Али има врска со вмровското (а воедно и твое) докажано лицемерие.И?
Нешто менува, било што, коментарот твој во однос на ликот и делото на Најчевска?
Милсиш дека сега си помал лицемер ?Или БОТОВСКАТА реакција на партиски форумски ждерко надвладеа на темава?
Било какво средство против амнезија би ти помогнало.Иди лечи се :kesa:
Дали приметуваш дека постов ти е фраза до фраза, и тоа излитени и празни?Bravo za deckite koi go organiziraa ovoj mnogu znacaen protest, da znaev ke ucestvuvav i jas. Dosta so nacionalisticki idei, vreme e da se svestime deka nacionalizmot vodi samo do omraza i razdelbi megu lugeto, sega e vreme da se obedinat studentite od celiot svet i da go pretvorime svetot na podobro mesto za ziveenje. Hasta la victoria siempre.
nacionalizam = fasizamДали приметуваш дека постов ти е фраза до фраза, и тоа излитени и празни?
Ај те молам дефинирај ми ги одликите на Македонскиот национализам.
Ти изгледа само со пароли располагаш, а?nacionalizam = fasizam
ako imas malku kletki vo mozokot ke kapiras sto sakam da kazam.
![]()
Ада алал да ти е на трудот ама неможеш на секоја будала да и објасниш дека треба да се сака и почитува семејството и најблиските и дека утре ако ти се случи нешто лошо помош нема да бараш од атинските хипици туку од твојата фамилија-твојот народ. А таквите хипички "генијални" идеи секогаш на крај завршуваат со некој систем налик на постоечкиов.Ти изгледа само со пароли располагаш, а?
Прво, национализам и фашизам не се идентични. Ама очигледно не ти го кажал Офчар тоа.
Ај пак да се обидам...Кажи ми со пример, каде Македонскиот здрав патриотизам се претвора штетен фашизам?
a ti kazi mi zosto ima potreba od nacionalizam, i kazi mi nekolku pozitivni primeri na nacionalizmot. a ako jas pocnam so negativnite ke pocnam od 2. svetska vojna se do irak i palestina. i sto e toa zdrav patriotizam ??? i ti izgleda raspolagas samo so nepostoecki terminiТи изгледа само со пароли располагаш, а?
Прво, национализам и фашизам не се идентични. Ама очигледно не ти го кажал Офчар тоа.
Ај пак да се обидам...Кажи ми со пример, каде Македонскиот здрав патриотизам се претвора штетен фашизам?
ako ima nekoj budala toa si toj, odi baraj pomos od politicarite koi ne te fermaat ni dve posto.Ада алал да ти е на трудот ама неможеш на секоја будала да и објасниш дека треба да се сака и почитува семејството и најблиските и дека утре ако ти се случи нешто лошо помош нема да бараш од атинските хипици туку од твојата фамилија-твојот народ.
Добро бе мали ај кажи ти како го замислуваш светот во иднина и каков социјален систем според тебе треба да постои? Инаку за придобивките на национализмот... па голем дел од технологија во денешно време е благодарејќи на втора светска војна и погодуваш нели, нацизмот.a ti kazi mi zosto ima potreba od nacionalizam, i kazi mi nekolku pozitivni primeri na nacionalizmot. a ako jas pocnam so negativnite ke pocnam od 2. svetska vojna se do irak i palestina. i sto e toa zdrav patriotizam ??? i ti izgleda raspolagas samo so nepostoecki termini
ako ima nekoj budala toa si toj, odi baraj pomos od politicarite koi ne te fermaat ni dve posto.
Комунизмот е идеалниот систем за хипиците.Добро бе мали ај кажи ти како го замислуваш светот во иднина и каков социјален систем според тебе треба да постои?