- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.915
Па син број е треба да знаеш дека се наплаќаат повиците кон тие броеви.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Барем музика си слушал...од евн денеска ми стигна на телеком сметката дополнителни 300 денари, бидејќи една вечер цела зграда ќе ни изгореше и додека чекав на телефон да ми одговори некој ми наплатиле по 7 денари од минута .. значи дерат од секоја страна ..
Каков е тој „син“ број што зема пари без воспоставување на врска?Па син број е треба да знаеш дека се наплаќаат повиците кон тие броеви.
Побарај картичка од наплатен центар со преглед на фактури (платени/неплатени). Системот знае да им се углупи. Имав и јас слична ситуација, ми доаѓаат фактури со многу мала сума, дури и пресметката за моменталниот долг точно прикажана, се додека не ми стаса една чудесна фактура со значаен долг.Во Мај месец ми пристигна сметка од ЕВН и на сметката пишува дека сум во претплата 4000+ денари и сума за плаќање 0 ден. Така следните сметки со износ за плаќање 0, а претплатата се намалуваше за износот на сметката, се до овој месец кога наеднаш веќе не сум во претплата, а должам за сите сметки на кои пишување сума за плаќање 0 ден. , т. е. Околу 3 000 ден.
Во контакт центар ме праат ментален, немало никогаш претплата, а јас ги имам фактурите пред мене.
Знае некој како е возможно ова и дали ќе ме добијат на суд доколку не ги платам сметките, бидејќи нели имам фактура која вели претплата x ден., сума за плаќање 0 ден.
Ме фаќа инат ради девојката од контакт центар што се правеше паметна, демек ја измислив ја претплатата..
0800 е бесплатен број за повикувачот. Сметката ја плаќа сопственикот на бројот (0800).Број што почнува на 0890 е и се наплаќа. Поскап и од 0800
- Алоо Водовод и канализација ли е тоа?МАМЕТООООО НИВНООО
Е што сакаш да кажиш не одат читачите на броилата во сите куќи, некои куќи ги прескокнуваат?Уште има такви што мислат дека ги крадат.
Мислам дека не им прочитани броилата и не се будали во време на вирус да одат од куќа на куќа и е земен просекот од неколку изминати месеци.
После кога ќе ги израмнат и ќе платите помалку ќе ве нема никаде.
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
За лупање глупости по форуми, 130000 сметка би ти дал.„НЕМА ПРАВДА НЕМА МИР“... „НЕМА КРАЖБА НЕМА МИР“... КОНЕЧНО ДОЈДЕ ЖИВОТОТ... Дојде животот за големците во ЕВН и за големите во Владата...
1.209 денари за период од 19 март па се до 16 април со само еден уклучен обичен фрижидер и повремено уклучување на сијалиците. Тоа досега не ми се има десено... Претходно со месеци кираџии во тоа приземје сум имал и готвеле на струја и нон стоп переле со пералната, бојлерот од 80 литри нон стоп уклучен, нон стоп два телевизори, 1 компјутер па пак иста сметката била...
Абе арамиска држава оваа мора ние да плаќаме за некои личности...
Прегледај го приврзокот 251500
Kako oвој што е бележан со црвено знам дека со години целиот долг ЕВН му го прости и притоа имаше право во неговите фирми кога ќе му дојдеше екипа за исклучување комотно да може да ги избрка...