Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
mRnO напиша:
Мене не ме бива за анализи...ама мора да се покуша за да се научи.ке пробам да го анализирам моето другарче армин06...Според секој твој аватар,тајтл и пост се забележува дека си човек уморен по спорт,фудбал поточно и тоа од оние типци си кои не играат фудбал,дали зашто не знаат да го прават тоа или поради тоа што поубаво им е кога гледаат фудбал ус сокче и сончоглед,го пцујат судијата и секогаш бараат оправдување кога ке изгуби нивниот омилен тим.Од другите постови што сум ти ги прател може да се каже дека не буташ нос секаде кај што не ти е работа,се мешаш и коментираш само за ствари кои лично те интересираат и од кои можеш да извлечеш полза,за се друго не те боли уво...човек е тешко тебе да те разубеди обично се правиш како што си наумил...Извини ако ја утнав анализава не ме пцуј,се уште сум аматер
Avatarot e teniser.Ne go pcujam sudijata, i sigurno nekoj pokompetenten okolu analizite podobro bi me proanaliziral.sepak fala na trudot.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Sith_Lord напиша:
Who do I have to fuck to get a psych-profile here, huh?!

Значи, втора среќа... Кој ќе се нафати?

Sith
You`re supose to fuck me... :)
Сит Лорд. Прво напамет што ќе му текне на човек со твојата појава, без да напишеш нешто е мистерија. Кога ќе прозбориш нешто, тогаш се менува во мистерија со мозок. Живееш во свој свет, и сакаш работи за кои воопшто не ти е грижа дали им се допаѓаат на другите. Фан за филмови со гаранција и од таму често влечеш инспирација за одредени муабети а идоли ти се измислените ликови од омилените филмски остварувања. Во друштво со Бада често знаеш да бидеш ироничен и тоа ми се допаѓа иако тоа знае често пати да ти навлече негативни поени. Сепак, на крајот на приказната ти си тој кој нема да обрнеш внимание на светот и ќе ги натераш останатите да ти се покорат. News flash... Не си најдоброто нешто кое оваа земја го создала... ти си само еден од оние несреќни ликови со грам памет повеќе од другите. Искористи го тоа... ама не летај во облаци. Доволно си висок и вака :wink:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
analiza za TWEETY :
- ke se obidam .. kolku ke sum uspeshen ne znam :)
Ljubov Ljubov Ljubov... ja imash vo tebe ..vo tie okolu tebe vo toj sto te pravi srekna..vo toj sto te ispolnuva..veruvash vo ljubovta bidejki taa e sveta..dali se zaprasuvash po nekogash dali vredi dali tamu ima nekoj koj zivee i dishi za tebe dali si sigurna vo zadovolstvata koj gi nudi edna ljubov...se obiduvash vo nokite da pronajdesh mnogu odgovori.a uste poveke imas i mnogu nejasni pricini..za tebe da sakas e nesto prekrasno da te sakaat e nesto najubavo...no boli koga nekoj tamu dlaboko ke te dopre i ke te povredi po srceto...razgleduvajki gi tvojte postovi..se plasam da go kazam ova..no ke bidam iskren Nekako nemozes da izlezes od toa sovrsheno mianto nemozes da napravish cekor napred za tebe sonceto e vcera.. za tebe denot e vcera.. za tebe zdivot e vcera.. minatoto e vcera idninata e segashnosta...vo tebe e sobrana.. tolkava emocionalna vrednost koj nekoj.. ja doprel konzumiral i ja unistil...Obicno strelcite se vecni.. fatalni gubitnici vo svojot zivot samo zaradi ljubovta..no ne te obeshrabruvam..MOZES ti i podobro otkolku sto prikazuvash veruvaj MOZES
Tvoj zivot tvoj pravila za ova imas raka od mene... se goredam deka sve sto e dobro i losho samata si go nametnuvash... ubavo kritikuvash.. ubavo razmisluvash pametno i zrelo... ali nemoj sekogas tvrdoglavosta da vladee so tvojot razum.. na sekoe dobro ima i zlo... zlo od koe treba da se pazis a ti toa dobro go pravish i umeesh..
sakas da si vo tek so modata sakas da si romanticna.. muzikata e glaven faktor vo tvojot zivot.. vo tvojte odluki.. sentimentalnite postari rock baladi.. vladeat so tvoeto srce. :)
Sakas zabava.. druzenje i se obiduvas da bides.. ramnomerna so site.. se zabavuvash do odredeni granici.. mislam deka ponekogas ti precat odredeni negativni luge ili odredeni guzvi.. ti si dobra drugarka ..prijatelka.. :) ali i dobar sovetuvac koga e najpotrebno.. vo tebe se krijat liderski sposobnosti za koj malku mina znaat :)

ednostavno bidi toa sto si.. veruvaj vo ljubovta onakva kakva sto e.. :) neka te vodi srceto..koe poveke pati bilo vo pravo za razlika od razumot.
I za kraj .. na sekoj tvoj prasanja samiot odogovor se krie vo tebe :)
:back:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
SCORPIO__20 напиша:
analiza za TWEETY :
- ke se obidam .. kolku ke sum uspeshen ne znam :)
Ljubov Ljubov Ljubov... ja imash vo tebe ..vo tie okolu tebe vo toj sto te pravi srekna..vo toj sto te ispolnuva..veruvash vo ljubovta bidejki taa e sveta..dali se zaprasuvash po nekogash dali vredi dali tamu ima nekoj koj zivee i dishi za tebe dali si sigurna vo zadovolstvata koj gi nudi edna ljubov...se obiduvash vo nokite da pronajdesh mnogu odgovori.a uste poveke imas i mnogu nejasni pricini..za tebe da sakas e nesto prekrasno da te sakaat e nesto najubavo...no boli koga nekoj tamu dlaboko ke te dopre i ke te povredi po srceto...razgleduvajki gi tvojte postovi..se plasam da go kazam ova..no ke bidam iskren Nekako nemozes da izlezes od toa sovrsheno mianto nemozes da napravish cekor napred za tebe sonceto e vcera.. za tebe denot e vcera.. za tebe zdivot e vcera.. minatoto e vcera idninata e segashnosta...vo tebe e sobrana.. tolkava emocionalna vrednost koj nekoj.. ja doprel konzumiral i ja unistil...Obicno strelcite se vecni.. fatalni gubitnici vo svojot zivot samo zaradi ljubovta..no ne te obeshrabruvam..MOZES ti i podobro otkolku sto prikazuvash veruvaj MOZES
Tvoj zivot tvoj pravila za ova imas raka od mene... se goredam deka sve sto e dobro i losho samata si go nametnuvash... ubavo kritikuvash.. ubavo razmisluvash pametno i zrelo... ali nemoj sekogas tvrdoglavosta da vladee so tvojot razum.. na sekoe dobro ima i zlo... zlo od koe treba da se pazis a ti toa dobro go pravish i umeesh..
sakas da si vo tek so modata sakas da si romanticna.. muzikata e glaven faktor vo tvojot zivot.. vo tvojte odluki.. sentimentalnite postari rock baladi.. vladeat so tvoeto srce. :)
Sakas zabava.. druzenje i se obiduvas da bides.. ramnomerna so site.. se zabavuvash do odredeni granici.. mislam deka ponekogas ti precat odredeni negativni luge ili odredeni guzvi.. ti si dobra drugarka ..prijatelka.. :) ali i dobar sovetuvac koga e najpotrebno.. vo tebe se krijat liderski sposobnosti za koj malku mina znaat :)

ednostavno bidi toa sto si.. veruvaj vo ljubovta onakva kakva sto e.. :) neka te vodi srceto..koe poveke pati bilo vo pravo za razlika od razumot.
I za kraj .. na sekoj tvoj prasanja samiot odogovor se krie vo tebe :)
Blagodaram!
Ova boldiranoto ne e taka vo celsot,samo delumno,ponekogas posakuvam da ziveam vo nekoj minat den

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
CuCeNcE напиша:
Aj ako moze i na mene plsss!!!
Fala odnapred!
CuCeNcE jas ke probam zlatna. Nema lutis ako utnam ok? J

Znaci “CuCenCe” me asocira na malo slatkicko sustestvo koe sto obozuva rozova boja, plisani mecinja, romanticni pesni i se’ se’ povrzano so neznosta.
Od tvojot avatar i slikickata na profilot ocigledno e deka ne samo sto sakas usni, tuku verojatno i dolgi nezni baknezi. Bez razlika dali e momce vo prasanje, ti si covek koj saka baknezi, na drugarkite vo obravce, na mama, na dada/bato bez razlika koj.
Mislam deka si licnost koja e posvetena vo svojata rabota, i deka cvrsto se drzis za oa sto go sakas bez razlika kolku e macno i dalecno. Ti si dneven sonuvac, koj mnogupati se opusta i ednostavno “leta” nekade daleku od svoeto telo. Uzivas vo svoite pretstavi koi sama si gi reziras, odnosno imas oset za kreativna vizuelizacija.
Veruvam deka si lojalna licnost, koja sekogas e tuka za svoite najbliski, no sakas cvrsti dokazi za toa koj ja zasluzuva tvojata vernost, i ne sakas da go trpis razocaruvanjeto od nekoj blizok.
Veruvam deka cest poim vo tvoite fantazii e edna topla ljiubov. So momce koe liceto ne mu “kazuva” se’, tuku poveke dusata. Vnimatelen, nezen i doverliv, bas kako tebe,eden nezen romanticar.
Tvojot sovrsen svet spored mene e ispolnet so ljubov i toplina, iako mnogupati sakas da gi skries zelbite zad ladnokrvni reakcii. No najverojatno tvojata blaga nasmevka sekogas ja krsi taa maska.
:helou:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Dark Angel напиша:

Znaci “CuCenCe” me asocira na malo slatkicko sustestvo koe sto obozuva rozova boja, plisani mecinja, romanticni pesni i se’ se’ povrzano so neznosta.
Od tvojot avatar i slikickata na profilot ocigledno e deka ne samo sto sakas usni, tuku verojatno i dolgi nezni baknezi. Bez razlika dali e momce vo prasanje, ti si covek koj saka baknezi, na drugarkite vo obravce, na mama, na dada/bato bez razlika koj.
Mislam deka si licnost koja e posvetena vo svojata rabota, i deka cvrsto se drzis za oa sto go sakas bez razlika kolku e macno i dalecno. Ti si dneven sonuvac, koj mnogupati se opusta i ednostavno “leta” nekade daleku od svoeto telo. Uzivas vo svoite pretstavi koi sama si gi reziras, odnosno imas oset za kreativna vizuelizacija.
Veruvam deka si lojalna licnost, koja sekogas e tuka za svoite najbliski, no sakas cvrsti dokazi za toa koj ja zasluzuva tvojata vernost, i ne sakas da go trpis razocaruvanjeto od nekoj blizok.
Veruvam deka cest poim vo tvoite fantazii e edna topla ljiubov. So momce koe liceto ne mu “kazuva” se’, tuku poveke dusata. Vnimatelen, nezen i doverliv, bas kako tebe,eden nezen romanticar.
Tvojot sovrsen svet spored mene e ispolnet so ljubov i toplina, iako mnogupati sakas da gi skries zelbite zad ladnokrvni reakcii. No najverojatno tvojata blaga nasmevka sekogas ja krsi taa maska.

Mmm.
Ajde mor mene :).

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
јас сакам една од годес...ај мило плсссс знам дека сакаш и ти :smir:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Dark Angel напиша:

WoW!!!Fala...se mi pogodi:back:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Ај и за мене ако можит од билоо кој... тој шо е расположен и шо имат време (ако се појќе не е проблем :)) фала однапред :helou:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
SWEDEN напиша:
Moze ne sum poznat , no moze i mene ??
Ај да пробам една анализа

Не е лесно содветно да те анализира чоек со толку малце постови , ама ти е што си ги напишал тврдаат дека си особа со голема самодоверба , и со свое јас . Не си детиште , во постовите меѓуредови зрачи животно искуство , не секогаш лесно ама си борец и секоѓаш наоѓаш излез.
Никот не си ти , да сакаш да кажиз дека си Шведска и дека имаш солиден живот за кој си се борел сам. Секоја чест за то ама помалце фалење , не бодри очи пошто така добивас непотребни непријатели во животот кој добиваат погрешна слика .
После 500 постови пореална анализа следи поздравче

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ragazza, aj mene, hehehehehe!

Kajgana Shop

На врв Bottom