С
Сатори
Гостин
Повели
Аватар-стар филмски јунак.Но сега нема да се задржам на тоа, туку на неговиот израз на лицето.Сериозен, но сепак не без смисла за хумор, што е малку во контраст со сликата од тебе, прилично си насмеан.Многу контрасти во една личност асоцираат на променлива личност.:raz: Неговиот поглед е воздржан, можеби си и ти, но не верувам дека немаш емоции зад таа ладна површина.:mist:
Немаш потпис, нема што да анализарам...
Постови-затоа тука имам многу да кажам.:pehar: Пред се поради фактот дека си администратор „мора” да бидеш строг, ама во суштина не си, иако би требало сега да кажам еден куп критики, првенствено поради фактот дека сум Сатори, а не Доринда.
Да се вратам на постовите.Пријателски си настроен поголем дел од времето, сакаш да им помогнеш на луѓето кога можеш.Иако не трпиш баш кога некој знае да претера.Се служиш со здрав разум и многу лесно даваш мислења на било која тема, ако можеш да се изразиш професионално за нешто, уште подобро, зошто сметаш дека тоа е најдобриот начин нешто да се објасни.Можеш да бидеш и дрзок.Не верувам дека сакаш претерување за ситуацијата, таква е каква што е, не верувам дека исто така сакаш и премногу „филување” на работите.
Acid напиша:Човековото его знае да биде ненаситно.
Сериозно... Ако сте пишале еднаш, два пати, седум пати - немора да пишувате 10 пати на темава за да ве анализира некој. Едноставно: или нема таков јунак, или не ве познаваат доволно за да ве проанализираат, или пак едноставно не сте им симпатични затоа што секој божји ден барате анализа.
Е сега, друго е кога некој ти ветил анализа, а не го исполнил ветувањето.
Нели Лејди Доринда?![]()
:smir: Колку е тешко да се дојде до солидни информации за тебе.Да бидам искрена, чекав да го смениш аватарот за да ми лежи повеќе за анализирање, ама џабе ми е.:nesum:
Аватар-стар филмски јунак.Но сега нема да се задржам на тоа, туку на неговиот израз на лицето.Сериозен, но сепак не без смисла за хумор, што е малку во контраст со сликата од тебе, прилично си насмеан.Многу контрасти во една личност асоцираат на променлива личност.:raz: Неговиот поглед е воздржан, можеби си и ти, но не верувам дека немаш емоции зад таа ладна површина.:mist:
Немаш потпис, нема што да анализарам...
Постови-затоа тука имам многу да кажам.:pehar: Пред се поради фактот дека си администратор „мора” да бидеш строг, ама во суштина не си, иако би требало сега да кажам еден куп критики, првенствено поради фактот дека сум Сатори, а не Доринда.
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
:salut: