Abe ja sum od stip, vcera na srekja doznav koja faca e ovaa sto go ubil deckoto.
C c c samo edno kje kazam ..... NITU E PSIHICKI BOLEN, nitu e nenormalen, prosto e SKAPAN SELJAK STIPSKI, koi ima brat pomal, i brat mu se mislese za DON KAPONE i odea niz grad i se kurcea ko da bea desna raka na bog.Tigri alfi site tie faci se znaea, se drzea ...tepaa se i sesto, nikoj nisto ne im mozese, uigrani zaedno so boraci i karatisti ( iako nekoj edni pomegu drugi ne se sakaa ) izigravaa debili.Tepaa deca na po 18 godini, a oni trenirani mazi.U diskotekite vazea za mada fakeri.
Mene edni nivni prijatelcinja me pretepaa, puknaa mi tupanceto ... igrat nogu pametno.Bez nikakvi dokazi i svedoci .. i taka me tepaa mene za sranja, i ja sudi ama ne go dobi deloto oti se neli, igraci na po silnite faci kako ovaj skapanio debil SPASETO!
Brat mu mu drzese grb na malio i maliov c c c.. a ovaj postario bese stravopocit.I ete do kade stigna momakot za stravopocit ... da ubiva deca.Bese dobar vojnik kako sto znam jas.
I voopsto ne psihicki bolen neka ne se pravat na maloumni.I voopsto ne e potresen od situacijata.
Ima dete malecko on ... devojce li bese ne znam.
Zatoa ... vie site sto odete na protesti stegnete se, i barajte si gi pravata vakvi zivotni (maalski tepaci so sled vreme stanat zverovi) da se zatvorat u dupka i da ne mrdnat nikade cel zivot.
A mu posakuvam na negovata kerkicka koga kje porasne, nekoja vecer koga kje i dade skapani 500 denara za vo diskoteka, na vrakjanje da ja siluvat 2/3 cigani
.... da vide sto znaci da si MADA FAKER samo zatoa sto si TIGAR ili alfa .....
SMRT !!! Samo toa bi mu posakal ... iako ne sum takov tip po priroda ne kolnam ili takvi stvari, ama ovaa STIPSKA gnida ja znam ubavo ....
Se sekjavate li pred 6/7/8 meseci nekade vo stip umrea 4 alfi, od koj sto edniot bese MARIJAN NAUMOV boracot.
Epa istiot tiip na faci se .... tepaa niz grad se zivo i divo, arno ama gospod im vrna.Se baknaa kolite nadvor od stip i si umrea skapanite dusi da im gi ebam ....