Бавча
идол на младите
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 11.889
- Поени од реакции
- 11.608
Мене многу ми смета што како најголем вмровец вчера бев етикетиран дека сум комуњар, соросоид, сдсмовец и што се не. Од страна на мочковци со фантомки и маски кои спремаа нереди, по наредба на пастирот само за да почнат нереди. За разлика од завчера, вчера не им успеа планот и си отидоа дома ко посрани. Ама срамота е што пуштате вакви морони без мозок. Следниот што ќе ме етикетира од било кој весник, портал, што и да е, ќе му отидам дома да му се исерам на фаца. Јас и еден тон луѓе отидовме таму за да протестираме против овој режим и смрдлива диктатура а не да правиме граѓанска војна. Самиот бев сведок на дете погодено од стаклено шише, кое не можеше да оди после тоа. Самиот бев погоден и од смрдливо јајце, од тие кои дојдоа да изазиваат офанзива на џандарите. Среќа има џандари со мозок и свест, па јасно им беше и на нив што веќе се случува. Останува само прашање на време кога и тие самите ќе се свестат, па не знам кој ќе ги брани овие гнидиве. Дали може копиљациве со фантомки или оние што ќутат дома и јадат партиски сендвичи, а на нет серат кој е предавник а кој патриот.
Мрш бре!
Мрш бре!