ragazza напиша:
Ми дојде и мене време да си побарам една анализа , според аватар , потпис и постови . Ениван ?
Секако ... ете, имаш чест прво за тебе една анализа да пишам ... баш си ми инспирација, особено откако се истакна како анализатор и ти.
Е па вака ... според аватари, некогаш ми изгледаш на девојка без самодоверба, некогаш на девојка која сака да привлече внимание со тоа што ќе поттикне некаква мистичност (дека не ставаш твоја слика де), некогаш на девојка која џабе и е да ја сака некој, ако тоа не го прикаже јавно и такви слични заклучоци. Со еден збор, оцена од 1 до 5 ... хммм ... ваљда -5.
Според потписи слично ... некогаш истакнуваш колку си ти неодолива девојка, некогаш колку те сакаат, а скоро секогаш тоа изгледа на некоја порака со која исто така сакаш да се истакнеш и привлечеш внимание. Така да, и тука од мене ја имаш истата оцена.
Според постови ... е тука е уште полошо, само од кај да почнам ... ми оди тешко како нестручна на ова поле, но се надевам ќе го доловам тоа што сакам да го кажам.
Од сите твои постови, кои во никој случај не се малку за да се изгради едно мислење, си ми оставила слика на девојка без живот, освен оној виртуелниот во кој си кралица. Очигледно имаш многу недостатоци во својот живот, кои можеш само тука да ги надокнадиш, па тераш без срам. Имаш оцена 5 за најманипулатор.
По многу работи не сум приметила ни една секунда да си слободна девојка (виртуелно, да нагласам), без некој "маѓепсан" дечко од тебе, кој секогаш на крај останува е*ана странка ... имаш некоја лоша дарба и потреба да заведуваш секој што ти фати око (а прилично, баш секој го може тоа кај тебе), да извлечеш се` што тебе лично ти треба од него, да го искористиш и фрлиш кога веќе немаш што од или со него. Само лошо ... ограничен е бројот на мажите на интернет ... треба да мислиш и на тоа ... добронамерен совет де.
Од друга страна, иста си и со девојките. Сите ти се другарки, мили, срцки, златни додека не ја стекнеш нивната доверба, додека не ти се отворат за се` и сешто, па на крај и тоа да го злоупотребиш. Лоша мана ти е и тоа што никогаш ништо не правиш ти ... секогаш правиш страшни сплетки помеѓу луѓе (секогаш се тоа лица што не ги си ги видела и те виделе ... па нели само така можеш да си тоа што си), за да останеш на крај чиста и невина како што се трудиш да се прикажеш.
Со еден збор ... потежок лижач, не сум видела.
Уште една особина и прекинувам.
Ја имаш онаа лоша потреба да се правиш жртва, за преку сожалување да те засака било која твоја наредна жртва ... ама лошо, секогаш истите приказни се вртат, па лошо е кога ќе се најдат тие на едно место ... секој човек во тој момент би се запрашал, што ти е всушност целта.
Да не зборувам за оние твои срцепарателно-лажни постови ... убиство ... жал ми е за тие што те жалат. А дека се лажни, лажни се ... само 10 од старт можам да напишам каде несвесно сама го истакнуваш тоа.
Лошо е кога некој т.е. ти се трудиш да привлечеш внимание кое ти фали, на некои лицемерни и подли начини ... еден ден, сето тоа ќе ти се врати.
За крај да си кажам мојата анализа е поткрепена со докази ... имам мана да забележувам ситници, па доста пати сум прочитала постови кои биле повлечени од тебе, па напишани поинаку и сл. работи ...
За тоа надвор од форум што ти мислам, не би баш ... сепак, приватно е приватно, а и тие што досега незнаат, ќе дознаат од тебе, нали?:pos2:
п.с. Очекувам некој тежок удар после овој пост, ама и покрај тоа јас морав да си пишам што си имав ... се најубаво, па се надевам дека сепак позитивно ќе ти влијае мојава дрска анализа, за доброто на машкиот свет.:igra: