Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

С

Сатори

Гостин
Повели...

PSYtisfaction напиша:
И јас сакам анализа pwace:
Според аватар, потпис и постови. mazoretka:
:helou:
Аватар-според аватарот можат да се извлечат повеќе заклучоци, но јас ќе се држам до тој што мене барем ми остави поголем впечаток.Пред се ја забележав елеганцијата и женственоста на окото, неговата смиреност и сталоженост покрај фактот дека зениците кријат костурска глава...што одава некои твои карактеристики.Како на пр. дека те привлекуваат опасни работи, скоро како да сакаш да ја тестираш сопствената издржливост.

Потпис-потписот нема да го коментирам.

Постови-се забележува младост, живот, карактеристично размислување, малку детски, малку женствен шарм.:smir:

С

Сатори

Гостин
Повели...

leandra напиша:
И јас и јас :vozbud:
Еве, прв пат сама да си побарам анализа,без некој самоиницијативно да ми ја направи:smir:
:helou:​

И тука веќе навистина имам што да кажам :).На аватарот ја имаш Моника Белучи, една од моите омилени актерки, но не верувам дека ја имаш избрано само затоа што е Моника Белучи.Нејзиниот став на таа слика,нејзината положба кажуваат многу.Одава впечаток дека ужива во животот, претпоставувам истото го правиш и ти.Ги затвараш очите и се ослободуваш, мир, спокој.​
Според постовите се забележува некоја брзина, но истотака се забележува дека си интелегентна.
Навистина една нота на котрадикторност.

С

Сатори

Гостин
`Ангелче` напиша:
Гледам дека фалам на листата :))) И јас сакам!!:se_ molam:vozbud:
П.С Ми должиш една анализа,јас ти пишав тебе една,кога беше сината девојка. :eek:jea: :icon_lol:
Аххх, ти ја опишуваш радоста на животот.Кога и да те сретне човек на форумот тоа се гледа.Како да ја дишеш среќата.Прво според никот, дава некоја сигурност.Потоа според аватарот, небо, рај, балончиња...го покажува твојот слободен дух.
Пред тоа забележав колку многу се интересираш за модата, сакаш да бидеш во тренд, да ги познаваш работите пред сите други.Знаеш што сакаш, но има уште време, како си тргнала супер ќе се доизградиш. :back:

С

Сатори

Гостин
Повели...

Bada Bing! напиша:
И јас сакам анализа.

:*****
Ти ветив подетална анализа и подетална анализа ќе добиеш.:salut:

Понекогаш си убеден дека баш ти си тој што ја познава вистината и ти го знаеш вистинскиот пат и вистинското решение.Зошто другите воопшто да се трудат и да се замараат нешто да ти докажат.Но сепак, тоа не е лошо, напротив.Најголемата доза на иронија и сарказам која ја имам видено кај помлада личност до сега.Можам слободно да ти дадам рака за тоа.Не размислуваш два пати дали треба да му ја кажеш на некој вистината во лице или преку компјутер не е важно, важно е да го кажеш тоа што го мислиш.​
Колку што можеш толку ќе покажеш дека ова општество и оваа трагедија и анархија не ти се допааѓаат, независност, темперамент и ништо друго.Понекогаш знаеш да покажеш и суета.Но длабоко во себе пак се крие таа твоја идеологија и надеж за подобро утро.Можеби и поради тоа делуваш толку одлучно.

П.с. Бада немој да си се налутил...:nesum:​

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Ми дојде и мене време да си побарам една анализа , според аватар , потпис и постови . Ениван ?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
ragazza напиша:
Ми дојде и мене време да си побарам една анализа , според аватар , потпис и постови . Ениван ?
Ragazza твојот никнејм кажува дека сакаш да бидеш пријателка со сите. Но редовно зад таквите зборови се крие некое разуздано сексуално животно кое едвај чека да стигне до фазата “кревет“. Сепак моменталниот аватар вели дека кога вечерта ќе заврши наутро си повторно мирн, кротка и стуткана од страв дека си била силувана и покрај тоа пто цела вечер ти го држеше камшикот. Еден поранешен твој аватар кој го паметам, и моменталниот потпис вели дека сакаш да бидеш тренди и ИН, па дури и твојот ник некако така ме потсетува... па за да бидеш центар на внимание не ти треба многу. Со својот изглед и со идејата дека ти си таа која е најдобра немаш проблем да го освоиш светот... само на крајот повторно ќе се запрашаш дали светот е тоа што го сакаш... или пак само едно мало делче, наречено “тој“??? :toe:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Лејди Сатори напиша:

Аххх, ти ја опишуваш радоста на животот.Кога и да те сретне човек на форумот тоа се гледа.Како да ја дишеш среќата.Прво според никот, дава некоја сигурност.Потоа според аватарот, небо, рај, балончиња...го покажува твојот слободен дух.
Пред тоа забележав колку многу се интересираш за модата, сакаш да бидеш во тренд, да ги познаваш работите пред сите други.Знаеш што сакаш, но има уште време, како си тргнала супер ќе се доизградиш. :back:
Како ми го нахрани егото.....:pos2:
Ваууу!!:vozbud:
Благодарам за убавите зборови! т.е убавата анализа. :back:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
PSYtisfaction напиша:
И јас сакам анализа pwace:
Според аватар, потпис и постови. mazoretka:
Пи ес уај - тисефекшн... ти си една комплексно прекрасна и шизоидна девојка. (се надевам реченицава може вака да стои) Аватарот, окцето со мртвачка глава, потпис на девојка со цициња и наслов “секретарица“... каков спој а? Ама токму таква девојка ми се чини и дека си.
Ако не бараше некој да ти бара анализа на темава ќе кажев дека си можеби најквалитетниот лик на форумот... вака остануваш на просек. Постовите кои ги праѓаш и коментарите кои ги даваш се секогаш, без исклучок на место. Сакаш да покажеш дека си паметна, но и тоа не е криминал, сите ние сакаме... Се разбираш од голем број свери од животот па можеш да дадеш коментар и за многу работи. Се` на се` си бајаги досадна за анализа бидејќи тешко можам да најдам нешто за кое ќе кажам дека не те бива... Извини, тука престанувам, ептен си ми напорна, неможам ништо злобно да кажам за тебе... :zid:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Викторгг напиша:
Пи ес уај - тисефекшн... ти си една комплексно прекрасна и шизоидна девојка. (се надевам реченицава може вака да стои) Аватарот, окцето со мртвачка глава, потпис на девојка со цициња и наслов “секретарица“... каков спој а? Ама токму таква девојка ми се чини и дека си.
Ако не бараше некој да ти бара анализа на темава ќе кажев дека си можеби најквалитетниот лик на форумот... вака остануваш на просек. Постовите кои ги праѓаш и коментарите кои ги даваш се секогаш, без исклучок на место. Сакаш да покажеш дека си паметна, но и тоа не е криминал, сите ние сакаме... Се разбираш од голем број свери од животот па можеш да дадеш коментар и за многу работи. Се` на се` си бајаги досадна за анализа бидејќи тешко можам да најдам нешто за кое ќе кажам дека не те бива... Извини, тука престанувам, ептен си ми напорна, неможам ништо злобно да кажам за тебе... :zid:
Досадна за анализа бе rulet:
Не можеш ништо злобно да кажеш, а толку сакаше, сонце си :back:

Фала на анализата, ме изнасмеа. :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Fantom_oh напиша:
Ај бе за мене една анализа?
Е ова е дечко достоен за анализа. Фантомот од Охрид е wanna be фудбалер. Но по ликот кој успеав да го видам даден на неговиот потпис можам да заклучам дека е само дел од големото купче тинејџери кои се бараат себе си. Долга коса, слуша метал или нешто слично, па кога мисли дека дрибла како Лампард уствари се заплеткува со косата. Сака да биде смешен и интересен, а тоа се гледа и по аватарот, но најчесто му успева да ги насмее луѓето само со неговата појава но не и со неговите шеги. Како и да е, другарчињата од класот сакаат да бидат околу него бидејќи ги држи во рака. Тешко нив ако не бидат добри со него бидејќи на интернет ќе напише дека се морони. Од постовите можам да заклучам дека очајно се бори за превласт со другите лузери на форумот и врвот на кариерата ќе му биде ако може да ја модерира темата [thread=649]Се ебев[/thread]... Нормално не му успева...

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Се гледа дека и Викторче го бива,или барем мисли дека го бива,и дека за сите знае се иако малце и у филмче влагаш друже баш сакам да видам како би ме изанализирал мене

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
mRnO напиша:
Се гледа дека и Викторче го бива,или барем мисли дека го бива,и дека за сите знае се иако малце и у филмче влагаш друже баш сакам да видам како би ме изанализирал мене
Немат проблем :)
Мрно... многу не го пратам по форумот, па тоа што сум приметил вака изгледа. Прво, аватарот најчесто или секогаш е неговиот лик, за кој тој смета дека е прекрасен. Јас не сум убеден во тоа, а прашав и неколку девојки истото ми го потврдија, но ете Macedalien го обожава и тоа јавно го кажува, па очигледно е дека mRno се преиспитува за својата сексуалност.
Потписот нема, насловот под никот гласи модератор, што значи дека се обидува да се скрие. Што незнам, нема да се навраќам на сексуалната ориентација, туку ќе додадам дека според податоци од неговиот профил сонува да биде манга во маало, да биде генгста и да врти згодни девојки. Но немал пиштол, не знаел да рапува па се решил на форум да побара совет како да биде како Марјан Стојановски кога веќе не може да биде Тони Зен. :)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Фала за анализата,секој си има свое гледиште кон работите,а некој не можејки доволно да си го свати и анализира сопствениот,си лечи комплекси со анализа на туѓите карактери и животи и да...неколку пати ја спомна хомосексуалноста,дали е тоа поради фактот дека си љубоморен што некој има храброст да ја признае,за разлика од тебе?

Kajgana Shop

На врв Bottom