Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Мистичен напиша:
Сака некој мене?
А? А? :)
Газда , ај хев де гатс .
Срит смарт дечко на кој ништо не му бега , во секоја ситуација си снаодлив и оджемаш место , знаеш да разликуваш мегу правото и неправилното .
Аватарот , сопстевана слика е знак дека имаш самодоверба и не се срамиш од сам себе . Во твојот свет све дза или бу , средина нема ако се решиш за нешто го правиш тоа по секоја цена .
Постовите пак ќе се навратам на ретката интелегенција твоја , ја има во секој пост во секоја мала провокација , но тука имаш и мала мана не ретко паѓаш на ниво на клошарите кој се 100 пати по не интеленгентни од тебе . Мој совет е помалце гајле да бериш и да си тераш , ќе стигниш долго.
Имаш голем почит не само од мене него од сите членови баш поради тоа што си правичен .
Ок , ако ме нема некое време знајте дека анализата не му се допадна на газдата

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
A mene, a mene, a mene, a mene, a mene???

Ragazzaaaaaaaa, a mene, a mene?

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Garfield напиша:
Ragazza, aj mene, hehehehehe!
Неарен ,
П то е клучната буква : Провокатор , Патриот , Писател , детето со многу страни .
Менуваш аватари по расположение ама сепак имат некое скриено значење , и таков си како особа даваш од себе само тоа што ти сакаш .
Крвен си , се бориш во тоа што веруваш ама сакаш и да се мајтапиш и да прикриеш својата интелигенција и страст .
Обожаваш мотори , знак на слобода и веруваш во тоа дека чоекот е слободен дух .
Постовите ти се провокативни , памтени и не ретко смешни , те означуваат тебе како особа , ват ју си ис ват ју гет.
Се на се реалено бате си

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Aj be mene edna analiza da vibam.. Ako moJT :vozbud:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ragazza напиша:
Неарен ,
П то е клучната буква : Провокатор , Патриот , Писател , детето со многу страни .
Менуваш аватари по расположение ама сепак имат некое скриено значење , и таков си како особа даваш од себе само тоа што ти сакаш .
Крвен си , се бориш во тоа што веруваш ама сакаш и да се мајтапиш и да прикриеш својата интелигенција и страст .
Обожаваш мотори , знак на слобода и веруваш во тоа дека чоекот е слободен дух .
Постовите ти се провокативни , памтени и не ретко смешни , те означуваат тебе како особа , ват ју си ис ват ју гет.
Се на се реалено бате си
Falaaaaa

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ај да видам кој ќе се осмели мене да ме анализира.... :raz:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
jas ke te probam tebe.. samo ne deneska vecerva tuku utre :) malce mi e opusten mozokov zatoa.. te ostavam za utre :):zlo:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Кој јунак ќе се најде мене да ме изанализира да видам?

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Dolphin напиша:
Кој јунак ќе се најде мене да ме изанализира да видам?
Јунакот овај пат е девојка , ќе те анализирам јас пошто јас најмногу те познавам , ем лично ем знам како дишиш.
Делфин е интелегентно животно , и ти пасова како ден . Си најинтелегентниот на овај форум , но и тој со најголемо его , што не е секогаш толку симпатично.
И на форум си ведар како и во живо , ма бетер си во живо , не бадијала тсунами те викав. Имаш некоја слика дека со твојот шарм можиж да го освоиш светот, но Делфин не си ништо повеќе од просечен . Никој нема суета како твојата , секогаш си во право и кога не си ем не прибираш совет ем се инаетиш.
Имаш една добра особина и тоа е што си пажлив , тоа те прави добар другар а и љубовник .

Потписот кажува дека се бориш за правдина и за тоа во што ти веруваш и ако тоа не многу .Себичен си и веруваш само во себе .
Постовите ти се на место секогаш интересни , провокативни и занимливо , таков си ти и во друштво , весел ведар и интересен . Сите уживаат во твоја околина . И да има полнење его и во нив никој на овај форум не ја заборави темата мр 39.
Ќе се свестиш и ти дека живот и свет има малце подолго од едно метро наоколу тебе , најмил.
За 3 до 4 дена ќе следи втор дел каде што многу повеќе ке изнесам на виделина ...

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Уфффффффффф. Не го очекував ова од тебе. Скроз ме разочара. Немаш појма од психоанализа и од оценки на личност. Не гледаш ни малце подалеку од својот нос. Батали бе, толку од мене во врска со овој коментар.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Ако веќе барате психоанализа, преглупаво е после да се правдате заради некое погрешно толкување.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
MaRiNa`Oh напиша:
Ако веќе барате психоанализа, преглупаво е после да се правдате заради некое погрешно толкување.
Маринчич, ти очигледно не го знаеш добро Долфин :samoubistvo:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Прибидејќи испадна многу лесна и едноставна работа ова анализирањево (а не мислев дека треба да е така), ќе се фрлам на анализирање и јас ... леле кога ќе ви се фрлам од утре, леле!:vozbud:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Ај Дивајн, почни со мене :)

Kajgana Shop

На врв Bottom