Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ај ја ќе пробам:)
Фликс е ептен добар тип на човек,секогаш е спремен да ти помогне и да те развесели.ми има кажано дека го викаат он ланј психијатар,што и може да се каже дека е точно,зашто стално коа ми е тешко и си праам со него муабет,ми помага:pipi:
Обожава фотографија,апарати(што кажуваат и неговиот потпис и аватар)има мнооогу добри фотки,го бива за такви ствари и мислам дека треба да станеш некој професионален фотограф зашто батка стварно те бива!!
Сака да слуша техно,хаус музика,да иде по дискотеки и да се журка! омилена песна(во последно време барем според мене)му е John Creamer-The healing.
Мнооогу е забавен(на собиранката си поминавме супер,цело време ме забавуваше,нешто се заебававме:)),комуникативен,сака да запознава нови луѓе и да стекнува нови пријатели.не е воопшто некој дигнат или незнам каков тип,ама секогаш си ги брани своите принципи и мислења и не потпаѓа под туѓо влијание и можеби затоа некој ќе има лошо мислење за него.
ја си го обожавам,ми стана ептен другарче:pipi:
толку Фликс,ако ми текне нешто ќе допишам:back::helou:
Тнх маца на анализата, супер напишано кратко и јасно :smir: :back: и јас тебе многу те поштовам, само чекам да присоберам уште некое мислење и ќе ти напишам нова по опширна анализа.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Koj ke me analajzira mi? :)
ај ево јас ке пробам
значи girlll
Можам да заклучам дека е доста паметно девојче, за да се вклучи во дискусија, паметно да реплицира...и да спушти некого на земја
..По аватарот се гледа дека е мало но ватрено, способна да се избори за тоа што го сака..
иако имам читано малце мислења од нејзе(повекето се во играчница), по тоа што го причитав дека е доста зрела за нејзина возраст
по потписот се гледа дека е заљубена многу во нејзиниот дечко..
поздрав

ај сега за мене...
по други пут барам:salut:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Фантом_Ох
Фантом на форумов е со мисија, мисија да биде засакан, почитуван и да му се воодушевуваат. Првиот впечаток кој се добива од неговите некреативни обиди да создаде име за себеси е дека се работи за тежок социопат кој не добил доволно прегратки кога најмногу му требале. Залутан е со комплетно погрешна мисија во дводимензионалноста, длабоко верувајќи во своите способности, слепо занемарувајќи дека истите воопшто ги нема. Оваа состојба на безрезервна убеденост во својата имагинарна супериорност го втурнува во процес на самоуништување, кој се карактеризира со потиснување на гневот поради неизбежниот неуспех. Последиците од ваквиот погрешен пристап преминуваат во сериозен патолошки ризик за понатамошните процеси на социјално општење, како дигитално така и во реалноста. Оваа состојба не е производ на неминовната интелектуална инфериорност, ами на доживувањето на некои субјекти како простор за натпреварување наместо како авторитети за почит. Екцесивните изјави во самоодбрана на своето его сосема контрадикторно од својата првична функција го детруираат истото. Тврдоглавоста и оптимистичките истапи предизвикуваат комплекс на повисока вредност, кој е основниот двигател во процесот на самоуништување. Тоа што ме импресионира кај Фантом е што свесно го прифати поразот и комплетно се промени во резервирана симпатична појава, за разлика од антипатичниот социопат желен за докажување кој предтоа претставуваше. Конечно почнува да го прифаќа медиокритетот на кој му припаѓа, но потсвесно сеуште сериозно пати од неприфатеност. Свесен дека е по дифолт омаловажен поради возраста, виртуелно истото го прикрива обидувајќи се, барем ако не делува, да изгледа на прв поглед авторитетно.

П.С. То е, така те доживувам можи и да не сум во право, ама чисто се сомневам.

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Ај може и мене некој да ми направи anal-иза колку да видам Am i still real?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Синдикат, не коментирам за психоанализата, ќе оставам другите да ја продумаат и да ја оценат. Тоа за годините само гледам не ти е јасно. :)
Таа идеја за лажењето ми дојде од еден друг член, модератор исто, кој лаже за своите години, и решив да сум му помал брат.:)

Поштовам искреност и директност. Риспект.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Синдикат прави најдобри анализи.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Дај бе ти прекини веќе еднаш со тие анализи, напињаш.

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
ќе сака некој за мене... ако не сам ќе си направам:)))
Епа иам некое анализаторско расположение па ке искуцам по некој збор...прочепкав по блогот ти, по некој пост и еве шо заклучив...
Самиот ник „асфалт“ ко што кажуваш е подобар избор од коцка што е првиот доказ дека се стремиш кон совршенство..девојките ти ја будат љубопитноста и секогаш имаш што да прашаш поврзано со нив,имам впечаток дека сакаш да го чуеш нивното мислење за да споредиш дали правиш се ко што треба..епа ко што имаш кажано за себе така и за нив...тешко е да навлезеш такада мислам дека ќе треба да преземеш ризик и да пробаш нешто и сам..покажи малце заби,истакни ја самодовербата шо ја криеш позади сликата на мирно,внимателно момче(интересно ми беше да го употребам зборот)..имаш ок смисла за хумор,поштуеш афоризми што кажува дека има некојаси кретивна жичка...знам дека имаш почит за Трендо(мислам дека ти беше и на аватар)и самиот ти блог укажува на тоа дека имаш шо да кажеш,такада не застанувај само на восхит,биди како него...истакни се!
И бај д веј...тоа дали девојка од Ск би живеела во помал град,е прашање на индивидуален избор:wink:

кујзнае дали погодив,ама сакав да пробам,донт тејк ит прсонал:pipi:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Anyone мене една кратка да ми направи? Некој што досега не ме анализирал. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom