Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Ту бе, како не отидов денеска, слушам добри дневници давал Милчин. :( :(

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
И? Тоа и дава на право да убива полицајци пошо она е ЖЕНА и под дифолт жена не е пристојно да ја удриш? Конкретно за ситуацијата која си ја цитирал, односно видеото, таа девојка треба да јаде кривична пријава за напад на службено лице.
Нема такво право никој па ни жена. Мислев за девојкава од клипов, искрено не е ова некаков си напад, а и види 7-8 души се.
Ништо страшно не е ова, според мене :)

Погоре му реплицирав на некој. шо имаше напишано дека и девојкава заслужила да добијат неколку пендреци во главата

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
именден му е на џорџ денеска - дупли дневници
А затоа ли било...не ми текна.

Иначе, дај бе овие џониб, брутус, циге и уште пар ликови нека кажат како им било кога немале да отидат на контра-протест/митинг и нема да им дадат дневницата? Пошто сеа некако лошо се осеќам.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Ту бе, како не отидов денеска, слушам добри дневници давал Милчин. :( :(
Носи си панталони со повеќе џебови, еве ја со два се заебав, едвај дома се вратив, летаа пари по улица.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Еве -

Груевски: Во ВМРО-ДПМНЕ почнуваат да се саморганизираат за жесток одговор на сценариото - тоа не е добро

http://www.press24.mk/gruevski-vo-vmro-dpmne-pochnuvaat-da-se-samorganiziraat-za-zhestok-odgovor-na-scenarioto-toa-ne-e

Ова само потврдува кој сака конфликт и кој не сака правна држава. Јас не знам со кој памет утре тие ќе излезат на контрапротест. Од каде толкава омраза кон другата група?
Се прашувам само кој би им бил слоганот за контрапротестот? :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.930
Поени од реакции
116.372
Нема такво право никој па ни жена. Мислев за девојкава од клипов, искрено не е ова некаков си напад, а и види 7-8 души се.
Ништо страшно не е ова, според мене :)
Чек чек, како не е напад? Човекот го апси демонстрантот, а оваа со тупаници го мава и воедно го попречува во работата. Немој да ме сфатиш погрешно, никогаш нит сум удрил нит ќе удрам девојче, а нит пак сум за насилство врз жените, ама сфатете една работа, кога си дел од разјарена толпа нема маж/жена/педер/лезбејка, нема сигурно да те прашаат дали си добра личност пред да ти опалат пендрак или да фрлат солзавец.

Мене искрено жал ми е за народот што стварно има излезено да го искаже својот револт према оваа власт на еден мирен и културен начин, одредени дебили и лајк хантери на кои целта им е да се сликаат и да лапаат лајкови на форум/фб/било која социјална мрежа. Е ради таквите го јадат и невини луѓе, како можеби некои жени, мажи, деца, кои дошле да протестираат против власта.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Видел 1100 евра и не можел да се воздржи да не се искурчи на форум. Ете тоа е тој ментален склоп што не смее да дојде на власт по ниедна цена. Бидејќи е беден и кога нема моќ.
A ovie tvoive so se kurcat po temava kako za 20k im go pusele lica so zavrsen fakultet, kade im e mestoto so toj mentalen sklop?

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Видел 1100 евра и не можел да се воздржи да не се искурчи на форум. Ете тоа е тој ментален склоп што не смее да дојде на власт по ниедна цена. Бидејќи е беден и кога нема моќ.
Ти сеуште мислиш дека и неопределените се финансирани од сорос за да протестираат? Од кај па ти знаеш , в џеб му влезе да видиш дали се бележени од сорос или негови?
Уствари според твојот став нема неопределени, ако си против грујовизмот си соросоид...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.346
Поени од реакции
26.345
A ovie tvoive so se kurcat po temava kako za 20k im go pusele lica so zavrsen fakultet, kade im e mestoto so toj mentalen sklop?
„Моите“ беа плукани, етикетирани и шиканирани пред да почнат да се курчат. Овој видел толку пари за прв пат во живот валда, па се истресол да ја стави сликата на форум. Се што им се случува досега им е малку.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ти сеуште мислиш дека и неопределените се финансирани од сорос за да протестираат? Од кај па ти знаеш , в џеб му влезе да видиш дали се бележени од сорос или негови?
Уствари според твојот став нема неопределени, ако си против грујовизмот си соросоид...
Не мисли он ништо, од штаб така му рекле да мисли, и он мора да мисли така како што ќе му кажат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom