Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
Ќе може и на мене една анализа од Walker Girl.:helou:
Злато може јас да пробам?:smir:Tender Girl напиша:може за мене една психоанализа (од било кого) кој е расположен ??
фала на (психо)анализата мило ми е што ти оставив добар впечаток :wink: можам да кажам дека доста добрa е анализата а најмногу тоа болдиранотоЛејди Сатори напиша:Злато може јас да пробам?:smir:
Според никот се заклучува дека си нежна и чувствителна девојка што и не е толку голема тајна, дури и аватарот ти е таков, нежен, толку типично женски.
Од тоа што можев да го заклучам по твоите постови се наоѓаш во специфична љубовна ситуација, можеби и затоа си се одлучила да ја прифатиш темината, но не верувам дека тоа е во менталниот склоп на твојата личност.
Напротив мислам дека си многу ведра и пријатна личност.
Насмевката на Хилари Даф крие многу зад себе, мислам дека можеби и ти си таква.Се криеш зад насмевката.:raz:
Во секој случај мене ми остави добар впечаток.:helou:
Се извинувам за закаснетата анализаСпаЈдеР напиша:Димитар,може и една анализа за мене?.... :se_ molam
Секако дека може, само почека малку за да се растеретам малку со обврски. Да почнеме...:salut:Crazy in Love напиша:Лејди Сатори..може мене една анализа?:smir:
Ангела, ангелчето од форумов...`Ангелче` напиша:Би сакала една анализа од Димитар ќе го кажам волшебниот збор!! Те молам!