Преку мене мртваkpbKENGUR напиша:димитар, може преку ред? со врски? :cug:cheers mate!
Слушаш многу psychodelic trance и јадеш увијачи во сезона на јагоди. Од таму и потстрекот за ваков пост-модернистички пристап кон цртањето кајгана на око во гладна состојба.:kajg:vodkamixx напиша:Уште да чекам бе ? Веќе 5 страни поминаа одкога нарачав psycho-analysis![]()
Повели и друг автопат...кај авто-мивката на *АНЕ* наврати, таму ќе бидам јас. Нов дечко ќе и бидам.vodkamixx напиша:А фала за исцрпната психо-анализа јузер.![]()
![]()
:hump:
Просто ме остави без зборови...Подобро немозеше да бидејузер напиша:На *АНЕ*...
Мажот и нонстоп и се меша у штипки и оваа за инат отворила перална за коли во Бугарија (авто-мивка) и секој по свој пат. Му раскинала.
Фортуната - божицата на среќата во римската митологија... веднаш асоцира на исполнување на животниот пат, пронајдување на себеси на тој пат исполнет со среќа.... исто Фортуне е и божица на верата кое самото по себе се дополнува на таа среќа. Да веруваш да си исполнета со среќата е мошне моќна комбинација! Но, веднаш после нешто што делува како тотална спротивност:Fortune напиша:Преку мене мртва
Ќе си чекаш на ред
Анализа на потписот: Амбициозен љубовник :smir: кој лесно се вљубува во жена. Големо его по прашањето на твојата моќ на заведување. Најголема желба ти е да оствариш тројка со две жени кои ќе бидат лезбејки и ќе се сакаат една со друга исто колку што те сакаат тебе. Во пракса си разочаран и тешко ти е да ја реализираш својата желба која ти изгледа недостижна како виножито, иако на секој начин сакаш да и дадеш до знаење дека можеш да ја имаш само да посакаш.NIKA напиша:хмммм.....мене никој не ме анализирал......добро....ке ме анализира некој или ....нема смисол......
Оглас: Давам под наем агол во љубовен триаголник!!!!!!!:pos2: