Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

С

Сатори

Гостин
Повели

Acid напиша:
Човековото его знае да биде ненаситно. :)
Сериозно... Ако сте пишале еднаш, два пати, седум пати - немора да пишувате 10 пати на темава за да ве анализира некој. Едноставно: или нема таков јунак, или не ве познаваат доволно за да ве проанализираат, или пак едноставно не сте им симпатични затоа што секој божји ден барате анализа. :)

Е сега, друго е кога некој ти ветил анализа, а не го исполнил ветувањето.
Нели Лејди Доринда? :)
:smir: Колку е тешко да се дојде до солидни информации за тебе.Да бидам искрена, чекав да го смениш аватарот за да ми лежи повеќе за анализирање, ама џабе ми е.:nesum:​

Аватар-стар филмски јунак.Но сега нема да се задржам на тоа, туку на неговиот израз на лицето.Сериозен, но сепак не без смисла за хумор, што е малку во контраст со сликата од тебе, прилично си насмеан.Многу контрасти во една личност асоцираат на променлива личност.:raz: Неговиот поглед е воздржан, можеби си и ти, но не верувам дека немаш емоции зад таа ладна површина.:mist:

Немаш потпис, нема што да анализарам...

Постови-затоа тука имам многу да кажам.:pehar: Пред се поради фактот дека си администратор „мора” да бидеш строг, ама во суштина не си, иако би требало сега да кажам еден куп критики, првенствено поради фактот дека сум Сатори, а не Доринда.:pipi: Да се вратам на постовите.Пријателски си настроен поголем дел од времето, сакаш да им помогнеш на луѓето кога можеш.Иако не трпиш баш кога некој знае да претера.Се служиш со здрав разум и многу лесно даваш мислења на било која тема, ако можеш да се изразиш професионално за нешто, уште подобро, зошто сметаш дека тоа е најдобриот начин нешто да се објасни.Можеш да бидеш и дрзок.Не верувам дека сакаш претерување за ситуацијата, таква е каква што е, не верувам дека исто така сакаш и премногу „филување” на работите.

:salut:​

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Razorblade Kiss напиша:
Ајде една и за мене кога си се нафатил да ги анализираш другиве,м?:smir:
еве ке те изанализирам и тебе малку..
Спред Аватарот - доаѓам само до заклучок дека си една помалку мистериозна , сериозна и со почит кон убавото личност!
се одликуваш со осет за убави нешта и можеби си помалку перфекционист по природа.Истотака од претходниот аватар можев да заклучам дека можеби си личност која живее во маска од своите идеали!
Имаш исклучителен талент за пишување и воедно сакаш да фантазираш и да сонуваш! Но поентата на сонувањето не е само да сонуваш туку и да тежнееш да ги оствариш тие сонови!
имаш добра смисла за хумор и не се навредуваш доколку некоја шега е на твоја сметка (барем не секогаш)..
Креативна си и тоа го сметам како твоја доблест..
Имаш премногу интереси што од една страна е добро ..а од друга страна може да делува лошо заради неможноста да се сосредоточиш некогаш на една работа.
Просто обожаваш да делиш коментари за другите добри и лоши..
Ти си еден голем оптимист но на моменти знаеш да изненадиш и со по некој песимистички израз..
како твој сопатник е музиката. обожаваш да слушаш а и ти да свириш..
отворена си за запознавања и другарување..и за крај еден мој совет..
според потписот а и според некои постови заклучувам дека мудроста те следи..читаш мудрости но се надевам дека не ги следиш!
Бидејки Младоста е она што ги краси младите а ја ценат само старите..
Затоа остави ја мудроста за подоцна и почни да ја живееш лудоста..преку таквата лудост ке ја запознаеш мудроста подобро одколку од некоја книга!

толку од мене..се надевам ти се допаѓа..

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
[MkD]Scout напиша:
помина едно полчас како те анализирав тебе..
и го заклучив ова..ке почнам од почеток со коментари како што заклучував,
1. Обожаваш бело. со тоа ставаш некому до знаење дека си невина(несексуално) и чиста личност. Значи дека си добронамерна и сакаш контакти и другарувања.
2.Свесна си за својата физичка состојба и посветуваш внимание на себеси.
3. Малку е лошо што понекогаш ствараш филмови за себе пред другите како што е случајот со твојот ник и филмањето во интересите твои..
4. како 4-то ке ја ставам историјата на твојот ник,потекнува од песната на Јелена Карлеуша - Слатка Мала. Песна која истакнува најлоша и многу честа појава кај девојките Спонзорство..Патем не го мислам тоа за тебе!
5. ГОЛЕМ ОПТИМИСТ и Енергичен Радосник си со тоа си им посебно драга на оние околу тебе!
6. Обожаваш да читаш книги и посебно внимание посветуваш на велесветските имиња како и на нашите дејци како Стале Попов
7. Освен што читаш знаеш и да составиш некоја своја композиција и посебен талент имаш во искажувањето црно на бело.
8. Обожаваш слобода и ширина..посебен случај се планините!
9. Чест посетител си на „ИГРАЧНИЦАТА“ со што доагам до заклучок дека имаш честа потреба од смеење и интересно исполнување на времето
10. ама имаш Голем афинитет кон искрените и чесните луѓе!
11. минатата година имаше некаков болен период за кој се надевам добро помина..
12. не си одмаздољубива но ги памтиш сите дорби и лошо дела кои ти се направени! штета што одмаздољубивоста претставува реалност во нашето општество..
13. и како за крај имам една негативна особина. Трачарење..мислам дека сакаш да трачариш и да коментираш за останатите..

епа ..толку од мене..
се надевам дека погодив барем нешто..
Погоди, погоди...многу и тоа :je: Фала многу на анализата, на времето и ајде еве можеби ќе се понудам во иднина да ти пишам и јас некоја :wink:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.462
Ќе може мене некој да ме анализира?

Однапред благодарам

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Уште е активна темава?
Би сакала психоанализа на ја.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Една анализа од Walker Girl.... молам! :salut:

D

Delux

Гостин
Ај од младата поетеса Лејди сатори на кратко,мм?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Димитар напиша:
Една анализа од Walker Girl.... молам! :salut:
[SIZE=-1]Your Wish is my Command :smir:

Сегашниот аватар, дете опкружено со синевина и делфини ме потсеќа на само еден збор - интелигенција! Значи дека си личност која знае да се потпре на својот разум, да се впушти во дискусија по било кое прашање за кое смета дека има доволно познавање.
Водата е бистра, а јасно се забележува светлината која надоаѓа, расудуваш зрело за постапките и ги искажуваш мислите поткрепувајќи ги со факти, аргументи доволно цврсти за да делуваш позитивно кај слушателите па дури и да ги промениш нивните ставови.
Потписот е доста креативен, мислам на она смајлито кое го испишува името, покажува самодоверба впрочем како и самиот ник. Немаш потреба да се криеш под друго име затоа што си самоуверен и знаеш дека тоа си вистинскиот ТИ. Не сакаш лицемерие, затоа зборуваш отворено без маски за прекривање на ликот.
Според постови заклучокот е дека се интересираш за фудбалот и ги следиш сите случувања во таа област. Одговорно ја вршиш работата како модератор. Ти претставува задоволство што можеш да направиш нешто продуктивно за луѓето околу тебе.
И за крај заклучокот од неодамнешното запознавање би бил дека си мошне друштвена личност, подготвен за забава, внесување на оптимизам (иако текстовите ти се песимистички, не делуваш како песимист во реалност :)) и секако хуморот е неизоставен дел од забавата.
Се на се, личност што ми оставила прекрасен впечаток во секој поглед.

За возврат сакам само психоанализа :helou:
[/SIZE]

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Уакер Г`рл, ај плиз една мене. =)

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
aj mene ziti se:vozbud:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
може за мене една психоанализа (од било кого) кој е расположен ?? :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
TonInter напиша:
Уакер Г`рл, ај плиз една мене. =)
Секогаш ставаш некои интересни аватари од човечиња што ни малку не ми зборуваат за твојата личност.
Сепак според постовите имам забележано дека сакаш да им помагаш на другите луѓе, најчесто за некои прашања околу интернетот и технологијата, проблемите се решаваат за миг. Се интересираш за современите работи, кај тебе не постојат предрасуди, доколку некој нешто не знае, трпеливо се обидуваш да му го објасниш.
Се декларираш како фан на Интер, што ми кажува дека го сакаш фудбалот, знаеш да навиваш и да се стремиш кон успеси, всушност не само и во спортот туку и општо во било која област во животот.
Потписот ти е интересен, добар начин да се претстави google :)
Доза на хумор секогаш е добредојдена.
Пред се позитивна личност, расположена да ги чуе другите мислења и да даде некој совет или критика.

Кратко е и ова само мое размислување, не мора да значи дека навистина е така. Се надевам се препозна барем во некоја од речениците во текстот погоре. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.462
и мене ако може:nesum:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
walker_girl напиша:
[SIZE=-1]За возврат сакам само психоанализа :helou:
[/SIZE]
Кога го гледам твојот аватар секогаш ме потсеќа на... среќа, оптимизам, не само едноставно чекорење низ животот туку танцување низ него... ме асоцира на неуморност... Ме асоцира и на музика, на играње - на уживање во тоа движење... и на еден цртан кој многу го сакав како мал баш поради тој оптимизам кој го имаше во него: „По патот со облаците”.... сите играа се движеа по патот, без некоја посебна причина и најважно сите беа среќни...
Твоето движење е само напред кон бескрајниот хоризонт на предизвици кои ќе ти ги нуди животот. Колку повеќе се движиме низ него толку станува се посложен, со повеќе крстопати каде мора да се одберат вистинските насоки, но ти ми делуваш како личност која нема да го има тој проблем бидејќи веќе предвреме го имаш одбрано патот, веќе ти се нацртани линиите во лавиринтот на животот.

Кога сме кај чекорењето низ животот најинтересна ти е самата комбинација аватар - име - титл. Некоја складност - поврзаност на тоа чекорење, на авантурата која ја сакаш, но мораш да ја чекориш сама. Титлот делува песимистички во однос на среќното пиленце... или можеби не... можеби пополека се навикнуваш на тоа WaLk aLoNe. Иако пиленцето е среќно ... зборот aLoNe асоцира на осаменост и желба да се промени тоа наскоро... Но, дефинитивно не чекориш сама, покрај тебе се многу другарки кои те сакаат - те почитуваат и те поддржуваат. Само повеќе да имаш самодоверба!

Една складност, се секогаш твоите постови, комбинацијата на бои кои ги има на релација аватар - потпис. А потписот претставува една од двете твои најголеми страсти: книгите. Значи книги, пишување, изразување ... секогаш со секоја прочитана книга стануваш побогат... значи ти си една од најбогатите личности кои ги знам. Страста кон книгите е толку голема што ги имаш во потпис.. но во потписот повеќе го гледам и скриеното значење: мечтата и повторно движењето до некоја цел, осветлување.... Многу книги недочитани кои ги читаш, но многу книги пред тебе неотворени... нели е таков и патот по кој се движиш? Мечтаење исполнето со страст и романтика..

Според постовите: средено пишување, многу се трудиш да пишуваш литературно, и доколку не знам - никогаш не би помислил дека си од Струмица. Тоа многу го ценам, бидејќи се знае... јавното изразување треба да биде литературно. Значи, многу голема вљубеничка во литературата. Исто така секогаш предност му даваш на разумот. Искреноста, почитувањето ти се најголеми доблести. Авантурист и бунтовник по природа... и, да не заборавам - а нема да заборавам: твојата втора страст: кошарката. Уживаш кога гледаш кошарка, кога играш, кога навиваш за твојот омилен клуб Струмица... и ЛА Лејкерс (кои за жал отпаднаа :( ) Уживаш кога гледаш филмови со кошарка... (па и документарци :))

Нешто плус... Понекогаш со тоа walker_girl (како таен идентитет) ми делуваш како да се криеш од непознатото, се плашиш од луѓето, некаква несигурност поради различните карактери и злобата во некои од луѓето. Постојат личности кои ги прави среќни фактот дека искористиле некој друг... но сепак, настапи кон нив само посигурно и не дозволувај да навлезат длабоко во твојот живот. Да не ме сфатиш погрешно, мислам дека е ок таа претпазливост.... но нема што да криеш во врска со тебе... откога те запознав мислам дека си прекрасна личност, дружељубива и секој кој те нема во негова близина - губи!

Се надевам не беше досадна километарската психоанализа....:smir:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Димитар,може и една анализа за мене?.... :se_ molam

Kajgana Shop

На врв Bottom