- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.088
- Поени од реакции
- 37.508
15 место!
Никола Маркоски?Наш играч веднаш станал мета на неколку врвни европски клубови
A kogo bi stavile shto ce gi trenira so srce i dusha?Најверојатно ќе ја направиме македонската.Кире веќе спомнал дека ќе размисли дали ќе остане,ќе разговарал со новиот претседател а тој знаеме дека ќе слуша што ќе каже партија и Борко..
Од кај ова?Најверојатно ќе ја направиме македонската.Кире веќе спомнал дека ќе размисли дали ќе остане,ќе разговарал со новиот претседател а тој знаеме дека ќе слуша што ќе каже партија и Борко..
Сега колку шо се сеќавам .Kire koa igrase, Rade Stojanovic bese lev bek so po 12 gola na utakmica. Da ne se stepase Kire so nego na eden sobir da naprai incident, samo za Filip Lazarov da ima minutaza za reprezentacija ke imavme bekovska linija vrvna i ke zemevme medalja.
Ama morase Kirco da bide superzvezda da zavisi se od nego, da dava 10 gola i da igra brat mu.
Kako e taka e, denes ni e selektor i pocit za poslednoto SP.
Посадил дедото репка. Репката пораснала голема и преголема.Mnogu me interesira od koga vo makedonskiot jazik e voveden zborot "Repka". Vo mnogu od komentarite za "Reprezentacija se koristi zborot "Repka"?????