Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Super super odat analizite gledam Dimitar stanal noviot psiholog :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
димитар, може преку ред? со врски? :cug:cheers mate!

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
Aj i za mene edna....pleaseeee....

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
kpbKENGUR напиша:
димитар, може преку ред? со врски? :cug:cheers mate!
Преку мене мртва:pos:
Ќе си чекаш на ред:vozbud:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Уште да чекам бе ? Веќе 5 страни поминаа одкога нарачав psycho-analysis :)

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
На *АНЕ*...

Мажот и нонстоп и се меша у штипки и оваа за инат отворила перална за коли во Бугарија (авто-мивка) и секој по свој пат. Му раскинала.

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
vodkamixx напиша:
Уште да чекам бе ? Веќе 5 страни поминаа одкога нарачав psycho-analysis :)
Слушаш многу psychodelic trance и јадеш увијачи во сезона на јагоди. Од таму и потстрекот за ваков пост-модернистички пристап кон цртањето кајгана на око во гладна состојба.:kajg:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
А фала за исцрпната психо-анализа јузер. :pos: :pos:

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
vodkamixx напиша:
А фала за исцрпната психо-анализа јузер. :pos: :pos:
Повели и друг автопат...кај авто-мивката на *АНЕ* наврати, таму ќе бидам јас. Нов дечко ќе и бидам.:vozbud:

П.С. Види ова:
*ANE*
Џомба

Регистриран: Jun 2006
Мислења: 69
:hump:

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
јузер напиша:
На *АНЕ*...

Мажот и нонстоп и се меша у штипки и оваа за инат отворила перална за коли во Бугарија (авто-мивка) и секој по свој пат. Му раскинала.
Просто ме остави без зборови...Подобро немозеше да биде :tapp:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Fortune напиша:
Преку мене мртва
Ќе си чекаш на ред
Фортуната - божицата на среќата во римската митологија... веднаш асоцира на исполнување на животниот пат, пронајдување на себеси на тој пат исполнет со среќа.... исто Фортуне е и божица на верата кое самото по себе се дополнува на таа среќа. Да веруваш да си исполнета со среќата е мошне моќна комбинација! Но, веднаш после нешто што делува како тотална спротивност:

Сликата или аватарот.... дава впечаток на строгост. Никаква насмевка
како да изговара: бидете мирни зошто нема да знаете што ве снајде:smir: Црно бела боја, нешто ретро, нешто вечно, нешто на што не му минува времето... Романтична душичка која сеуште не верува дека романтиката е изумрена. И покрај таа строга фаца - нешто во погледот делува како: „Јас го знам својот пат, и цврсто одам по него... тоа ме прави среќна...”

Потпис: бесконечност, но и почеток без крај, движење во круг, но секогаш „случајно” налетува некоја личност и се спојуваа во една точка од твоето движење.... за тоа има една песна која морам да ја цитирам (не читам многу поезија но Гилвик го имам прочитано 100 пати)

Доаѓам оддалеку.
Со секогаш ист
рамномерен од,
Секој чекор што го правам
Е однапред зацртан,
Секое место што го допирам
ми било однапред пропишано
во мојата историја

Доаѓам оддалеку
Кон таа крајна сласт
но толку кратка, на врвот.

Потоа треба да заминам
во обратен правец
По пат што е наполно
Еднаков.

И мислењето ми го заокружуваат твоите постови... Посветена на читкото, литературно изразување, секогаш спремна да помогне и секогаш со одредена строгост. А строгоста доаѓа со функцијата која ја врши на форумот. Успехот на водењето (администрирањето) на еден форум - мора да има строгост... и на тој начин тие кои не те знаат не знаат колку поинаква си со останатите кои ги знаеш :) Личност која сака да се шегува, прима шали, прави сеир :vozbud:
Пријателство кое тешко се здобива... но секој кој би го имал, не би сакал да го изгуби!!!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
себично е да побарам анализа за мене.. но ако се понуди или нафати некој ке ми биде мило и драго
однапред благодарност !:back:

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
12
NIKA напиша:
хмммм.....мене никој не ме анализирал......добро....ке ме анализира некој или ....нема смисол......

Оглас: Давам под наем агол во љубовен триаголник!!!!!!!:pos2:
Анализа на потписот: Амбициозен љубовник :smir: кој лесно се вљубува во жена. Големо его по прашањето на твојата моќ на заведување. Најголема желба ти е да оствариш тројка со две жени кои ќе бидат лезбејки и ќе се сакаат една со друга исто колку што те сакаат тебе. Во пракса си разочаран и тешко ти е да ја реализираш својата желба која ти изгледа недостижна како виножито, иако на секој начин сакаш да и дадеш до знаење дека можеш да ја имаш само да посакаш.

P

Princ

Гостин
cyberlady, дај мене анализирај мене жити деците.

Kajgana Shop

На врв Bottom