- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 2.165
- Поени од реакции
- 58
pa normalno,ama aj zemi ova objasni im go na devojkine koi se smetaat sebesi za mnogu pozreli od deckite od svojata generacija.:smir:абе како и да е нема врска годините, љубовта е поважна
pa normalno,ama aj zemi ova objasni im go na devojkine koi se smetaat sebesi za mnogu pozreli od deckite od svojata generacija.:smir:абе како и да е нема врска годините, љубовта е поважна
znaci dosega nidna devojka ne kazalo nesto vakvo za vrska so pomlad partner7 godini e postar od mene i me cuva najmnogu na svet go obozavam.....Razlikata ne igra nikakva uloga dokolku posto ljubov(ako voopste posto ljubov kako cuvstvo )
greska me sfati toj e postar od mene 7 god ne jas od negoznaci dosega nidna devojka ne kazalo nesto vakvo za vrska so pomlad partner
pa ti ne me svati,ama uste ednas go potvrdi toa sto go napisav...cudna rabota nekako razlikata vo godini ne vi znaci nisto koga se raboti za postaro masko,a ako e obratno(pomlado masko) odma nekako ne vi ide...zasto taka?greska me sfati toj e postar od mene 7 god ne jas od nego
ne be ok e,samo sto ne vidov dosega niedna devojka da napise TOJ e pomal od mene x godini i odlicno se soglasuvame,se nadopolnuvame i sl...aaaa pa normalno e toa maskite posporo sozrevaat hehe se zezam pa ne mora da znaci se zavisi od posebnosta na licnostite kako ke se pronajdat megusebno
Помлад,постар...all the same.znaci dosega nidna devojka ne kazalo nesto vakvo za vrska so pomlad partner
Незнам зашо не напишалеИли можеби ти не си виделne be ok e,samo sto ne vidov dosega niedna devojka da napise TOJ e pomal od mene x godini i odlicno se soglasuvame,se nadopolnuvame i sl...
a inaku imas pravo zenskite uste posposro sozrevaat ....hehehhee se zezam i jas:smir: