Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

N

NeMiRnA

Гостин
Abe luge sto ste cudni,za sekoj nov avatar i potpis nova analiza,pa nemoguce e...mn normalno deka razlicno ke vi pisuva i nemoze vie da se menjavate kako luge so sekoj nov avatar i potpis...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Јас сакам од Рејзорблејд кис.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
NeMiRnA напиша:
Abe luge sto ste cudni,za sekoj nov avatar i potpis nova analiza,pa nemoguce e...mn normalno deka razlicno ke vi pisuva i nemoze vie da se menjavate kako luge so sekoj nov avatar i potpis...
Да,не се менуваме како луге,али лејди ми нема напраено психоанализа и сакам мислење од неа...добро нагласив АКО САКА ако не нема потреба од мешање на другите :smir:

С

Сатори

Гостин
ПрИтИ_гРл напиша:
Да,не се менуваме како луге,али лејди ми нема напраено психоанализа и сакам мислење од неа...добро нагласив АКО САКА ако не нема потреба од мешање на другите :smir:
Нема проблем, срц, само верувај не ја сакаш денес од мене... утре :back:

Van Pistolero

Armed and Dangerous!
Член од
13 февруари 2007
Мислења
51
Поени од реакции
0
aj staj mi i mene edna analiza da vidam sto ke kazes?

S

Sith_Lord

Гостин
И јас сакам од Рејзрблејд кис.

Фала унапред. :)

Sith

R

Razorblade Kiss

Гостин
Bada Bing! напиша:
Јас сакам од Рејзорблејд кис.
:vozbud: Немогуче.:)
Па...Бада Бинг...јебига,што да кажам:)
Кога за првпат се зачленив овде,ти прв ми падна в очи со пецкачките коментари,полни со иронија и сарказам.Леле,уште едно татино синче што не знае да си го избрише га*от,зборува напамет и сл.-си велев.Арно ама не било така:)
Стабилен,цврсто се држи со нозете на земја,не му бега од око ни најмал детал...перфекционист во душа.Под целиот тој одбранбен механизам што го имаш од непознатото,се крие една сосема...нормална личност:icon_lol:

Не сакаш бучни места,подобро би седел дома,би гледал филм со добро друштво отколку да се конзервираш како сардина по дискотекиве...премногу си кул за тоа,а?:)Не знам,имам чувство дека всушност во тебе се кријат оној бада што ти го покажуваш,и друг,почувствителен бада(i can't help myself,simply i will call you bada:))Но не сакаш да биде откриена таа софт сајд од тебе...

Интелигентен,премногу за твоја возраст,кога твоиве врсници зборуваат за тоа колку пи*ки легнале,ти си читаш поеми од Буковски...хехе вери најс

Лојален,кога се посветуваш на нешто,се посветуваш со цело битие.Креативен,полн со идеи...сметаш дека еден живот е премалку за сите тие да се исполнат.Колку си комплициран,толку си и едноставен.Кој сака да биде дел од мојот свет-нека повели,кој не-чао пријатно.
Голем другар...даваш поддршка без да бараш нешто за возврат,ама ако некој ја изневери твојата доверба,тешко него.
Чудно,но сите успеа да ги освоиш со целосната твоја на моменти преискрена личност.Тоа некои ги навредува,но знаеш кога некој треба да се постави на своето место.И во тоа си незаменлив и од мене имаш 10ка за тоа...подобро суров и искрен отколку фрустриран искомплексиран лицемер.

Па Бада,сега за сега толку.Кога ќе прокопам подлабоко во тебе ќе видам ѓто сум испуштила...вреѓање по пп или мсн...се работи за добар имиџ овде,немој така:pos: поздрав,остани таков како што си...знаеш што мислам за тебе:smir:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Sith_Lord напиша:

Sith
Може утре?се истрошив:):smir: леле како ми тргна значи..абе каков сообраќаен,одам јас психологија хехе
За утре е и Геџо...

Van Pistolero

Armed and Dangerous!
Член од
13 февруари 2007
Мислења
51
Поени од реакции
0
od Razorblade_Kiss za mene edna ako moze?PLs:zver:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
кај е тој скорпио да се јави...
ми борџи анализа!!!!!

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
енван? ајде една анализа да видам за мене, кој би сакал? тенк ју!

С

Сатори

Гостин
...

Sith_Lord напиша:

Sith
Јас би сакала, ако најдеш време и ако сакаш...една анализа од тебе.:smir:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Going on...

Епа вака..ветеното мора да се исполни,нели?Почнуваме со Sith Lord...

Sith Lord...не знам зошто,ников ме потсеќа на Синбад Морепловецот(не ми се смеј)Во принцип и по постовите и по твојот начин на размислување и изразување,забележав дека си личност со цврст став,сето тоа што го пишуваш е поткрепено со аргументи,држи влага.Ама ако сакаш ти тврди дека си спиел со марсовец,не бе и не човече,си се држиш до твоето и точка.Тврдоглав...
На моменти мистериозен...ќе те има некој период и оп после ќе се изгубиш,како затишје пред бура.Не ставаш рефлектор врз тебе како на пр.видете ме колку сум посебен,или да земеш да раскажуваш за себе...сметаш дека тоа го прават оние луѓе кои се самосожалуваат и очајно бараат трошка внимание,15минутна слава...премногу си уникат за да бидеш како другите,во твојот свет влегуваат само луѓе кои ја заслужиле твојата доверба,за другите делуваш некако резервирано,со недоверба...доза претпазливост не е на штета.
Имаш добра смисла за хумор,исцрпена од иронијата што ја носи животот.Ќе употребам еден стих од песна...се нудат десет илјади лажици,а се што ти треба е нож...слична инспирација црпиш како и јас-од спрепките што ги поставува животот.За себе велиш дека си атеист.Да,и јас не верувам во религија и спасител во тело на човек,што ме доведува до заклучок дека постојано водиш борба со она што сите го проповедаат и она во кое што веруваш/ти.Работите сакаш да ги гледаш од научна гледна точка,нешто што има теорија,и потоа следува добар доказ.Уживаш во класичното,покажуваш интерес за уметноста и нејзината историја.
Во поглед на љубовта,здобив впечаток дека повеќе сакаш делата да зборуваат,празни зборови не ти вредат ништо.Љубовта е нешто што иде само по себе,трагањето по неа ќе направи само уште толку да те оддалечи од неа.Ми се допаѓаат текстовите што ги пишуваш...уште еден доказ дека и машките можат да чувствуваат со срце,а не со...знаеш.:)На моменти сакаш да бидеш освоен,да се најде некоја што ќе те забележи во толпата,и ќе знае да ја разбере твојата едноставно-комплицирана личност.Сакаш на чуден начин...strange love...мистериозен и на тоа поле...леле сигурно многу ги копка што се наоѓа под таа ладнокрвност.Сепак,тоа го чуваш за the special one,едноставно имаш таков инстинкт и знаеш кога е време за забава,а кога ќе дојде тој период,иако стравуваш дека премногу отвореност може да доведе и до разочарување.

Проширување кога ќе те запознаам подобро...затоа сме тука,да се поправиме.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom