovi..Koj ke doagja koj ke si ide ??
bravo za numce jas sumn od struga i kako so ima publika vo bitola nema nigde na balkanovEEE ko ne davat skopjani vo bitola da igra nekogas reprezentacijata. DA vidat kako se naviva.
Lazarov se gleda deka ne bese najspremen za igranje.
Bravo Naumce. Ama sam coek ne praj tim.
edit> i golmanite ni bea dobri ama glupava odbrana dzabe.
имаше битола публика, а како се повеќе и повеќе тоне рк пелистер така и публиката последниве години веќе ја нема во салаbravo za numce jas sumn od struga i kako so ima publika vo bitola nema nigde na balkanov
za toa vo pravo si ama tone zasto nema pari a parite se znae se vo skopje. ama publikata nikojpat nemat da umritимаше битола публика, а како се повеќе и повеќе тоне рк пелистер така и публиката последниве години веќе ја нема во сала
Pa i poshirokoza toa vo pravo si ama tone zasto nema pari a parite se znae se vo skopje. ama publikata nikojpat nemat da umrit
Pa ubavo ti kazav deka na kraj zavrsuva sve vo skopje zasto tamo e parata jas treniraf 10 godini rakomet i znam kako e. A struga ja ima najakata skola za rakomet vidi kolku rakometari ima vo reprezentacija. Velko Markoski. Naumce Mojsosvski Zlatko Mojsovski. Zlkatko Daskaloski Aca Jonoski.... mozes kompetno eden sostav jak. Ama propadna zasto nemase pari so site imam trenirano. PARITE GO VRTAT SVETOT.Pa i poshiroko![]()
Imase i u Kumanovo na vremeto RK,KK,FK Kumanovo rastur sve zivo..
![]()
![]()
Ova so sveci neznam negde da e imalo u eropa..
![]()
Seto toa doprinesuva vo sezonata 1998 / 1999 god. sportskata redakcija na televizija "SITEL" navivackata grupa "KUMANI" da ja proglasi ubedlivo najdobra vo Makedonija i na Ivica ,vodacot na grupata, pred natprevarot na reprezentaciite na Makedonija i Ungarija, da mu predade Pehar.
Bea toa vreminja..Ama sega od 2005 nema nishto..
taka e be prijatele ama na kraj sve zavrsuva vo skopje!!!!! i so toa morame da site da se slozimeStruga ima megju najjakite...Zashto kako shto znam Mali olimpiski igri i Gimnazijada.. Struga sekogas ima osvojano 2-3 mesto... Kumanovo od sekogas imale najjaki mladi decki u rakomet..E od sega ke vidime legendarniot trener i profesor Dimitar otide u penzija...Krivo mi e shto sekogas sme pobeduvale na takvi raboti..site ekipi sme gi tepale po 10-15 razlika..Sega decata od Kumanovo rabotat po kafici...A tie sto gubele igraat po jaki timovi..Ova mi go kazuvase mojot profesor i trener od kaj nego site Kumanovski rakometari on gi napravi rakometari...A i taka e
Da taka e bracata Mojsoski si otidoa vo Vadar.taka e be prijatele ama na kraj sve zavrsuva vo skopje!!!!! i so toa morame da site da se slozime