Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
za ovoa celo vreme vi zboruvav., na kraj sami se ispokaravte megju sebe., so moite postovi nemav nikakva losha namera ili naum., na ovoa vi ukazhuvav deka ke bidete izmanipulirani., za zhal pogreshno bev razbran., na kraj sepak ispadna po moe ., a veruvajte navistina celo vreme sum neutralen ., ako nekogo navrediv ., se izvinuvam
ДЈУД ВМРО ПРАВИ КОНТРА ПРОТЕСТ. ВМРО ДПМНЕ. Што се правиш мутав или на форумов бришат политика па переш мозок на луѓе. Абе дебили ниедни вмровски за вас гласав 2008ма, исти ко СДСМ станавте, само пуста фотелја да се седи, цела држава тоне, вие само власта да не ја изгубите. Еј, контрапротест правите како партија и пишувате се карале тие што протестирале меѓу себе. Срам да ти е и на тебе и на сите како тебе партиски војничиња, и од твојата пaртија и од СДСМ. И не ми продавај муда за бубрези дека не си од вмро, помина тоа време. Ај сега иди слушај ги Латас, Мирка ака д конспираси лејди и касни бурек со Јанко, они ќе ти кажат кој се карал.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
ДЈУД ВМРО ПРАВИ КОНТРА ПРОТЕСТ. ВМРО ДПМНЕ. Што се правиш мутав или на форумов бришат политика па переш мозок на луѓе. Абе дебили ниедни вмровски за вас гласав 2008ма, исти ко СДСМ станавте, само пуста фотелја да се седи, цела држава тоне, вие само власта да не ја изгубите. Еј, контрапротест правите како партија и пишувате се карале тие што протестирале меѓу себе. Срам да ти е и на тебе и на сите како тебе партиски војничиња, и од твојата пaртија и од СДСМ. И не ми продавај муда за бубрези дека не си од вмро, помина тоа време. Ај сега иди слушај ги Латас, Мирка ака д конспираси лејди и касни бурек со Јанко, они ќе ти кажат кој се карал.
Шутраков е премногу шутрак дури и партиски војник да биде...

Само трола и продава независни екпертизи, кои се на ниво на седумгодишно дете...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
имаше масовен одзив вчера ??
имаше ли од други градови протестирачи ???

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
Toa sto se sluci e vistinska tragedija.Tatko i majka izgubija sin, brat si izgubi brat.Bada ili Dedo izgubi vnuk.Bokata koja ja custv8uva semejstvoto e nepodnosliva.MVR sakase da go zataska slucajot bagodarenie na nekoi novinari ne se suci toa.Se povikuvaa na ostavka, a ostavka nikoj ne dava kako da se zakoani za vecno na udobnite fotelji na koi sega ima tragi od krv.Zarem nemaat nikoj sovest,nikoj dosega ne gi naucil na moralna odgovornost?
Mladite spontano se sobraa da go izrazat revoltot na odnosot na policijata kon graganite koi treba da gi stiti a ne pretepuva do smrt.Ekspresno vednas se nastavaa etiketi na sdsmovci i neznam sto.Zosto Makedonija nemoe ednas za sekogas da sozree vo demokratija uste kolku vakvi nemili slucai treba da se slucat pa da prestanat etiketiranjata da prestane pritisokot od vastite.Toa nikoj ne go znae ostanuva da vidime sto ke se sluci iako jas licno mislam deka sucajot ke si ostane takov kakov sto e tigarot e kriv i tolku od MVR sto i da ocekuvame nema da dobieme.

Г

Грејвдигер

Гостин
za ovoa celo vreme vi zboruvav., na kraj sami se ispokaravte megju sebe., so moite postovi nemav nikakva losha namera ili naum., na ovoa vi ukazhuvav deka ke bidete izmanipulirani., za zhal pogreshno bev razbran., na kraj sepak ispadna po moe ., a veruvajte navistina celo vreme sum neutralen ., ako nekogo navrediv ., se izvinuvam
Шутрак (јбг таков ти е никот), никој со никого не се има испокарано, туку излезе едно патриско полтронче кое као демек еден од лидерите и од денес ќе оделе на протести пред Бихаќка сите протестирачи... а уствари ќе идат само такви како неа што сонуваат за фотеља, а ќе останат со нешто друго во рака (а можеби и без тоа).

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
од протест до "концертен протест". што е следно? мажоретки?
Па за профит и внимание, нема да ме чуди Мирко Попов да се облече како мажоретка и да парадира со огромно розево дилдо во неговиот анус.

Да му **** глупакот неталентиран.

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
Шутрак (јбг таков ти е никот), никој со никого не се има испокарано, туку излезе едно патриско полтронче кое као демек еден од лидерите и од денес ќе оделе на протести пред Бихаќка сите протестирачи... а уствари ќе идат само такви како неа што сонуваат за фотеља, а ќе останат со нешто друго во рака (а можеби и без тоа).
Sto ima sega potreba da se odi na protet pred Bihakka.Sto e sega Branko pak li im e kriv za sto?Ili ova demek kako kontra protest na protestive za smrtta na mladoto momce.Kuznae kolku pati nekoi od decata izlegoa pred kamera i kazaa deka ne se politicki organizirani i ne sakaat da bidat politicki etiketirani i sega vakov potek od DPMNE navistina zalno.Kaj se vidole vlast da odi na protest kaj opozicija samo vo Makedonija ova go ima.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Дали некој од тие на протестите знае како е да се изгуби член од семејството на толку млади години и толку ненадејно, и дали знае каква е болката?
Да беше така, НЕМАШЕ ДА ПЕЕТЕ ЗА ДА АНИМИРАТЕ; ЌЕ ПЛАЧЕВТЕ!!!!
Свесни ли сте колку може да боли еден стих, една строфа кога душата те боли?? Или не знаевте уште што да направите, па пеевте? Весели бевте и пеевте? Славевте нешто?
СРАМ ДА ВИ Е!
Не ми гајле за простести, за партии во ваков случај...Кога има смрт има само болка и тага, друго е се небитно. АМА ПЕСНИ? Која ја пеевте? Знаете ли како им е на семејството кога гледаат дека другите млади луѓе пеат? Како го слават животот со пиво?? Собири со пиво и песни..... Срамота...
Вие треба да ја манифетирате болката, бидејќи давате сочуство, а не да пеете....Може повеќе сте испиле....Не знам што да речам, јас не можам да ви судам, ама јас да бев на местото на брат му кога сте пееле, ќе се онесвестев од болка.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Па за профит и внимание, нема да ме чуди Мирко Попов да се облече како мажоретка и да парадира со огромно розево дилдо во неговиот анус.

Да му **** глупакот неталентиран.
И? Мирко Попов и концертот, членови на СДСМ (кои ради тоа што се членови на партија треба да им се забрани од дома да излегуваат) се појавиле на протестот се јаки индикатори дека све тоа е наместено и тие таму се група наркомани кои не знаат што бараат. Тоа е валиден аргумент за да се оспорат овие протести а не е воопшто скандалозно кога гледаш луѓе на одогворни функции како прикриваат убиство и пробуваат да те направат уште и идиот одозгора на тоа? Ти се посерам у државата и народот кој што живее тука, ние не заслужуваме да имаме држава бе, со нас треба ко со стока да се постапува, ние само тие услови ги осеќаме за природни. И предлагам да се јавиме доброволно ко кандидати за уште 500 години ропство, така бар нема да се караме и да си правиме сплетки, тогаш ќе правиме ко што ќе ни кажат.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
И? Мирко Попов и концертот, членови на СДСМ (кои ради тоа што се членови на партија треба да им се забрани од дома да излегуваат) се појавиле на протестот се јаки индикатори дека све тоа е наместено и тие таму се група наркомани кои не знаат што бараат. Тоа е валиден аргумент за да се оспорат овие протести а не е воопшто скандалозно кога гледаш луѓе на одогворни функции како прикриваат убиство и пробуваат да те направат уште и идиот одозгора на тоа? Ти се посерам у државата и народот кој што живее тука, ние не заслужуваме да имаме држава бе, со нас треба ко со стока да се постапува, ние само тие услови ги осеќаме за природни. И предлагам да се јавиме доброволно ко кандидати за уште 500 години ропство, така бар нема да се караме и да си правиме сплетки, тогаш ќе правиме ко што ќе ни кажат.
Де де, смири се малку.
Јас учествував во рпотестиве колку можев, со оглед дека последниов месец ми беше преполн со обврски на факултет.
Ги поддржувам протестите, но не и концертот, тоа беше голема глупост.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Abe ja sum od stip, vcera na srekja doznav koja faca e ovaa sto go ubil deckoto.

C c c samo edno kje kazam ..... NITU E PSIHICKI BOLEN, nitu e nenormalen, prosto e SKAPAN SELJAK STIPSKI, koi ima brat pomal, i brat mu se mislese za DON KAPONE i odea niz grad i se kurcea ko da bea desna raka na bog.Tigri alfi site tie faci se znaea, se drzea ...tepaa se i sesto, nikoj nisto ne im mozese, uigrani zaedno so boraci i karatisti ( iako nekoj edni pomegu drugi ne se sakaa ) izigravaa debili.Tepaa deca na po 18 godini, a oni trenirani mazi.U diskotekite vazea za mada fakeri.
Mene edni nivni prijatelcinja me pretepaa, puknaa mi tupanceto ... igrat nogu pametno.Bez nikakvi dokazi i svedoci .. i taka me tepaa mene za sranja, i ja sudi ama ne go dobi deloto oti se neli, igraci na po silnite faci kako ovaj skapanio debil SPASETO!
Brat mu mu drzese grb na malio i maliov c c c.. a ovaj postario bese stravopocit.I ete do kade stigna momakot za stravopocit ... da ubiva deca.Bese dobar vojnik kako sto znam jas.
I voopsto ne psihicki bolen neka ne se pravat na maloumni.I voopsto ne e potresen od situacijata.

Ima dete malecko on ... devojce li bese ne znam.

Zatoa ... vie site sto odete na protesti stegnete se, i barajte si gi pravata vakvi zivotni (maalski tepaci so sled vreme stanat zverovi) da se zatvorat u dupka i da ne mrdnat nikade cel zivot.
A mu posakuvam na negovata kerkicka koga kje porasne, nekoja vecer koga kje i dade skapani 500 denara za vo diskoteka, na vrakjanje da ja siluvat 2/3 cigani ;) .... da vide sto znaci da si MADA FAKER samo zatoa sto si TIGAR ili alfa .....

SMRT !!! Samo toa bi mu posakal ... iako ne sum takov tip po priroda ne kolnam ili takvi stvari, ama ovaa STIPSKA gnida ja znam ubavo ....

Se sekjavate li pred 6/7/8 meseci nekade vo stip umrea 4 alfi, od koj sto edniot bese MARIJAN NAUMOV boracot.
Epa istiot tiip na faci se .... tepaa niz grad se zivo i divo, arno ama gospod im vrna.Se baknaa kolite nadvor od stip i si umrea skapanite dusi da im gi ebam ....

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Дали некој од тие на протестите знае како е да се изгуби член од семејството на толку млади години и толку ненадејно, и дали знае каква е болката?
Свесни ли сте колку може да боли еден стих, една строфа кога душата те боли?? Или не знаевте уште што да направите, па пеевте? Весели бевте и пеевте? Славевте нешто?
СРАМ ДА ВИ Е!
Не ми гајле за простести, за партии во ваков случај...Кога има смрт има само болка и тага, друго е се небитно. АМА ПЕСНИ? Која ја пеевте? Знаете ли како им е на семејството кога гледаат дека другите млади луѓе пеат? Како го слават животот со пиво?? Собири со пиво и песни..... Срамота...
Вие треба да ја манифетирате болката, бидејќи давате сочуство, а не да пеете....Може повеќе сте испиле....Не знам што да речам, јас не можам да ви судам, ама јас да бев на местото на брат му кога сте пееле, ќе се онесвестев од болка.
Девојче, до сега неколку пати беше со нас братот на Мартин, исто така и вчера беше на концертот. И други работи ќе ти изнакажев, но доволни се овие над 200 страни, ама кој да чита, треба Шител да се гледа...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Мислам концертот дека се одржи оти само на тој начин можеше да се привлечат лењиве од млади луѓе за да дојдат на протест. Да, не беше ок и јас не го поддржав, ама некои работи мораа да се направат. На секој факинг начин не оцрнија и дискредитираа. Тешко е да се бориш против неправди и весници и телевизии и што не и тоа само со 200-300 души секој ден. Еве денес спремаат и контра-протест на кој сигурен сум дека ќе дојдат сите од УМС Вемероскови и ќе испадне „младите се поделија, повеќето од нив отидоа пред есдеес да протестираат“.

Тоа е тоа народе, живејте во страв и молчете.

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
СРАМ ДА ВИ Е!
се сложувам со тебе, вчера се правеше концерт по смрта на Мартин Нешкоски, жално, срамота. Детето убиено а они слават со песни и пејачи!!!!!! Па кај го има тоа бе????? Сега фали уште и по улица да се оди со пејачи и сите да пејат во вид на протест по смртта.
Како ке им падне на родителите две недели по смртта да слушаат песни А уствари тоа било протест против убиството!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom