МДК Скаут ака Хитлер ака Опасен Кантерџија
Мојот другар Скаут е жив лебар, тешка будала, и многу добар човек .. он многу сака да игра кантер .. он е толку добар така што може истовремено да љупи банана со нозете, да пие пиво, да јаде сончоглед, да даде пет хедшоти и во истиот момент да запали цигара иако е непушач
и од кога ке го направи тоа може самиот да си даде аплауз и тоа со една рака затоа што со другата мора да го држи маусот за случајно да не добие нозе и недај боже да му избега низ прозор
арно ама, Скаут никако неможе да свати дека никогаш, ама буквално никогаш нема да достигне ни третина од моето ниво на играње кантер кое што го имав пред околу 3-4 години (затоа што ја бев Д Бест) .. но Скаут сепак има голема верба и надеж дека тој можеби еден ден ке стане најдобриот кантер играч на сите времиња и ке го победи дури и Хитон клошарот (маме му ебам)
.. друго .. Скаут е многу опасно тепачиште бидејки одеднаш има тренирано карате, џудо, џиу џицу, кунг фу, аикидо, професионално играње џамлии на вода и требење ориз со боксерски ракавици
неговиот идол и сексуална фантазија е опасниот чичко Брус Ли, така што на ѕидот во неговата соба стои негова слика поголема и од билбордине на улица
тој од секогаш сакал да биде како него, да тепа све живо и диво што мрда, и тоа без да користи раце и нозе
Скаут со неговата боречка вештина што ја поседува го надминува дури и семоќниот Чак Норис (исто така познат и како човекот кој што изгуби од Скаут со 12-4 кога играа кантер у Ентернет пред две недели
) .. друго .. Скаут многу сака да се вози на точак, тој е неговиот најдобар другар, неговата најголема љубов, неговиот живот, тој никогаш не го изневерил својот точак возејки нечиј друг точак, и тоа никогаш тоа нема да го направи. Скаут и точакот се еден совршен заљубен пар, помеѓу нив двајца владее силна хемија, и тие се имаат заколнато на вечна љубов (педер еден, не ме викна на свадба да ти играм
), Скаут дури би го дал и својот живот за него, а сигурен сум дека и неговиот точак би го направил истото
(во моментов го замислувам Скаут како му симнува ѕвезди на точакот, толку се слатки и заљубени
) .. to be continued (ваљда
)
со ЉубоФ : Јас