Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
walker_girl напиша:
Ај Дивајн, почни со мене :)
Веќе си имам прв кандидат, ама ветувам ќе бидеш втора, иако морам да напоменам дека не сум психолог ...:toe: :rain: :smir:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Дивајн напиша:
Веќе си имам прв кандидат, ама ветувам ќе бидеш втора, иако морам да напоменам дека не сум психолог ...:toe: :rain: :smir:
OK нека бидам втора :)
Знам дека не си психолог и јас анализирав неколкумина, интересно е онака за забава и да видиме што мислат останатите за нас.
Фала. :smir:

T

trilobite

Гостин
Би се нафатил некој да ми гата мене?
Фала.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Дивајн напиша:
јас трета, јас трета... :vozbud:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Ja sakam use edna analiza da dobijam ali od SCORPIO__20...aj ako ne te mrzi i ako sakas:)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Четвртото место кај Дивајн,зафатено од Спајдер :vozbud:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Дивајн напиша:
Сакам анализа од Дивајн...баш ме интересира. :)

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Форчн гледам дека си пројавила интерес за анализирање .. ајт фрли се на една анализа на мене ак не ти јет мака :smir:

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Јас сакам една анализа,ако може од walker_girl:)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:
Јас сакам една анализа,ако може од walker_girl:)
Ухуу има да те обработам детално. :pos:
Шала на лева страна, значи вака.

Dark Angel - повторно она што го кажав за претходната даркерка што ја анализирав, никот претставува начин да се поврзаат темнината и мрачното со симболот за совршеност. Интересна личност...
Се обидуваш да се вивнеш во височините на непознатиот свет и да откриеш нешто досега непознато. Го цениш вистинското другарство иако знаеш дека на денешно време ретки се тие другари во вистинскиот свет. Знаеш да простуваш што посебно ми се допаѓа, ти најдобро знаеш зошто :) Доста комуникативна личност со смисла за хумор, енергична и сосема расположена за пријателски однос со околината. Искрена си и она што го мислиш го кажуваш директно, не можеш да поднесуваш неправди, едно време веруваше во другарство помеѓу машко и женско но одамна сфати дека тоа е невозможно. :smir:
Те повредувале многу пати досега но секогаш беше подготвена да простиш, знаеш да им дадеш втора шанса на луѓето а воедно да се обидеш да поправиш нешто и кај себеси. Го чувствуваш животот како трка со времето, обид да ги скриеш чувствата што не ги сакаш, мислиш дека така ќе ги надминеш. Сепак оние кои те познаваат доволно навистина знаат кога си тажна и нешто ти недостига иако ретко го покажуваш тоа. Своите најдлабоки разочарувања и среќни моменти ги чуваш за себеси, не им веруваш многу на луѓето за да можеш комплетно да се отвориш, за тоа треба доста време. Го сакаш летото, сакаш да шеташ покрај езеро, романтични ноќи со гитари покрај расположеното друштво. Ја сакаш гласната музика, сосема се посветуваш на песната кога ја слушаш дури забораваш на она што те опкружува. Живееш за да ја откриеш смислата на животот и да уживаш во сите можни авантури што тој ни ги нуди.
За другарство од 1 до 5, од мене имаш оценка 10 :)
Би можела уште многу да пишувам, но ќе те мрзи да го читаш целото. Затоа ќе кажам дека си прекрасна личност што секој човек би сакал да ја има за другарка, а момчињата можеби и за нешто повеќе :)
За крај, само биди онаква каква што си, природна и нема да постои човек што би останал рамнодушен на твојот карактер.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Macedalien напиша:
Ај да видам кој ќе се осмели мене да ме анализира.... :raz:
Epa dragi druze i tebe ti dojde redot..:
- Razgleduvajki ..nekoj tvoj temi na forumov so ogled na toa sto i nosis edna od glavnite..ulogi administratorski na forumov so ogled na toa deka si malku povozrasen..od ostanatite clenovi na forumov..covek koj e navlezen co svojata 25-godina od zivotot, interesno e deka ti imas nekoja cpecificna neserioznost ili serioznost.... Zosto ?!?!?!
-Koga bi se osmelil nekoj da sedne na kafe i da razgovara so tebe..nikogas ne bi uspeal da gi procita tvojte namerni planovi, premnogu deluvas opusteno mozebi i poveke od potrebnoto, znaes maximalno dobro da se kamufliras..najtocno so tvojata serioznost, jaka strana e faktot deka sekogas mnogu dobra znaes da repliciras i kritikuvas. Mislam deka nikogas nemozes da go stignes stadiumot na maximalno raspolozenie i postojano si.. usloven do toa kade i kako mozes da se opustis, za tebe sekoj nov den e novo '''sranje''' custvuvas deka nekoj ti gi otsekuva kriljata vo posledno vreme.Krlijata na tvojata zamislena sloboda vo koja bi trebalo da uzivas ali nisto nemozes tuka da storis poveke ..odnosno da uzivas samo vo zadovolstva na momenti.
Koga.. planirash planirash relaxirano opusteno i spontano..definitivno skoncetrirajki gi svojte energii samo na edna rabota.. so ogled na toa sto pobrzo toa podobro..a primetuvam deka tvojata koncentracija na forumov e predodredena samo na nekolku temi kade non-stop znaes da napisesh po nekoja sala.. vistina ili laga.Internet klipcinjata se tvoja doblest ili mana.. nekako postojano forsiras nekoj linkovi klipovi..dali tie se del od tvoeto minato ili ne.. dali preku klipovite se obiduvas da nametnes odredeni gatanki koj bi te opisale tebe.. ne znam mozebi gresam ili ne.. ali tie se del od tebe i od tvoeto sekojdnevie.
Iskreno iznenaden sum od literaturata sto ja citash koga ima vreme.. tie se dobri knigi koj.. resavaat mnogu opstestveni problemi.. knigi na nekoj si isprevrteni umovi.. dali celis da doznaes nekoja vistina vistina za koja malkumina slusnale ili voopsto ke slusnat, se obiduvas da otkries nekoj misteriozni raboti koj licno ke go zadovolat tvoeto ego ili ne.
Ljubovta i tvojot ljuboven ..zivot mnogu retko gi delish tuka na forumov ..a siguren sum deka uste pomalku toa go pravish vo svojot zivot..falejki se ili iznesuvajki problemi..Deluvash misteriozno na pole na ljubov, pretpostavuvam losho iskustvo od tvoeto minato te promenilo i te navelo da taa ljubovna igra ja igras na drug nacin.. sigurno nekoja doticna ja izneverila tvojata beskrajna doverba..ostanale luzni i dragi..mnogu tvoj custva se veke presuseni i zagrzlaveni..tvojata naredna ljubov ke bide zrtva na tvojte principi i karakteristiki.
Za da bides uspeshen vo svojata rabota sekojdnevno se obiduvas da go sredis tvoeto rabotno katce da izgleda besprekorno sovrseno da uzivas vo mirot i spokojstvoto koe go nudi samoto toa.. katce vo koe sakas da ti se izrodat novite planovi i zelbi, mislam deka ne bi trebalo da gubis mnogu vreme na planovi toa ti e slaba strana.. ti si osoba koja sekogas mnogu sponatano deluva i osoba koja poradi svojata spontanost vo zivotot dobila mnogu raboti..
tesko e covek da te analizira tebe.. premnogu si.. sreden vo sekoj pogled retko ostavas tragi i nedovrseni raboti.. nemoze da ti se zameri i ako zgresis ..eksrepsno se popravas. deluvas misteriozno a ne si..no mnogu raboti gi cuvas vo sebe za koj samo ti i nikoj drug ne znae..
interes mi e tvojot avatar ..galaksija vselena zvezdi..mmm interesno mozebi nekogas si razmisluval kakvo bi bilo custvoto da se isklucis od ovoj svet i da bides negde na nekoe drugo mesto vo drugo vreme sto bi bil togas i sto si sea.. sakas da deluvash mokno nad mnogu drugi luge.. da vovedesh tvoj pravila na igra tvoj pravila so koj bi ja sproveduval pravdinata vo tvojot realen svet.
Ednostavno sakas da bidesh razlicen i da se razlikuvash od drugite .po toa sto si ti toa sto go pravish.. i vo nacinot na odnesuvanje..i mislam veke deka si go postignal toa..a site dobro znaeme deka lugeto se zadovolni koga ima promeni i razliki..znaci deka dovolno si cenet i pocituvan..od opsestvenata masa..:zver:.

sekoe dobro.. se izvinuvam na site propusti i greshki:vozbud:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
ragazza напиша:
Ми дојде и мене време да си побарам една анализа , според аватар , потпис и постови . Ениван ?
Секако ... ете, имаш чест прво за тебе една анализа да пишам ... баш си ми инспирација, особено откако се истакна како анализатор и ти.:)
Е па вака ... според аватари, некогаш ми изгледаш на девојка без самодоверба, некогаш на девојка која сака да привлече внимание со тоа што ќе поттикне некаква мистичност (дека не ставаш твоја слика де), некогаш на девојка која џабе и е да ја сака некој, ако тоа не го прикаже јавно и такви слични заклучоци. Со еден збор, оцена од 1 до 5 ... хммм ... ваљда -5.

Според потписи слично ... некогаш истакнуваш колку си ти неодолива девојка, некогаш колку те сакаат, а скоро секогаш тоа изгледа на некоја порака со која исто така сакаш да се истакнеш и привлечеш внимание. Така да, и тука од мене ја имаш истата оцена.

Според постови ... е тука е уште полошо, само од кај да почнам ... ми оди тешко како нестручна на ова поле, но се надевам ќе го доловам тоа што сакам да го кажам.

Од сите твои постови, кои во никој случај не се малку за да се изгради едно мислење, си ми оставила слика на девојка без живот, освен оној виртуелниот во кој си кралица. Очигледно имаш многу недостатоци во својот живот, кои можеш само тука да ги надокнадиш, па тераш без срам. Имаш оцена 5 за најманипулатор.
По многу работи не сум приметила ни една секунда да си слободна девојка (виртуелно, да нагласам), без некој "маѓепсан" дечко од тебе, кој секогаш на крај останува е*ана странка ... имаш некоја лоша дарба и потреба да заведуваш секој што ти фати око (а прилично, баш секој го може тоа кај тебе), да извлечеш се` што тебе лично ти треба од него, да го искористиш и фрлиш кога веќе немаш што од или со него. Само лошо ... ограничен е бројот на мажите на интернет ... треба да мислиш и на тоа ... добронамерен совет де.

Од друга страна, иста си и со девојките. Сите ти се другарки, мили, срцки, златни додека не ја стекнеш нивната доверба, додека не ти се отворат за се` и сешто, па на крај и тоа да го злоупотребиш. Лоша мана ти е и тоа што никогаш ништо не правиш ти ... секогаш правиш страшни сплетки помеѓу луѓе (секогаш се тоа лица што не ги си ги видела и те виделе ... па нели само така можеш да си тоа што си), за да останеш на крај чиста и невина како што се трудиш да се прикажеш.
Со еден збор ... потежок лижач, не сум видела.

Уште една особина и прекинувам.
Ја имаш онаа лоша потреба да се правиш жртва, за преку сожалување да те засака било која твоја наредна жртва ... ама лошо, секогаш истите приказни се вртат, па лошо е кога ќе се најдат тие на едно место ... секој човек во тој момент би се запрашал, што ти е всушност целта.
Да не зборувам за оние твои срцепарателно-лажни постови ... убиство ... жал ми е за тие што те жалат. А дека се лажни, лажни се ... само 10 од старт можам да напишам каде несвесно сама го истакнуваш тоа.
Лошо е кога некој т.е. ти се трудиш да привлечеш внимание кое ти фали, на некои лицемерни и подли начини ... еден ден, сето тоа ќе ти се врати.

За крај да си кажам мојата анализа е поткрепена со докази ... имам мана да забележувам ситници, па доста пати сум прочитала постови кои биле повлечени од тебе, па напишани поинаку и сл. работи ...
За тоа надвор од форум што ти мислам, не би баш ... сепак, приватно е приватно, а и тие што досега незнаат, ќе дознаат од тебе, нали?:pos2:

п.с. Очекувам некој тежок удар после овој пост, ама и покрај тоа јас морав да си пишам што си имав ... се најубаво, па се надевам дека сепак позитивно ќе ти влијае мојава дрска анализа, за доброто на машкиот свет.:igra:

Kajgana Shop

На врв Bottom