WondeR`
Дипломат
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 156
- Поени од реакции
- 5
Види ова за двогледот малку е смешно.Брод со над 2000 луѓе, со толку централи со обезбедувачки надзор, надзор од морнари и чувари навечер во надгледувачките кули на бродот, еден двоглед го заборавил.Да не го заборавил капетанот двогледот дома на клавирот?е јас документарен филм за титаник имам гледано илјада пати! екипажот на титаник при тргувањето да плови по атланскиот океан го заборави двогледот,второ не понесоа со себе доволно чамци за спасување, е сега кога удрија во санта ледот беше прекасно,побараа помош али најблискиот брод по име Карпатија најбрзо можеше да стигне за 4 часа, екипажот бидејки немаше двоглед онака од далеку мразот им изгледаше доволно голем за да можат да го преминат т.е. мислеа дека можат да го преминат беа уверени во тоа, е сега од кога удрија во мразот, тој пресече 5 комори наеднаш и така да го преполови бродот,а ако пресечеше помалку можеби ке имаше надеж,али кога го пресече беше касно и така да најголемиот,легендарен брод досега запишан во истроијата како најголем и нај луксузенброд ТИТАНИК за жал потона....и мене ми е жал ама толку од приказната! какви мумии какви бакрачи!
Волкав број со еден двоглед, малку е смешно.Извини вака стварно.
Тоа за петте дела го имаше во филмот Титаник.Немало никакви пет дела, тој бил направен така, али работата е во филмот не кажаа дека бродот уште кога удрил се разделил на три дела, оти металот му бил слаб.