Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Где ја живим, неми се верува колку проста маса има во нашата држава, значи секогаш мора некоја активност да ја гледаат низ призма на некоја политичка партија, алооо дај освесте те се, размислете малку со свои глави за почеток!!!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
wtf ?!? Контра протест !?! На што бе луѓе мои ? На протест за убиено дете правиш контра протест ?! ОМГ.. где ми то живимо ?

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Дај да излеземе бре да протестираме против оние амеби! Дај некако да се истребат пичка му мајчина овоа веќе не се поднесува !
Не се согласувам. На тој начин ќе се спуштиме на нивно ниво. А ние сме над нив. Они се контролирани од партија (било која), а ние се водиме по нашиот разум.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Мене многу ме интересира дали ако стварно има од овој протест и ако идат накај СДСМ дали некој ќе ги сопре после подвожњакот кај црниче како што нас не сопираа за да не идеме накај МВР.
Нели натека е седиштето на СДСМ?

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Не се согласувам. На тој начин ќе се спуштиме на нивно ниво. А ние сме над нив. Они се контролирани од партија (било која), а ние се водиме по нашиот разум.
Така е, никаков контра-контрапротест :Р

Едноставно треба да ги игнорираме - секој по свој пат па нека кршат глава. Ние знаеме за што протестираме.

M

Moon Child

Гостин
Мене многу ме интересира дали ако стварно има од овој протест и ако идат накај СДСМ дали некој ќе ги сопре после подвожњакот кај црниче како што нас не сопираа за да не идеме накај МВР.
Поарно нека не ги сопираат , кој ќе ги трпи после тоа да јадат уште повеќе гомна -.-

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Да де одма е таму, десно на Бихаќка вртиш, па што мислиш ќе сопрат, кој да ги споре? „Нивните“ ? Нас не сопреа бидејќи одевме против нив, а вака што ?

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Државава одамна не ја бива, ама ова со котрапротестот дефинитивно е врвот на човековата еволуција. Јас предлагам да си се заврши со ова, едноставно пациентот не го бива. Депресија ме фаќа кога гледам дека се протестира пред опозициона партија од страна на власта. Ова го нема никаде во светот (освен можеби во Уганда Зимбавбе и Мурициус).

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Овие не се нормални буквално за секој протест се организира и контрапротест без разлика за што е протестот.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Многу ми се смешни изговорите, не одам веќе на протести, хипстери имало или не знам што. Као демек тоа е најбитно за да подржиш некој протест. Свашта. Или па зашто пред тоа не сме протестирале? Па добро бре луѓе, ако не сме протестирале порано тоа значи дека никогаш веќе не смееме?! Небулози еден тон!
А, и за тие концертот што им сметал, па како да се анимираат луѓе да застанат да прашаат за што е, 2 недели одиме константно, треба нешто различно за да се одржи ритамот.
Уствари што џабе објаснувам јас овде, на тие што подржуваат јасно им е, на тие што хејтаат и само наоѓаат замерки и онака ништо не може да им се докаже, убедени се во тоа што им кажуваат од Шител и А1, така да, ариведерчи хејтери и партиски полтрони!

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
za ovoa celo vreme vi zboruvav., na kraj sami se ispokaravte megju sebe., so moite postovi nemav nikakva losha namera ili naum., na ovoa vi ukazhuvav deka ke bidete izmanipulirani., za zhal pogreshno bev razbran., na kraj sepak ispadna po moe ., a veruvajte navistina celo vreme sum neutralen ., ako nekogo navrediv ., se izvinuvam

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
za ovoa celo vreme vi zboruvav., na kraj sami se ispokaravte megju sebe., so moite postovi nemav nikakva losha namera ili naum., na ovoa vi ukazhuvav deka ke bidete izmanipulirani., za zhal pogreshno bev razbran., na kraj sepak ispadna po moe ., a veruvajte navistina celo vreme sum neutralen ., ako nekogo navrediv ., se izvinuvam
Ама што говориш ти младо момче? Од некои партиски кругови си склопија ептен прозирна приказна и сега одеднаш ние сме се карале?! Дал да плачам ил да се смеам, твојот аватар не ми кажува :D
Мислам дај, доста гледаш телевизија, ќе ослепиш..

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Насекаде има коров... Понекогаш го отстрануваш, а некогаш едноставно не го ни приметуваш бидејќи се губи покрај другите убави растенија.
Сите Вие, имате убава идеа! И таа е само Ваша и нокој не може да Ви ја земе ниту да Ви ја извалка се додека верувате во тоа што го правите.
Мали жолти натрапници имало и ќе има; тоа не треба да деморализира, туку напротив да покаже дека се пристапува кон резервни планови со цел загушување на гласовите.
Сите покажавте дека сте со чисто срце зошто инаку немаше да Ви пречат нечистотии и разноразни ниски суштества.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom